18-06-12

nog een beetje verder feesten...

julia en lisette.jpg

Alvorens te vertellen wat we nog hebben gedaan in Herentals wil ik even het rijtje feestvieren van deze week voleindigen !
Woensdag kwam ik terug met asperges uit Herentals. Maar donderdag werd ik dringend gevraagd te komen naar de cafetaria van Scharpoord( cultuurcentrum) om samen met de twee vriendinnen met wie ik elke laatste donderdag van de maand op stap ga af te spreken wat we deze maand gaan doen op die laatste donderdag. Ik vond het al een vreemde vraag , maar ja het was mogelijk want de vorige maand was het uitgesteld wegens de verjaardag van opa.

Toen ik daar aankwam werd  een mooi pakje in mijn handen geduwd met "gelukkig verjaardag" en drie dikke zoenen.
"Van uitstel komt afstel", zeiden ze, "en je verjaart deze week en niet de laatste week van juni". Ik kreeg een wit windlicht om op zwoele zomeravonden buiten op de terrastafel te zetten. Lief hé!! We dronken er ludiek nog een mort subite bij ! De bloemen op de foto kreeg ik van andere vriendinnen.

Ik kreeg de vrijdag een berichtje op mijn nieuwe smartphone( verjaardagscadeau van opa en zoon) ,maar omdat ik er nog geen weg meekon( de eerste keer dat die rinkelde wist ik niet eens hoe ik moest opnemen,hahaha) ,zag  ik dit berichtje pas de zaterdagmiddag.

"Gaat dat feestje nu door" stond er. Hèhè ,ik had inderdaad beloofd dat ik een petanquevriendin voor de koffie zou uitnodigen en haar zou bellen als het doorging. Ik had wel niet gebeld  want het paste die dag niet omdat ik  met dochterlief om aardbeien was naar een aardbeiboerderij.
De zaterdag heb ik haar vlug gebeld en ook mijn schoonzus . Hadden we geluk want het was mooi weer en we konden tot de avond op het terras zitten. Deze keer hadden we geen taart maar opa zorgde dat er hapjes genoeg waren.

Einde van een week verjaardagvieren!! Eigenlijk wel leuk ,'k zal dat volgende jaar ook zo "arrangeren" Lachen
  

francine.jpg

15:58 Gepost in verjaardag | Commentaren (32) | Tags: verjaardag, oma |

Commentaren

Dag Magda!

op mijn blogje waren de hondsdagen al opgeschreven maar dat duurt nog meer dan een maand eer het die zijn dus was vergeten het op planning te zetten en daarom heb je even de honsddagen kunnen lezen!!!! sorry!!!!!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 18-06-12

Reageren op dit commentaar

@Annemarieke, je moet maar denken dat een verwittigd man er twee waard is! Dan herinner je ons volgende maand er nog maar eens aan.;-)

Gepost door: magda | 18-06-12

Dag Magdake!

Is ook mijn ding, zie dat heel graag dat windlicht!!!!

Fijne dag nog vandaag, annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 19-06-12

@ en nu maar hopen op mooi weer zodat we lekker lang kunnen buitenzitten bij het licht van deze lantaarn!!

Gepost door: magda | 19-06-12

Hoi Magda, ze hebben je wel goed in de bloemetjes gezet ter gelegenheid van je verjaardag! Toch leuk dat klinken op een gelukkige verjaardag!
Bloggroetjes en nogmaals dikke proficiat met je verjaardag. XXX

Gepost door: Chrisje | 18-06-12

Reageren op dit commentaar

@Chrisje,dank je voor de wensen.Ik heb een hele week genoten!! Bloggroetjes terug.

Gepost door: magda | 18-06-12

heel leuk Magda als je zo dikwijls mag vieren, heb dat ook gedaan
opa weet z'n gasten te verwennen zie ik :-)

Gepost door: fotorantje | 18-06-12

Reageren op dit commentaar

@Ja Antje ,hij is geen grote babbelaar maar zorgt graag voor zijn gasten! Is gezelliger om het telkens met een klein aantal mensen te vieren. Opa kan niet meer zo goed tegen grote drukte.

Gepost door: magda | 18-06-12

Grappig , dat voorvalletje met die 'smartdinges. Kan er van mee spreken ... ;-)

Groetjeeeeeeeeeeeeeeeee ... :-) !

Gepost door: klaverke | 18-06-12

Reageren op dit commentaar

@Klaverke, ben dan niet de enige stuntelaar ,dat hoor ik graag ,hihihi, het is wel even wennen. Groetjes.

Gepost door: magda | 18-06-12

mag ik er me bij zetten wow zeg echt heerlijk is dit ,ik zou ook vieren heerlijk is dit weer echt tof om naar te zien ook
groetjes antony

Gepost door: antony | 18-06-12

Reageren op dit commentaar

@Antony ,er was zeker nog een plaatsje voor jou! En hoe meer zielen ,hoe meer vreugde zeggen ze toch.

Gepost door: magda | 18-06-12

Ha, ook al op de smartfoon tram gesprongen lees ik.Nu kan je op de uitstappen al de blogs bekijken en reageren ;-)
Gaf mijn vrouw er ook ene, zo een android, en het vraagt wel een leercurve zie ik.

Gepost door: roysfoto | 18-06-12

Reageren op dit commentaar

@Roy, het was zo onverwacht die smartphone. Hup de ouwe afgeven,zoon stak de simkaart erin en de mannen begonnen er mee te "oefenen".hahaha. Maar nu heb ik de handleiding gedownload en kan ik rustig eens kijken hoe alles werkt. Wees maar gerust dat ik op uitstap dat ding niet ga gebruiken om de blogs te lezen!! ;-)

Gepost door: magda | 18-06-12

Magda goede avond...

haha...einde verjaardagsvieren ?? Ge zijt nog maar pas begonnen en daarbij moet ik denken aan die teerfeesten van de verenigingen ! Die blijven ook maar duren en eerst voor de mannen, dan voor de vrouwen en dan allen samen en daarna om de smaak uit uwe mond weg te spoelen en vervolgens om het het niet af te leren !
Geniet van het leven en jullie weten wat lekker is en nog eens bis voor de nog vele volgende verjaardagen en andere gelegenheden of uitvindsels om er in te vliegen ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 18-06-12

Reageren op dit commentaar

@Pepino, alles meepikken wat er te vieren valt zeg ik maar .Het kan opeens gedaan zijn. Jàààààren kon het niet:geen geld, kleine kinderen, werken...en nu het wèl gaat geniet ik van het leven.Voilà

Ik heb het niet zo begrepen op verenigingen die alles voorkauwen en waar mosselfeesten en kaasavonden en bingo namiddagen en noem maar op ...elkaar opvolgen.

Ons groepje komt eenmaal per jaar samen voor een diner en dan zijn we met een vijftigtal. En tijdens het jaar doet ieder die er zin in heeft mee aan iets wat hem of haar bevalt. Iedereen brengt suggesties aan en de uitstappen met de trein zijn daar oa. een uitvloeisel van ( de goedkoopste manier om op stap te gaan).We gingen ook al naar de opera ,of naar het theater, fietstochten en wandelingen met een gids.

Dat is juist het leuke aan onze groep:iedereen heeft inspraak.

Gepost door: magda | 18-06-12

Vooral blíjven vieren..zoveel mogelijk magda..wat je al schrijft..het kan zomaar ineens gebeurd zijn en dan is er spijt dat je niet uitgebreid vierde! Mijn ouders keken uit naar hun diamanten huwelijk en sloegen de tussenliggende jaren over met vieren..maar door de onverwachte dood van m'n moeder haalden ze de 58 jaar niet eens..is toch zonde geweest van al die keren daartussen niet te vieren hè!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 18-06-12

Reageren op dit commentaar

@ Mizzy, ik denk dan altijd aan mijn ouders . Zij zouden een groot feest houden met hun 45 jaar huwelijk en sloegen 44 over .Wij konden die 45 niet meer vieren. Wij hebben ons 45 jaar huwelijksfeest moeten afzeggen omdat opa plots ziek viel.De jaren erop kwam het er niet van wegens zijn gezondheid .Maar alles wat kan gevierd worden doen we nu wel en ook is er de stille hoop dat we de 50 wèl halen..

Gepost door: magda | 19-06-12

Ik heb van mijn zoon ook een smartphone gekregen, mijn haar staat er recht van omhoog,als iemand beld weet ik ook (nog) niet hoe ik moet opnemen.Daarom heb ik aan de personen die mij het meest bellen een nummer gegeven van een tweede gsm met een oplaadkaard die ik gebruik voor mensen die mijn nummer niet moeten kennen tot ik dat smartpding onder de knie heb.Internet gaat al behoorlijk.

Gepost door: liliane | 19-06-12

Reageren op dit commentaar

@Liliane , 't lukt met nu wel om de telefoon op te nemen en te bellen ook. Nu nog de rest aanleren...het is helemaal anders en ik was mijn gsm zò gewoon dat ik die nu echt mis. Maar ja het zal wel wennen.'t moet wennen :-))

Gepost door: magda | 19-06-12

Je werd weer goed verwent Magda. Die lamp vind ik reuze!
Een smartphone heb ik nog niet. Wel grappig dat je daar zit en niet weet hoe je het moet aan pakken, hahaha.
Ik had er een gekregen die je moest bedienen met er met je vinger over te schuiven. Heb hem terug gegeven omdat het er op leek dat ik te ver gleed :-{
Op je blog kan ik ook niet meer door die virus waarschuwwing. Ik kies dan maar om toch verder te gaan en het lukt.
Ik denk dat er velen niet meer bij elkaar kunnen reageren door hetzelfde probleem.
Groetjes.

Gepost door: emmy | 19-06-12

Reageren op dit commentaar

@Emmy ,met die smartphone ging dat zo vlug ,ik kreeg die en ze namen de oude af om de sim kaart over te zetten,ik had mijn oude gsm nog liever wat gehouden. Ik wist helemaal niet hoe ik met die touchscreen moest omgaan. 't Is nog wat zoeken.
Die virus melding is volgens mij niet echt ,mijn virusscanner zegt telkens dat alles veilig is. Sommige bloggers lieten me weten dat dit wel na een tijdje zal verdwijnen. Zelf weet ik niet wat ik nog meer kan doen. Ik heb al uren versleten aan opkuisen van de pc. Zelf ondervind ik geen enkele hinder.groetjes.

Gepost door: magda | 19-06-12

Jij bent letterlijk en figuurlijk een feestvarken :-) Groot gelijk en je hebt supertoffe vriendinnen om je zo te verrassen.

Gepost door: bea | 19-06-12

Reageren op dit commentaar

@Bea ,ik ben rotverwend deze week!! Ik verwachtte me daar niet aan en dat is nog eens zo leuk om mee te maken.

Gepost door: magda | 19-06-12

een smartphone, dat is niet mis...

ze hebben je letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet...

nog wat nagenieten..toch !

fijne dag

Gepost door: willy | 19-06-12

Reageren op dit commentaar

@Willy, met een nieuwe batterij voor mijn gsm was ik al tevredenn. Opa en de zoon kochten liever een nieuwe ! Dan zeg je toch niet neen hé!!

Gepost door: magda | 19-06-12

Magda, zo te lezen heb je het erg druk gehad de voorbije week. Verjaardagen vieren en dan nog het land doorkruisen op zoek naar asperges en aardbeien. Ja, een moderne oma heeft rijk gevulde dagen hé ?
Groetjes !

Gepost door: Fluwijn | 19-06-12

Reageren op dit commentaar

@hahaha, Fluwijn, ja het zijn drukke tijden voor oma's die nog mee willen met de tijd! Ik ben nog niet toe aan hele dagen rustig thuis zitten ;-)

Gepost door: magda | 19-06-12

nu kan je niets meer missen
zelfs als het een zwoels zomernacht is hoef je niet meer binnen voor je pc te zitten hahahaha met je sfeer lichjte en je smartphone volg je nu alles :)
liefs

Gepost door: pascale | 19-06-12

Reageren op dit commentaar

@ Pascale, allemaal goed en wel maar dan moet het weer ook wel willen meedoen! 'k zie me al zitten gewikkeld in een dekentje met een warmtestraler boven mijn hoofd! hahahahah

Gepost door: magda | 19-06-12

ola, een smartphone, Nu hoort ge bij de coole mensen hoor ;-)
En organiseert dat volgend jaar maar opnieuw, al die feestjes!

Gepost door: Madrina | 19-06-12

Reageren op dit commentaar

@ dus Madrina ,ben ik nu met mijn smartphone een coole oma!!! Ik zal er zeker aan denken om volgend jaar ook een hele week feest te vieren ipv één groot feest. Wil je wel geloven dat in klein gezelschap het veel gezelliger is.

Gepost door: magda | 19-06-12

De commentaren zijn gesloten.