08-06-12

Panelen met foto's

Neen ik ben vandaag de deur niet uitgeweest. Daarvoor was het veel te onstuimig weer. De hele dag waren er rukwinden van een flink kaliber. Ik ben een hele tijd bezig geweest om bij verschillende planten stokken te plaatsen om de struiken op te binden en zelfs de klimrozelaar heb ik net op tijd kunnen opbinden. De takken hingen zwaar door  want er staan heel veel rozenknoppen op. De krul- en treurwilgen zijn danig dooreengeschud en hun bladeren vliegen rond in de tuin. De lichte tuinstoelen vlogen weg en heb ik vlug opgeborgen.
Binnenblijven was de beste optie je weet maar nooit dat de wind je oppakt en doet wegvliegen .Lachen

Bij mijn vorige fietstocht langs de zeedijk had ik enkele foto's genomen van de fototentoonstelling die nog te bekijken is tot einde juni 2012.
De twee foto's hieronder stonden aan de ingang van het Gen.Willemspark. Mooi  ? Ze spreken me niet aan..

foto's3.jpg

Dit rijtje panelen aan de rand van de dijk had allemaal met de zee te maken.

foto's2.jpg

Op het Rubensplein staan twee schermen opgesteld met aan alle kanten foto's .

foto's1.jpg

Aan de surfclub in Duinbergen staan deze zichten van bovenuit gezien.

foto's.jpg

Er is een fietsroute van 16 km waar je onderweg verschillende panelen aantreft met foto's.
Ik kwam verschillende mensen tegen op zoek naar de fotopanelen. Het is in elk geval een mooie uitstap op een zonnige en niet stormachtige dag, ;-) 
Ik moet eerlijk bekennen dat deze tentoonstelling me niet zo aanspreekt. Ik heb het niet over de foto's op zich maar ik vind de opstelling niet zo denderend. Ik had de foto's mooier omkaderd willen zien.
Maar dat zal me niet weerhouden om nog verder de fietsroute te verkennen. Wie weet vind ik ze dan positiever...Alleen zal het weer niet zo onstuimig mogen zijn.

20:22 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (6) | Tags: fietsen, foto's, tentoonstelling |

Commentaren

ik hoop dat ze niet omver waaien
misschien hebben ze niet veel werk gemaakt van de opstelling om de foto meer tot z'n recht te laten komen

Gepost door: fotorantje | 08-06-12

Reageren op dit commentaar

@Antje bij sommige foto's kan ik er in komen maar bij vele andere niet. Ze staan er zo plomp verloren bij.Die rij panelen (over de zee) die passen precies in het decor .

Gepost door: magda | 09-06-12

Reageren op dit commentaar

Ik vind de eerste foto's ook niet echt mooi. Met dat geraamte, brr!
De foto's aan de surfclub vind ik precies wel mooier.
Ooit heeft er eens fotograaf een panoramefoto gemaakt vd volledige Belgische kust, die hing in Oostende, ik heb hem jammer genoeg gemist, dat moet knap geweest zijn.

Gepost door: Madrina | 09-06-12

Reageren op dit commentaar

@Madrina, in de Venetiaanse gaanderijen in Oostende hing er een foto van de Belgische Kust. Ik was een paar dagen te laat ( verkeerd de data genoteerd ;-( ) om deze foto's te bekijken.Ik heb nog juist de lege plaatsen en nagels gezien waar al die foto's hingen ! Deze panorama foto van de belgische kust was van de hand van Jo STRUYVEN(http://www.royalpalaces.be/ensoriosa/panorama-kustlijn/). Ik heb er wel foto's van gezien en juist daarom vind ik deze foto's die hier overal opgehangen zijn niet denderend, anderen zullen het wellicht niet eens zijn met mij. Ik zou liegen er zijn er wel tussen die mooi zijn maar ik vind de presentatie niet zo mooi en dat doet ook toch veel vind ik..

Gepost door: magda | 09-06-12

Hmm..ik begrijp wat je bedoelt..ik vind die opstellingen ook niet geweldig..het laat die foto's niet echt tot zijn recht komen. Maar eigenlijk is zoiets met foto's toch een beetje..euhmm..overbodig..kijk gewoon naar het échte daar hé, lijkt me mooier! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 09-06-12

Reageren op dit commentaar

@Zo is het Mizzy,de foto's op zich zijn mooi maar de foto's zijn precies gesmeten op een paneel,en dan de plaatsen die ze uitkiezen: dat bureel en die dooie beesten staan aan de ingang van een duinenpark. Ik zag mensen meewarig hun hoofd schudden toen ze die twee panelen bekeken. Ook niet hun ding blijkbaar ;-)
Het leuke is het parcours dat je moet afleggen en op die manier zie je plaatsen waar je als toerist niet eens zou komen. Geef mij dan maar al die stenen zitbanken die ik met de kleinkinderen opzocht en ook die cartoons. Mooi en heel leuk.

Gepost door: magda | 09-06-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.