18-05-12

gaan we op dieet ?

o diet.jpg

Je kan geen tijdschrift openslaan of het gaat over  een of ander dieet . Dan eens over dit fantastische dieet en wat later over een nog véél beter dieet. Als al die diëten resultaten zouden opleveren dan liepen er over de hele wereld graatmagere mensen. Blijkbaar missen die voor veel mensen hun doel.

Alleen onder begeleiding lijkt het wel te lukken of door een maagverkleining. Wat ik toch wel drastisch vind. En het ergste van al is dat die mensen bij wie het echt lukt opgevoerd worden als voorbeeld voor al die andere mensen bij wie het diëten niet lukte. Hupsakee , die zijn dan weer vertrokken om nog eens te proberen. Kan toch niet goed zijn voor je lichaam. Een beetje gezonder eten doet ook al veel om de kilootjes naar beneden te krijgen.

Ik wil het hier niet hebben over de mensen die het echt om gezondheidsredenen moeten doen. Maar wel over al die anderen die denken dat ze een kilootje teveel hebben op hun dijen of een storend rolletje op hun buik en maag , of die per sé een maatje kleiner willen hebben om kleren te kopen. 

Ik heb een storend rolletje op mijn buik en maag maar ik ga daarom niet echt op dieet. Ik zal een tijdje niet meer zoveel snoepen en minder op mijn bord scheppen van al dat lekker eten dat opa kookt! En dat zal heus wel helpen. En als het weer nu ook wat meewil dan ga ik weer grote fietstochten maken en dat helpt ook al veel!

Wanneer ik er aan begin? Morgen!!
Knipogen

 

 

 

19:25 Gepost in grappig | Commentaren (19) | Tags: dieet |

Commentaren

gisteren had je het nog over taart en champagne...

geniet nog wat na en begin...overmorgen !

groeten

Gepost door: willy | 18-05-12

Reageren op dit commentaar

@hahaha Willy ,het lijkt hier maar niet te stoppen met "smoefelen" en altijd is er wel een reden om taart te bakken en een glas te drinken.Morgen moet ik naar een receptie ,dat is weer hapjes en drank....'t zal nog voor over-over-morgen zijn om te starten.

Gepost door: magda | 18-05-12

een beetje zelfportret van mij bovenaan :-)
hier zijn er enkele kg's afgeraakt door een bepaalde medicatie te minderen
er moeten er nog heel veel af, maar streng dieten doe ik niet meer, daardoor was ik ooit 20 kg bijgekomen, tijdens dat streng dieten zeker een jaar en half was er met moeite één kg af, toen ik wat minder streng ging eten vlogen de kg's er aan
ik probeer nu enkel nog gezond te eten en regelmatig eens te zondigen :-)

Gepost door: fotorantje | 18-05-12

Reageren op dit commentaar

@Antje ,diëten als je medicatie neemt waarvan je verdikt is geen goed idee. Dat zal niet helpen.Het voornaamste is dat je je beter voelt met de medicatie enne...op tijd eens zondigen kan toch zo'n deugd doen hé ;-) ,trek je maar niks aan van die té veel kilo's.

Gepost door: magda | 18-05-12

Hallo Magda, weekend komt eraan, hopelijk met wat warmer weer en een lekker stuk taart??
Lieve bloggroetjes uit het binnenland.

Gepost door: Chrisje | 18-05-12

Reageren op dit commentaar

@hihi Chrisje , als je de geur van versgebakken taart in je neus krijgt ,kan ik het toch niet laten er één stuk van te eten. Ik beheers me dan om geen tweede stuk te nemen.Dat is toch ook een vorm van diëten ? hahahahahahha

Gepost door: magda | 18-05-12

Tja, ik denk ook telkens morgen misschien?

Gepost door: afa | 18-05-12

Reageren op dit commentaar

@Afa, zoiets worsdt gemakkelijk uitgesteld hé.Maar als je gezondheid ervan afhangt moet je wel doorzetten.

Gepost door: magda | 19-05-12

Haha, komt me bekend voor ;-)

Gepost door: cuisine celine | 18-05-12

Reageren op dit commentaar

@Celinetje ,moest ik alles eten wat jij klaarmaakt ,tja dan komt er van diëten niks in huis. 't Is allemaal zo lekker ;-)

Gepost door: magda | 19-05-12

Godzijdank hoef ik niet te dieten. Mijn lenden zijn niet meer zo smal als vroeger maar dat is beter, mijn broeken zakken nu niet meer af :-) Mijn gewicht schommelt ook met 5 kilo meer of minder, vooral in de winter durft het al eens +5 te gaan. Maar ik heb er geen last van, waarom zou ik dan al dat lekkers aan mijn neus laten voorbijgaan?

Gepost door: bea | 19-05-12

Reageren op dit commentaar

@Bea, ik heb in mijn hele leven nog geen dieet gevolgd , een beetje minder snoepen en wat minder lekkere saus en zo eten en wat minder eten in mijn bord opscheppen is al voldoende om een paar kilootjes kwijt te zijn. Nu ben ik er echt wel aan toe want het is mijn maag die het zegt ;-)

Gepost door: magda | 19-05-12

Dag Magda!

Ben er weer terug si!!

Pffff dieten , als ik op stap ben dieet ik juist niet zal achteraf thuis wel dieten!!

Fijne zaterdag he!!
Groetjes annemarieke,x

Gepost door: annemarieke | 19-05-12

Reageren op dit commentaar

@Annemariek, kan het geloven ,ik hou me ook niet in als ik op stap ga hoor!!

Gepost door: magda | 19-05-12

Ik ben wel zo eentje die op mijn gewicht let, maar dat is gewoon een manier van leven. Ik tracht gezond te eten en veel te sporten, maar wees gerust Magda : Mijn Duveltjes ga ik er niet voor laten - hihihihi.

Gepost door: maaike | 19-05-12

Reageren op dit commentaar

@als je geen Duveltjes zou drinken dan zou ik denken dat je ziek bent,hahahaha. Maar door je sporten behoud je in elk geval je conditie en dan komen er zeker niet teveel kilootjes bij.

Gepost door: magda | 19-05-12

Reageren op dit commentaar

Ik eet veel te graag, een dieet zou niks voor mij zijn :-)

Gepost door: Madrina | 22-05-12

Reageren op dit commentaar

@Madrina ,ik schaar me aan jou zijde! ;-)

Gepost door: magda | 22-05-12

De commentaren zijn gesloten.