28-08-07

Afscheid van de vakantie.

Hé , ik ben niet blijven hangen op dat romantisch plekje hoor! Het is hier veel prozaïscher geweest gisteren en vandaag.

laatste vakantiedagen in augustus 2007 (6) (Small)
laatste vakantiedagen in augustus 2007 (9) (Small)

Drie kleinkinderen hebben afscheid genomen van hun vakantie bij oma en opa ! En dat hebben we geweten. De hele tuin werd omgetoverd tot één speelplein. Alles wat maar uit het tuinhuis kon gesleurd worden werd buiten gegooid , zelfs de kussen van de tuinstoelen.Dat ontlokte bij opa de volgende reactie" ik geloof dat die kussens al meer zijn gebruikt om te spelen dan om op de stoelen te leggen!"

Vooraleer er gras werd afgereden maakte Kevin eerst "baantjes" en dat was een parcours  waarlangs ze moesten lopen!Daarna werden de schuimtegels en de kussens uitgehaald en maakte ieder een eigen "huis".Een vieruurtje hoorde er natuurlijk ook bij .Pannenkoeken! Maar ze hielpen ook met het plukken van een deel van de sierkalebassen. Er waren er teveel om ineens te vervoeren! De volgende lading moet ik nog gaan halen.

De kinderen hebben ook flink meegeholpen in de tuin met het gras afrijden,struiken snoeien ,bladeren harken. Met een tiental zakken vol bladeren ,gras ,takken ... zijn we naar het containerpark gereden  vandaag. 

laatste vakantiedagen in augustus 2007 (2) (Small)

laatste vakantiedagen in augustus 2007 (Small)

Gekker werd het  als ze harnassen maakten van de schuimtegels en verkeerskegels op hun hoofd zetten ! En huisjes maakten met de kussens.

laatste vakantiedagen in augustus 2007 (11) (Small)
laatste vakantiedagen in augustus 2007 (13) (Small)
laatste vakantiedagen in augustus 2007 (12) (Small)

En oma ? Die maakte zich nuttig met de droge vellen van de uien te pellen,terwijl schoonzus sjalotjes die over waren van de vorige oogst schilde om in de diepvries te steken. Niets weggooien nu de groenten zo duur zijn. Die zijn nog goed in stoverij en soep...

laatste vakantiedagen in augustus 2007 (17) (Small)


En waren de kinderen niet in de tuin bezig ,dan werd de pc bezet om spelletjes te spelen. Zo zijn de twee dagen voorbijgevlogen . Ik denk dat de drie kinderen deze avond doodmoe in bed zullen duiken. In elk geval fluisterde Cédric bij het weggaan deze avond in mijn oor" oma ik ben moè".

En nu...nog een warm bad en in de zetel. Morgen is een nieuwe dag om weer fris en monter in te stappen. Nu ben ik versleten.

Ik ben te moe om nog op blogronde te gaan.
Aan allen die langskomen "lots of...
4hugsmeheartmissy8jp (Small)

20:56 Gepost in Algemeen | Commentaren (1) | Tags: vakabntie, afscheid, kleinkinderen |

Commentaren

'k ben even komen bijlezen en veel leuke foto's vind ik hier..

Gepost door: christine | 28-08-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.