17-07-12

Drukke dag !

 

Vandaag is er hier hard gewerkt. Eindelijk een droge dag en Michel kwam om de haag te scheren . De kinderen en ik zelf hebben ook de handen uit de mouwen gestoken. Gras afrijden ,snoeien en de bladeren opharken. We zijn halverwege. Als het morgen ook zo'n mooi weer is dan zullen we klaar geraken.Ik ben echt blij dat de snoeibeurt eindelijk kan doorgaan. Want het wordt bij nog langer wachten echt een hele karwei, het is nu allemaal al zo fel gegroeid. En twee kinderen die  willen helpen verzetten ook bergen werk.
Ondertussen was Dominique binnenshuis bezig en stapte ik in  de late namiddag een proper huis binnen.Tussenin een kofiepauze met koffie en pannenkoeken.

Wat kan het leven toch mooi zijn als de zon schijnt Lachen .

tuinwerken.jpg

Maar de boog kan niet de hele namiddag gespannen staan. Zoals je hierboven merkt heeft Sébastien een rustplaats gemaakt op het lorrietje!!
De foto's hieronder zijn van vorige vrijdag maar tellen ook voor vandaag. Ze hebben zich uitgeleefd met bellen blazen.En bellen waren het !

bellenblazen.jpg

21:24 Gepost in tuin | Commentaren (7) | Tags: tuin, zomer, vakantie, kleinkinderen |

Commentaren

Hier is ook in de tuin gewerkt, en als morgen de zon eindelijk eens schijnt zal het genieten zijn van de tuin maar zonder pannenkoeken.

En zo is het"Wat kan het leven toch mooi zijn als de zon schijnt " .

Gepost door: liliane | 17-07-12

Reageren op dit commentaar

@Liliane, een mens kan zo'n voldaan gevoel hebben als je 's avonds moe in de zetel valt en het nodige werk in de tuin is gedaan . Morgen nog een duwtje en het snoeiwerk is gedaan voor deze zomer( !).

Gepost door: magda | 17-07-12

Reageren op dit commentaar

flinke helpers, zo is het werk vlugger gedaan, net op tijd tegen de warme dagen :-)

Gepost door: fotorantje | 17-07-12

Reageren op dit commentaar

@Antje , vandaag was er toch teveel wind om te fietsen en morgen zal het beter weer zijn ( voorspellen ze toch) dan trekken we er zeker op uit.

Gepost door: magda | 17-07-12

Er moet af en toe ook nog een beetje gewerkt worden, hé Magda. Als het maar niet teveel is. Op tijd en stond een rustpauze inlassen is noodzakelijk.
Alle kinderen zijn dol op bellen blazen. Het hoeven niet altijd computerspelletjes te zijn.
Ik moet ook dringend eens aan het snoeiwerk beginnen. Maar nog niet vandaag.
Groetjes !

Gepost door: Fluwijn | 18-07-12

Reageren op dit commentaar

Bij nog langer wachten wordt het een heel karwei..en nu 'maar' eentje van twee dagen?? met zoveel mesen? ja..dat valt mee dan! :-P
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 18-07-12

Reageren op dit commentaar

Dat zijn serieuze bellen , amai! Er gaat trouwens niets boven een opgeruimd en proper huis(je) & tuin(tje) ... Fijn dat je goede helpers hebt . Magda, je houdt ze ook in ere lees/zie ik ... :-) !

Groetjeeeeeeeeeeeeeeee ... :-)

Gepost door: Klaverke | 18-07-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.