11-07-12

Even over de grens geweest.

struisvogelboerderij.JPG

De dagen vliegen voorbij. Zo is het morgen en zo is het weer avond. Ik kom tijd tekort of ben ik misschien zo traag geworden? Het enige wat ik  tegenwoordig  niet meer doe is tot een stuk in de nacht aan de pc zitten . Daardoor geraak ik momenteel ook niet meer zoveel op andere blogs. Maar dat komt wel weer. Het is ook het seizoen dat er overal wel iets te doen is en daar wil ik zoveel als kan van genieten. Straks staan de kortere dagen weer voor de deur en valt ook het buitenleven weer wat stil.

Vandaag zijn we met een toeristentreintje even de grens over gereden om een struisvogelboerderij te bezoeken. En daarna richting Middelburg (O.Vl.) waar mijn moeder geboren is en opgroeide. Ik laat jullie straks meegenieten van deze mooie dag ,maar eerst  moet ik de vele foto's sorteren. Het was een leuke, gezellige en vrolijke dag , ook de beide kleinkinderen hebben genoten.


 

Commentaren

Ach Magda, ik geraak ook haast niet meer rond, maar dat is dan weer buiten mijn wil om … of eigenlijk niet. Als een mens te veel hooi op zijn vorm neemt kan de vork breken.

:-D

Gepost door: ms | 12-07-12

Reageren op dit commentaar

@Mske, ik wens je een rustige tijd toe. Gooi maar wat hooi van die vork ,want als die breekt geraakt die niet in één twee drie terug hersteld !!!

Gepost door: magda | 12-07-12

Haha, dat tot een stuk in de nacht is niet zo gezond hoor ;-)
Een beetje rust mag ook ;-)

Grtjs!

Gepost door: cuisine celine | 12-07-12

Reageren op dit commentaar

@Céline, ik probeer me in te tomen want eenmaal achter de pc blijf ik maar door doen en dat is inderdaad niet aan te raden.

Gepost door: magda | 12-07-12

Ik denk dat de tijd gewoon sneller draait Magda. Ook ik kom precies hopen tijd tekort om al mijn plannen uit te voeren.
Of willen we gewoon te veel ?? En tot 's avonds laat voor de pc kan ik ook al geruime tijd niet meer.
Er zijn zoveel leuke dingen in het leven he. In elk geval maken jullie er het beste van met de familie. Groot gelijk heb je.

Gepost door: Stefanie | 12-07-12

Reageren op dit commentaar

@Stefanie ,ik wil er voor de kleinkinderen de mooiste vakantie van maken die ze nog lang zullen herinneren ;-) want wie weet hoelang ze nog willen naar opa en oma komen op vakantie!! En het voornaamste is ook dat ik het nog aan kan.

Gepost door: magda | 12-07-12

je maakt me benieuwd Magda..

fijne dag !

Gepost door: willy | 12-07-12

Reageren op dit commentaar

@Willy ,hoeft niet het komt er al aan ;-))

Gepost door: magda | 12-07-12

Een leuke foto Magda. Je hebt groot gelijk. Tegenwoordig loop ik ook aardig wat achter qua het bloggen.Maar ach ... daarvoor is het zomer hé ... :-)

Groetjeeeeeeee ... :-)

Gepost door: Klaverke | 12-07-12

Reageren op dit commentaar

@Klaverke ,moesten het zonnige en warme dagen zijn dan willen ze niet weg en plonzen de kleinkinderen in het zwembad !! Dan heb ik tijd over ;-) Het is nu eenmaal niet zo en oma geeft er niet om om met hen weg te gaan .

Gepost door: magda | 12-07-12

de zomer biedt zoveel zelfs als het niet zonnig is
we moeter er van profiteren
groot gelijk Magda, ga jij maar lekker op zwier!

Gepost door: fotorantje | 12-07-12

Reageren op dit commentaar

@Antje daar zeg je het :er is zoveel te doen tijdens de zomermaanden en daar moeten we van profiteren hé!!

Gepost door: magda | 12-07-12

De commentaren zijn gesloten.