05-08-12

BBQ bij de Senioren

bbq.jpg

Vandaag hadden we de jaarlijkse BBQ van de Senioren.
We konden niet buiten zitten want zo af en toe
verdween de zon en kregen we een regenvlaag.

Dus zaten we maar binnen en de slager van dienst
grillde het vlees op het terras van het Sportcentrum.
Wonder boven wonder kreeg hij geen regenvlaag over zich
toen hij druk bezig was.

Het was gezellig, grappen werden verteld, een dansje gedaan .
En iedereen daarna tevreden naar huis met een "tot morgen"
Inderdaad want morgen is er petanquenamiddag.

Wat vormen we toch een toffe bende !!

22:43 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (18) | Tags: bbq, senioren |

Commentaren

Alleen voor senioren?!

Geniet er van!

Groetjes

Gepost door: Hallo | 06-08-12

Reageren op dit commentaar

@Ja Hallo enkel voor Senioren die lid zijn. Maar anderen mochten ook aanschuiven als ze maar betaalden,hahaha!

Gepost door: magda | 06-08-12

genieten is de belangrijkste reden denk ik echt heel mooi geworden ik vind het knap mooi plaatjes ook
groetjes antony

Gepost door: antony | 06-08-12

Reageren op dit commentaar

@Antony, we genoten niet enkel van het voortreffelijke eten maar ook van het samenzijn. We hadden een fijne DJ die muziek draaide passend bij Senioren,hihih! Er is zelfs gedanst.

Gepost door: magda | 06-08-12

Njamie !!!!! Dat ziet er lekker uit. Doet me denken dat ik bij mijn wandelclub nog kaarten dien te reserveren voor de jaarlijkse cote o l'os !
Smakelijk hoor !

Gepost door: maaike | 06-08-12

Reageren op dit commentaar

@Maaike we kregen oa ook een stuk van een cote à l'os en schapekoteletjes en ribbetjes en een spiesje. Veel te veel en ik heb eten verzameld om mee te nemen naar huis voor de drie poezen die hier tegenwoordig rondlopen! Of ze blij waren hoef ik niet te zeggen zeker ;-)

Gepost door: magda | 06-08-12

Hélaaa .... ! Dat ziet er uit om je vingers bij af te likken !!!! Jammer van het weertje zo af en toe, maar volgens de uitleg hebben jullie chance gehad. Ook met de petanque, hoop ik ... !!!!!

Amuseer jullie ... :-) !

PS: wij vandaag al twee 'regen vlaagjes ' ... pfffff ...

Gepost door: Klaverke | 06-08-12

Reageren op dit commentaar

@Och Klaverke we namen het zekere voor het onzekere en kozen voor de zaal binnen in het sportcentrum. Eén ferme bui is geweest en dan zijn stoelen en tafels toch nat. Maar op het ogenblik van het grillen had de slager toch geluk. De hemelsluizen waren toegeritst!
Met de petanque hadden we die paar uurtjes reuze geluk vandaag:stralend zonnetje en de wind namen we er maar bij!

Gepost door: magda | 06-08-12

jullie zijn een toffe bende ,en zag er lekker uit hoor,maak je niet ongerust over de ene dag is beter dan de andere maar bij wie niet

Gepost door: sloeber | 06-08-12

Reageren op dit commentaar

@Dat mag je wel zeggen Sloeber,we zijn echt een toffe bende en velen zijn echte vrienden geworden!
Iedereen heeft wel eens dagen dat het minder gaat,maar je niet laten afglijden is dan de boodschap;-))

Gepost door: magda | 06-08-12

Dat zie er super goed uit ik wil mij direct bij zetten. Ik eet ook zo graag en een goed glaasje wijn erbij super. Vandaag heb ik gans de dag moeten leren om mijn nieuwe gsm te maken. Mijn oude heeft in de wasmachine gekomen.
Groetjes
Adriën

Gepost door: Adriën | 06-08-12

Reageren op dit commentaar

@Adriën was die gsm dan zo vuil dat je hem meewaste,hahaha! Ja die nieuwe dingen zijn dan weer zo anders dat je echt moet leren om die te gebruiken. Ik kwam het ook tegen .En toen die de eerste keer rinkelde wist ik niet hoe ik de gsm moest opnemen. Het was niet drukken maar schuiven. Tja en als ze dat niet zeggen weet je dat niet hé.

Je had rustig kunnen mee eten want er was toch teveel !

Gepost door: magda | 06-08-12

Een BBQ op voorhand organiseren is een risico in belgenland. Best dat jullie binnen konden zitten. Het ziet er alleszins heel lekker uit! Hopelijk was het ook droog tijdens de petanque, dat gaat al moeilijker om binnen te doen :-)
Heel plezant om regelmatig samen te komen met dezelfde toffe bende, jullie hebben al menig leuke uurtjes samen gesleten ;-)

Gepost door: bea | 06-08-12

Reageren op dit commentaar

@Bea, we hebben maar van de eerste keer voor binnen geopteerd. Eén ferme regenvlaag is er geweest ,dus hadden we goed gekozen hé!
De slager had het beste vlees voor ons uitgekozen denk ik ;-) De côte à l'os was super alsook de schapekoteletjes, en de ribbetjes en het spiesje. Velen hebben geen spiesje meer genomen en ook zijn er veel die geen stukje rib meer binnenkregen. Ik nam het een en ander mee naar huis voor de poezen. Beter dat dan zo'n mooi vlees in de vuilnisbak te laten gooien.
Vòòr we petanque gingne spelen was er ene fikse regenbui maar gedurende de uurtjes dat we speelden scheen de zon! Van geluk gesproken.Je we zijn een toffe bende en velen zijn echte vrienden geworden.

Gepost door: magda | 06-08-12

mmmm, ziet er allemaal lekker uit

Gepost door: fotorantje | 06-08-12

Reageren op dit commentaar

@Antje dat was het ook! Super lekker.

Gepost door: magda | 06-08-12

Oh..wij hebben zondag thuis gebarbecued..een kleine twee uur na een enorme bui..maar we hadden op de buienradar gezien dat het daarna toch wel droog zou blijven dus hebben we het risico maar genomen. Ook droog gebleven gelukkig.
Waarom kopen mensen toch altijd zo enorm veel vlees in voor een bbq eigenlijk hè..alsof je dan ineens veel meer eet dan normaal!? wij hebben daar jaren geleden al mee geleerd en ik koop tegenwoordig precies wat we opkunnen. Maar als we op groep met vakantie zijn zitten we nog weleens te lachen om wat de anderen ingekocht hebben..'Axel heeft weer een goede avond' zeggen we dan al tegen elkaar hahahaha! Want ja..zonde om weg te gooien en met kamperen heb je niet eens een koelkast om vlees te kunnen bewaren tot de volgende dag hè!
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 07-08-12

Reageren op dit commentaar

@Inderdaad Mizzy, er was véél te veel vlees of vis. Je kon kiezen tussen een vlees-of vismaaltijd. Vier stukken vlees of drie stukken vis. Zelf heb ik enkel de côte à l'os en de schapekoteletjes gegeten. 2 dikke plakken biefstuk en twee tamelijk grote koteletjes. Ik eet niet eens zoveel bij een gewone maaltijd. De rest nam ik mee naar huis voor de poezenen velen dumpten ook hun vlees of vis bij mij. Drie poezen hebben voor drie dagen eten! Die laten het zich smaken,hahahah. Hadden ze één stuk biefstuk en één koteletje geven dan kon er nog een ribbetje of spiesje bij . Ja ik egrijp wel dat de inrichters iedereen tevreden willen stellen maar teveel is teveel en je moet weten dat we van een héél goede banketbakker nog een slagroomtaart met aardbeien als toetje kregen.ppppfff. Ik heb niets meer gegeten tot de volgende middag,hahaha.

Gepost door: magda | 07-08-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.