15-08-12

de put is nu een waterparadijs geworden.

Ik heb de opening van het Zwembad getoond en ook nog herinneringen opgehaald bij het zien van de bunker, maar ik mag niet vergeten wat beelden te tonen van  Lake Side Paradise en hoe kan ik dit beter tonen dan met enkele foto's en met een filmpje van Focus TV (klik). Tenslotte is "de Put van Cloedt" in zekere zin de aanleiding geweest dat er hier zo'n prachtige sportmogelijkheden ontstaan zijn.

duinenwater.jpg

Hier een zicht van het Zwembad Duinenwater ( zo zal het in de toekomst genoemd worden) gezien vanaf de "Put van Cloedt" die voortaan Lakeside Paradise zal genoemd worden. Er is nog veel werk aan de winkel maar er kan gezwommen worden en dat is wat nu telt.

surfclub.jpg

surfclub1.jpg

Op de opening van het Zwembad was er ook veel volk die de aangeboden sporten op Lakeside Paradise wilde beoefenen. Er was ook al een soort strandje gemaakt ,het zand moest je er nog bijdenken .De blokhut geeft je al een vakantiegevoel. En verder op het terrein is het nog behelpen met containers en tenten. In elk geval was er die dag een dj die met zijn muziek voor een aangename sfeer zorgde. Er is nog veel werk aan de winkel maar na 20 jaar wachten  is dit maar een detail. Het komt beslist in orde zoals het hele project wel in orde zal komen :jeugdhotel,woonwijken, golfterrein....

 

  surfclub2.jpg

surfclub3.jpg

21:27 Gepost in Actualiteit, zwembad | Commentaren (8) | Tags: zwembad, surfen, duinenwater |

Commentaren

Het is niet slecht! Ik wil wel een keer daar zwemmen!

Groetjes,

Hallo

Gepost door: Hallo | 16-08-12

Reageren op dit commentaar

@Hallo,moet je beslist eens komen doen! Het is er zo mooi.

Gepost door: magda | 16-08-12

Zwembad Duinenwater doet me een beetje aan het Plein van de Hemelse Vrede (Tiananmen) in Peking denken. En wat het Lakeside Paradise betreft … tja, het Nederlands schoot kennelijk weer woorden te kort. Foei!

Gepost door: Benjamín | 16-08-12

Reageren op dit commentaar

@Benjamin, het zwembad is aan de buitenkant bijlange nog nie afgewerkt. Dat pleingevoel zal mettertijd wel verdwijnen.
Wat de taalkeuze betreft,tja ,alles wordt tegenwoordig verengelsd. Maar het klinkt toch niet mis. De club kende zijn start met de Beach Boys die hier indertijd kwamen zingen en de surfersclub op het strand kreeg toen de naam Surfers Paradise. En nu is het op dit water Lakeside Paradise geworden.

Gepost door: magda | 16-08-12

wow zeg dat is nog eens een mooi gebied zeg en wat een mooi plaats is me dit daar zeg daar kan ik wel pootje baat doen
groetjes antony

Gepost door: antony | 16-08-12

Reageren op dit commentaar

@Antony, het is echt mooi gelegen en al moet er nog veel gewerkt worden om de omgeving mooi en opgeruimd te krijgen het zal zeker een druk bezochte plaats worden.

Gepost door: magda | 17-08-12

dat wordt een topontmoetingsplaats

Gepost door: fotorantje | 17-08-12

Reageren op dit commentaar

@Antje dat hoop ik echt ,want er is geld noch moeite gespaard om vooral de jeugd aan te trekken.

Gepost door: magda | 17-08-12

De commentaren zijn gesloten.