16-07-12

mooi weer vandaag ?

hooibalen.jpg

zeedijk.jpg

zeedijk1.jpg

ijsje.jpg

Het is vandaag bijlange geen mooi weer!
De hele dag al buien .Geen gaatje om  tussenin wat te  fietsen . We zijn de speelgoedkast  ingedoken om "grote kuis" te doen. Alles waar niet meer meegespeeld wordt en nog bruikbaar is wordt netjes in een doos gestopt en gaat naar jongere kinderen. Ondertussen is die ingemaakte kast ook eens grondig gekuist en met hulp van Sébastien gaat het voor oma ook vlugger .

Maar verleden week donderdag was het in de namiddag mooi weer en toen zijn we gaan fietsen. Langs de velden reden we naar de zee . Er was wel veel wind maar de zon maakte alles goed. Zoals je merkt was het niet druk aan zee. Het wisselvallig weer is daar wel de grootste oorzaak van.
Na een lange rit hadden we een ijsje verdiend en het was even aanschuiven maar dat hadden we er wel voor over ! Cedric heeft steiekem een paar foto's gemaakt terwijl om haar beurt afwachtte!!

Voilà toch een paar foto's van een zonnige dag ,om de regendag van vandaag wat op te fleuren !!

18:00 Gepost in zomer | Commentaren (19) | Tags: kleinkinderen, fietsen, zee, vakantie |

Commentaren

het goede weer is op een hand de tellen ,maar jullie slaan jullie fijn erdoor

Gepost door: sloeber | 16-07-12

Reageren op dit commentaar

@Sloeber zodra we de kans zien zijn we al weg!! Vandaag lukte het echter niet.Bah zo'n regenweer.

Gepost door: magda | 16-07-12

dus toch (soms)mooi weer...

ik ben vrijdag naar Oostende geweest, het bleef wel droog maar de wind maakte het erg frisjes...

bijna niemand op het strand, dit wordt een probleem voor de horeca

fijne dag !

Gepost door: willy | 16-07-12

Reageren op dit commentaar

@Willy,vrijdag was het hier de hele somber weer en ben ik met de kleinkinderen thuis gebleven.Zeker geen zee weer was het. Zij amuseerden zich in de tuin.

Gepost door: magda | 16-07-12

Ik dacht al dat deze foto's vandaag niet genomen waren, Magda. Zulke mooie blauwe luchten hebben we al enkele dagen niet meer gezien. Maar het zijn hele mooie foto's. Vooral deze op de strolbalen zijn erg leuk. Ze maken deze sombere regendag toch een beetje goed.
Groetjes !

Gepost door: Fluwijn | 16-07-12

Reageren op dit commentaar

@Fluwijn die foto's op de strobalen in originele grootte zijn echt mooi.Voor de grap stuurden we eentje door naar hun vader met de mededeling dat we over en weer naar de ardennen zijn geweest!hahah. Daar zie je weiden vol met zo'n hooibalen,hier is dat tot nu toe toch uitzonderlijk. Die dag zat de zon maar de wind was redelijk fel.

Gepost door: magda | 16-07-12

Ja..was het elke dag maar zo hè..wij waren zaterdag al blij met een klein uurtje zon! :-) Er schijnt beter weer aan te komen..maar ik moet het eerst nog zien hoor!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 16-07-12

Reageren op dit commentaar

@Mizzy,de weersvoorspellingen , pppfff elke krant en elke TV zender legt het op hun manier uit en uiteindelijk moet je afwachten wat het wordt. Vandaag is het hier echt een regendag. Morgen zou het plots véél beter worden en woensdag zelfs warm. Eerst zien en dan geloven.Maar er is in huis wel altijd iets te beleven voor de kinderen. Nu zijn ze aan een opruimactie bezig in het speelgoed.:-))

Gepost door: magda | 16-07-12

Het gezegde " geen weer om een hond door te jagen", maar ik ga al dagen door de regen met de hond, weer of geen weer zij staat op haar strepen en wild buiten. En och alles wend, met rubber botten, regenjas ,en regenbroek zijn we dan weg in de nieuw gewassen wereld.

Gepost door: liliane | 16-07-12

Reageren op dit commentaar

Foto's om te watertanden, niet alleen door het ijsjeskraam maar die heerlijke blauwe lucht... Klagen over het weer heeft geen zin, het verandert er niets aan, maar het steekt verdorie ferm tegen.

Gepost door: bea | 17-07-12

Reageren op dit commentaar

@Bea ,ik heb toch het idee dat we aan de kust minder regen hadden dan bij jullie. Maar het was nu ook geen weer om aan zee te gaan liggen.

Gepost door: magda | 19-07-12

Laat de weergoden maar doen Magda, we trekken het ons al lang niet meer aan.
Bloggroetjes XXX

Gepost door: Chrisje | 17-07-12

Reageren op dit commentaar

@Chrisje, groot gelijk en we maken van elk weer het beste ervan. Je kunt altijd iets doen.

Gepost door: magda | 19-07-12

hihihi wat een stiekemerd, zo onverwachts foto's nemen, maar o zo leuk voor ons ... :-) ! Mooi hoe ze op die enorme hooibalen zitten. Ze zullen wat afgelachen hebben
eer ze vanboven zaten, is't niet ... ;-) ?

:-)

Gepost door: Klaverke | 17-07-12

Reageren op dit commentaar

@Klaverke als de jongens die hooibalen zagen werden ze wild enthousaist. In de Ardennen zie je die veel en indertijd hupten ze van de ene hooibaal op de andere want ze lagen dicht bijeen. Nu wilden ze hier ook een foto van en hun vader dan wijs maken dat we even naar de Ardennen zijn geweest ;-). Oh neen moeite hadden ze niet om daar op te klauteren. Hun systeem was op de balk springen zoals op school!

Gepost door: magda | 19-07-12

Je kleinkinderen zijn duidelijk niet onder de indruk van hetgeen de drie Deense zusjes overkomen is. Die werden naar verluidt door strobalen verpletterd en hebben dat niet overleefd. Nu ja, ik heb me ook niet laten pramen en heb gisteren zo'n gevaarte beklommen. Het was waarschijnlijk geen gezicht, maar ik vond het wel leuk.

Gepost door: Benjamín | 17-07-12

Reageren op dit commentaar

@Benjamin ,moet ik dat nu geloven dat je op zo'n hooibaal bent geklommen? Ja waarom ook niet ,ik heb het in de Ardennen zelf ook nog gedaan ,hahaha!

Ik heb het gelezen van die Deense kinderen. En dan nog drie kinderen die verpletterd werden.Niet te geloven . Als die hooibalen daar liggen kunnen kinderen ze bijna onmogelijk wegduwen. Tja hoe is het gebeurd, dat weten we niet. Maar het is vreselijk voor deze familie. De kleinkinderen weten van dit ongeluk niets af en ik heb het hen ook niet verteld.

Gepost door: magda | 19-07-12

mooi die stroballen, heel fotogeniek zijn ze
en daar zijn regendagen goed voor, om de kasten eens uit te kuisen :-)

Gepost door: fotorantje | 17-07-12

Reageren op dit commentaar

@Antje, die hooibalen doen echt zomrs aan en dat gevoel willen we toch eens hebben hé! Met het midner goede weer hebben we echt grote kuis gedaan in de ingemaakte speelkast. Dat was wel eens nodig.

Gepost door: magda | 19-07-12

De commentaren zijn gesloten.