30-11-07

Goede morgen.

an_sintleest
 
Sinterklaas goed heilig man,
wil je even luisteren als je kan
Onze schoenen staan al klaar
met  lekkers voor Piet en het paard
wij gaan vanavond braaf naar bed
dan hebben we morgen dikke pret.
schoen9schoen8schoen6
schoen2

 

 

schoenen10schoenen28

09:00 Gepost in morgen | Commentaren (6) | Tags: morgen |

Commentaren

magda...goede morgen eerst en vooral bedankt voor de attentie...enne de Sint heeft natuurlijk veel werk en de kabouters zijn volo bezig met hem te helpen en ik heb horen zeggen dat het morgen bij jullie veel leven in de brouwerij zal zijn ! Hopelijk ben je al beter want je zult uw handen vol hebben ! De kleinkinderen moeten wel oppassen dat ze niet ineens teveel snoepen ! Het zal weer pret en lawaai zijn ten huize ' Magda '...alleszins veel plezier !! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 30-11-07

Reageren op dit commentaar

MAGDA GOEDE
MORGEN
DUS
MORGEN
GROOT
FEEST
IEDEREEN
AANWEZIG
EN DE
ZES KLEINKINDEREN
ZULLEN WEER
BLIJ LACHEN
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 30-11-07

Reageren op dit commentaar

Hallokes Dag Magda...Ik kom je een heel mooie dag wensen.Morgen zijn we weeral 1 december en dat is toch wel een mooie tijd van het jaar met de kerst en feesdagen in zicht dus geniet ervan.

Gepost door: yolanda | 30-11-07

Reageren op dit commentaar

Magda Een heel goede namiddag jullie gewenst en een superweekend .Ja de dag van de komst van Sinterklaas komt er nu wel snel aan.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 30-11-07

Reageren op dit commentaar

Goeiemiddag Magda! Met mij gaat het wel, m'n hoofdpijn heb ik nog maar is dragelijk is afwachten tot vanavond... Hihi en onkruid ben je zeker niet ik zou je eerder beschrijven als een zonnebloem;).

Xxx Viv.

Gepost door: Vicky | 30-11-07

Reageren op dit commentaar

Goeie avond Magda en hoe gaat het met onze lieve oma? En toch ondanks je het moeilijk hebt, weer aan de kleinkinderen gedacht, ja zo zijn nu eenmaal de "echte" oma's.
Komt de Sint morgen bij je op bezoek? Echt heerlijk he vooral voor je jongste kleinkind, dat is nog zo echt dat geloof he in die heilige man, maar de ouders zullen zich wel niet onbetuigd laten met het meesnoepen, ach en gelijk hebben ze, ervan genieten zolang het kan, op één paar pondjes méér, na de jaarwende is het er zo weer af Magda, zo'n bezige bij als U, en ze verdwijnen weer als sneeuw voor de zon!
Wens je morgen een schitterend feest van Sint en Piet, samen en met gans de familie.
Hartelijk van Greta

Gepost door: Greta | 30-11-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.