14-06-12

een minibloggersdag

collage.jpg

Op een dag kreeg ik een mailtje met de vraag of ik geen zin had om een paar blogsters te ontmoeten in Oostende. De plaats was voor mij niet zozeer het probleem maar wel het uur. Ik zat die dag een beetje vast en kon pas in de namiddag weg. Ik antwoordde " waarom komen jullie niet naar Knokke ?". Ik verwachtte helemaal geen positieve reactie want Oostende en Knokke liggen een uur rijden van elkaar. Ik was daarom erg verrast toen dit voorstel aanvaard werd.

Ik was jarig die dag maar zei er niets over. Het was de zondag al wat gevierd op vaderdag en echt vieren doen we wel wat later. Zoals jullie merkten zijn er veel jarigen na elkaar in de maand juni.We gaan er één groot feest van maken na de examens van de kleinkinderen

Ik repte me naar de plaats van afspraak om hen op te vangen. Ik vreesde even dat er iets vekeerd liep en ik had mijn gsm vergeten thuis zodat ik An niet kon opbellen .En wat bleek :zij kon mij evenmin opbellen omdat ik de mail met mijn gegevens wel had gemaakt maar per vergissing had opgeslagen in concepten.Zou de ouderdom hierin meespelen ???

 Maar opeens zag ik drie lachende gezichten over het plein komen waar ik op een terrasje op hen zat te wachten : Nana, Oma moetje en An . Nana kende ik al van een bloggersdag enkele jaren geleden en Oma moetje en An leken me erg vertrouwd van de foto's die ik van hen al zag.

Ik vond het een warme en fijne namiddag met twee tetteraars en twee die wat stiller waren ;-)) . Ik laat jullie raden wie wie was...
Het weer viel wat tegen maar we verwarmden ons aan de warmtestralers  in het zomerpaviljoen van Marie Siska , het beroemde wafelhuis met de hartjesvormige wafels en de hartjesvormige botertjes.
Veel te vlug was de namiddag om en we hebben elkaar beloofd om dit nog eens over te doen. Die lieve blogsters  waren mijn verjaardag toch te weten gekomen en bedachten me met een paar leuke attenties.

Jullie hebben me onverwacht een héél speciale verjaardag bezorgd . Mijn hartelijke dank ! Wat kan het leven toch mooi zijn!!

 

cadeautje.JPG

PS. Elke dag van deze week heb ik op de een of andere manier mijn verjaardag gevierd. Vandaag was ook zo'n dag. Ik werd opgebeld om per sé op de koffie te komen en te bespreken wat we de laatste donderdag van de maand zouden doen. Een smoesje om me in de bloemetjes te zetten.

Hoe zouden jullie dan willen dat ik op blogronde geraak ? Ik heb een paar uur extra nodig op één dag.
Morgen vertel ik over de reis om asperges te halen!

22:26 Gepost in verjaardag | Commentaren (10) | Tags: verjaardag, bloggers |

Commentaren

tja waar facebook toch voor dient hé daar stond het wel op hihihihi
leuk dat ze je een mailtje stuurde om je te ontmoeten
het kan maar deugd gedaan hebben
merciekes voor je medeleven bij het overlijden van mijn zusje

Gepost door: pascale | 14-06-12

Reageren op dit commentaar

@Pascale, ik hoop dat je het verdriet een beetje kunt plaatsen en na al de emoties van de eerste weken het rouwproces kunt aanvangen. Sterkte!

Ja ik weet dat de datum op FB staat maar ik hoopte dat ze er geen erg zouden in hebben omdat de afspraak toch een beetje voor die datum gebeurde. In elk geval heb ik er erg van genoten. Nu stond ik niet met mijn mond vol tanden zoals bij jou ,hihihi!Toen heb je me danig verrast en kon ik je niet onmiddellijk thuiswijzen en toch kwam je me bekend voor. Waar bloggen je kan leiden hé!!

Gepost door: magda | 14-06-12

een ganse week verjaardag vieren dat blijft leuk hé Magda
t was inderdaad alsof we elkaar al veel gezien hadden, zo vertrouwd!

k ben al benieuwd naar het aspergeverhaal

Gepost door: fotorantje | 14-06-12

Reageren op dit commentaar

@Antje en nog is het vieren niet gedaan ,ik moet nog lieve mensen die bloemen lieten afgeven op de koffie vragen maar dat moet zo nodig niet deze week.
Ik was eerst wat zenuwachtig omdat ik er zo mee inzat dat jullie me niet zouden vinden en ik had dan nog mijn gsm vergeten. Maar anders leken jullie me allemaal "oude" vriendinnen. Niks geen gedoe ,heel gezellig en alsof we elkaar al langer kenden ! Leuk toch? En hopelijk zien we elkaar nog terug.

Gepost door: magda | 14-06-12

Het zijn bijna net zoveel deelnemers als aan de laatste bloggersdag..ik mis alleen geert volgens mij hahahahaa!
Maar het was vast heel erg gezellig!
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 14-06-12

Reageren op dit commentaar

@Mizzy, het was gezellig en gemoedelijk. Ja die tweede bloggers bijeenkomst was in feite een fiasco. De datum was totaal verkeerd gekozen. Overal zijn er dan communie- of lentefeesten. Ik herinner me dat de zoon een dubbel feest gaf voor een eerste communie en een plechtige communie op die dag.

Gepost door: magda | 15-06-12

Reageren op dit commentaar

een reis voor asperges Magda...

ik ben benieuwd !

groeten

Gepost door: willy | 15-06-12

Reageren op dit commentaar

@Willy ,alle redenen zijn goed om er onder vriendinnen op uit te trekken,hihi!

Gepost door: magda | 15-06-12

Oh, nog een late gelukkige verjaardag dan! Je hebt gelijk dat je veel viert, je verjaart tenslotte maar één keer per jaar hé.
En als ik mag raden, ik denk dat jij één van de twee tetteraars was ;-)

Gepost door: Madrina | 18-06-12

Reageren op dit commentaar

@Madrina, alé hoe kun je het raden,hahahaha!

Gepost door: magda | 23-06-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.