02-08-12

bibliotheek

 

 

bib en cedric.jpg

De meeste uitstappen en fietstochten die we deze zomer al gedaan hebben vielen steeds mee. Maar toch gebeurt het dat iets wat aangekondigd is erg tegenvalt.
Zo hadden we in een speciale zomerkalender van activiteiten gelezen dat er in de bibliotheek een tentoonstelling was van studio 100.
Vooral Cedric wilde dat eens zien. Wie weet waren er daar ook bekende gasten van studio 100 te zien .Dus gingen we op een namiddag  naar de bibliotheek. We vroegen aan de balie waar die tentoonstelling was en het baliemeisje toonde ons een hoekje waar een paar tekeningen aan de muur gingen. Ik vroeg of ik ook foto's mocht nemen en dat moest ze even aan de verantwoordelijke van de bib gaan vragen. Na een redelijke lange tijd kwam ze terug en het mocht.
We gingen naar dat hoekje en zagen wat je op de bovenste foto ziet !!!!  Nog een paar tekeningen en veel meer was er niet.

Ik kan best geloven dat het baliemeisje mij verwonderd aankeek toen ik vroeg of ik foto's mocht nemen.  Het was de vraag niet eens waard. Misschien waren er speciale dagen waarop er meer animatie was. We hebben het niet meer gevraagd en zijn juist  gaan kijken waar de strips van ...Cédric lagen.

Aan de ingang van de bib zag  ik nog de aankondiging van een tentoonstelling van Ingrid Godon en Toon Tellegen. Daar zullen we eens naar toe moeten gaan.

Commentaren

Ja, het kan wel eens tegenvallen, maar jij weet wel meer en betere plaatsen te vinden hé

Gepost door: Roy | 02-08-12

Reageren op dit commentaar

@Roy we gingen toen verder op zoek naar cartoons... dus was dit voorval vlug vergetne. Maar ik vind het maar niks dat ze voor zoiets reclame maken. Het was een gelegenheid om er iets moois van te maken en de bib nog aantrekkelijker te maken voor kinderen.

Gepost door: magda | 03-08-12

op de dijk van Middelkerke staat een beeld van Cédric, dacht ik..

groeten

Gepost door: willy | 02-08-12

Reageren op dit commentaar

@Dat wist ik ,Willy, maar ik het beeld nog niet gezien.

Gepost door: magda | 03-08-12

mja, niet zo fantastisch hé, maar Toon Tellegen dat kan niet tegenvallen denk ik

Gepost door: fotorantje | 02-08-12

Reageren op dit commentaar

@Antje ,je bent een fan van Toon hé en ik zal er zeker eens naar toe gaan naar die tentoonstelling.

Gepost door: magda | 03-08-12

Je zou toch verwachten dat die tentoonstelling meer zou omvatten, niet? Ach, soms verwacht een mens er gewoon veel meer van he. Maar niet getreurd, verveling staat niet in jullie woordenboek :-) Groot gelijk.

Gepost door: Stefanie | 02-08-12

Reageren op dit commentaar

@Stefanie, ik laat me niet zo gauw ontmoedigen ,maar ik vind het maar minnetjes om zo'n reclame in de zomerfolder te zetten om te constateren dat het enkel een paar kadertjes zijn en wat prullaria...

Gepost door: magda | 03-08-12

Ik vind het niet tegenvallen, het is mooi om zien maar dan wel in combinatie met iets anders als het als uitstap bedoeld is.

Maar dat kan je dus op voorhand niet weten.

Gepost door: ms | 03-08-12

Reageren op dit commentaar

@Mske als ze reclame maken voor studio 100 en zeggen dat er een tentoonstelling is over studio 100 in de Bib dan verwacht je toch meer dan die zestal kadertjes en wat prullaria.

Gepost door: magda | 03-08-12

Wat er hangt is mooi maar om dat een tentoonstelling te noemen :-)

Gepost door: bea | 03-08-12

Reageren op dit commentaar

@Bea, zo zie ik het ook. Een aantal kadertjes en wat prullaria noem ik ook geen tentoonstelling!

Gepost door: magda | 03-08-12

niet echt een tetoonstelling en toch heb je paar werken gezien is moeilijk om naar te oordelen ,maar ach je heb dan toch gezien zeg ik hehe
groetjes antony

Gepost door: antony | 03-08-12

Reageren op dit commentaar

@Antony ,zo kun je het ook bekijken.Het is niet een grote tentoonstelling maar wat er hing hebben we toch maar gezien hé ;-)

Gepost door: magda | 03-08-12

De commentaren zijn gesloten.