10-08-12

Wat babbelen, een visje eten en van de zon genieten.

Gisteren kreeg ik het bezoek van een schoolvriendin  uit het lager middelbaar. Elk jaar schrijven we elkaar rond de Nieuwjaarsperiode en dan eindigen we  " Zien we elkaar dit jaar ?"  Maar het kwam er nooit van en toch wonen we maar een uurtje rijden van elkaar.Verleden week belde ze me onverwachts op en gisteren kwam ze op bezoek. Ongelooflijk dat we elkaar 10 jaar niet zagen. We hebben onze achterstand al babbelend ingehaald!
Wil je wel geloven dat dit ook vermoeiend is Lachen

Vandaag deden we aankopen om morgen met de hele familie te BBQen. En het weer lijkt tot nu toe mee te willen. Opa heeft alvast het zwembad zuiver gemaakt zodat de kleinkindeen er kunnen in spelen  en morgenvoormiddag komt dochterlief en de oudste kleindochter met haar vriend helpen alles klaar te zetten. Ik verheug me er enorm op om iedereen weer eens samen te krijgen.
Een reden voor die BBQ ? Geen enkele , gewoon omdat het zomer is en vakantie is en ik hoopte stilletjes op een mooie zomerdag zodat we in de tuin kunnen zitten.

Dochterlief kwam langs vandaag en we genoten van het zonnetje op het terras . In de late namiddag gingen we nog wat fietsen en belandden in de Oosthoek waar tijdens de zomermaanden op vrijdag namiddag in een standje buiten een herberg pladijsfilet gebakken wordt. Die wordt tussen een boterham gelegd en warm opgegeten . Een pint bier (in ons geval een Rodenbach van het vat) smaakt daar heerlijk bij.

visje.JPG

Daarna fietsten we naar de Zeedijk . Het was zo'n mooie dag dat om halfzeven 's avonds het strand nog flink bevolkt was. De zeedijk stond overvol met fietsen en bij één stranduitbating was er feest . Een prijsuitreiking of zoiets.
Met de zon is ons gezicht fietsten we de halve Zeedijk af en draaiden dan  richting huis. Een pracht van een dag .
En nu maar duimen dat de zon morgen ook voor een prachtige dag zorgt.

river wood.jpg

22:38 Gepost in zomer | Commentaren (4) | Tags: vriendin, bbq, vis, fietsen, zeedijk |

Commentaren

Dat wordt zo dikwijls gezegd hé, om eens af te spreken gedurende het jaar. Maar een jaar is zo snel om …

Gepost door: ms | 10-08-12

Reageren op dit commentaar

@Dat is zo Mske en dan besef je dat je ouder wordt en dat je het niet eindeloos kunt uitstellen!!!

Gepost door: magda | 10-08-12

Eigenlijk zou ik ook best eens de telefoon nemen en enkele mensen opbellen, want het is echt zo herkenbaar he.
En nadien ben je dan zo blij dat het er uiteindelijk toch eens van gekomen is.
Weer een dagje om bij te houden :-)

Gepost door: Stefanie | 12-08-12

Reageren op dit commentaar

@Stefanie, 't is toch erg dat een mens zo'n dingen zo gemakkelijk uitstelt. En inderdaad we waren achteraf allebei zo blij dat we een hele namiddag hebben kunnen bijpraten.

Gepost door: magda | 13-08-12

De commentaren zijn gesloten.