25-08-12

zandsculptuur bis

Ik heb een greep gedaan uit de serie foto's die er genomen zijn  van het zandsculptuur. Er zijn 81 taferelen en sommige kun je niet eens op één foto krijgen, zoals 1000 en 1 nacht en Ali Baba en nog zoveel andere. Het was er druk en foto's maken is dan niet zo gemakkelijk. Hoewel de mensen héél galant waren en wel even wilden wachten om verder te lopen tot jij je foto's had genomen. Dan was je ook even galant voor hen als zij foto's aan het maken waren !! De belichting in de tent gaf ook al eens problemen maar al met al vind ik ze toch geslaagd.
Bij Jommeke wilde Sebastien zeker erbij staan want hij is een fervent lezer van deze strip. Cédric wilde dan bij de bultenaar staan omdat hij vorig jaar met zijn ouders naar Parijs is geweest en het verhaal van de bultenaar had hem aangegrepen. Ach er zijn nog een heleboel foto's waar ze de personages  nadoen door ook gekke bekken te trekken. Ik bespaar jullie die,hihi . Hopelijk toch tevreden met deze greep uit de sprookjes- en stripwereld. Nog te bezoeken tot 2 september 2012 in Blankenberge.

1000 en 1 nacht.JPG

asterix.JPG

belle en het beest.JPG

de bultenaar.JPG

de rattenvanger van Hamelen.JPG

de smurfen.JPG

de zingende nachtegaal.JPG

don quichotte.jpg

guust flater.JPG

harry potter.JPG

het lelijke eendje.JPG

jommeke.JPG

kiekeboe.JPG

largo winch.JPG

manga.JPG

michel vaillant.JPG

nero.JPG

pluto.jpg

superman.JPG

suske en wiske.JPG

tinnen soldaatje.JPG

Commentaren

amai daar is toch veel werk aan geweest hé

Gepost door: fotorantje | 25-08-12

Reageren op dit commentaar

@Antje het is echt de moeite waard en dan heb je hier nog maar een deeltje te zien gekregen. Je hebt nog een weekje om er heen te gaan! Doen zou ik zeggen.

Gepost door: magda | 25-08-12

Reageren op dit commentaar

OT ja Magda, trein in Brugge nemen richting zeebrugge strand

Gepost door: fotorantje | 25-08-12

Reageren op dit commentaar

@Antje dank voor de uitleg. Ik dacht al zoiets want de trein naar Knokke komt allang niet meer langs Lissewege.

Gepost door: magda | 25-08-12

Magda,

Ik ben daar geweest toen de thema mooie gebouwen van de wereld, ik denk van 2 jaar geleden. Maar dit jaar is ook origineel. Suske en Wiske beelden vind ik keicool!

Goeie zondag!

Gepost door: Hallo | 26-08-12

Reageren op dit commentaar

@Hallo, verleden jaar was het alles ivm Disney ,dit jaar waren het sprookjes en stripfiguren. Het was echt mooi om te zien. Het was er ook druk ,die dag was het geen strandweer en dan zoeken de mensen andere activiteiten om te doen.

Gepost door: magda | 26-08-12

Ik vind dat echt hartstikke knap en snap nog steeds niet hoe ze het doen. En het zal ook niet voortijdig uit elkaar vallen hoop ik hè..dat deden mijn zandtaartjes op het strand vroeger altijd als het zand droogde! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 26-08-12

Reageren op dit commentaar

@Mizzy, het zijn echt artiesten dat kun je wel zeggen en die beelden zijn ook allemaal zo herkenbaar! Het is ook geen gewoon zand dat ervoor gebruikt wordt. Het heeft met de korrels te maken die beter aan elkaar blijven kleven.

Gepost door: magda | 26-08-12

Mooie en uitgebreide reeks Magda, ben er niet geweest daar ik vorige keer met de rolstoel bijna nergens kon komen.

Gepost door: roy | 26-08-12

Reageren op dit commentaar

@Roy ,die jaar zou het je wel gelukt zijn want op het parcours in de tenten lagen er een soort tegels en daar had je wel kunnen op rijden.

Gepost door: magda | 26-08-12

Heel geslaagde foto's Magda!

Gepost door: bea | 26-08-12

Reageren op dit commentaar

@Bea, dank je wel ,zo heb je toch een idee wat er daar te zien viel. En gratis en voor niks,hahaha, want ik vind de entree prijs toch wel veel 9 euro en 7 euro per kind. Akkoord er is veel werk aan geweest maar het blijft toch een dure grap als je met een heel gezin daar naar toe wilt gaan.

Gepost door: magda | 26-08-12

Amai, da's wat anders dan mijn zandkastelen die ik bouw! :D

Gepost door: cuisine celine | 26-08-12

Reageren op dit commentaar

@Celine ,ik zou het ook niet kunnen hoor,het zijn echt artiesten die dit maken.

Gepost door: magda | 26-08-12

prachtige foto's Magda, helemaal niet gemakkelijk om dat te doen

groeten

Gepost door: willy | 26-08-12

Reageren op dit commentaar

@Willy,dank je wel, het is echt niet gemakkelijk om in een tent waar er van alle kanten sterke belichting is fatsoenlijke foto's te maken.

Gepost door: magda | 26-08-12

Amai Dat is weer de moeite Magda ... :-) ! Zeker het bezoeken waard ... :-) ! Grappig hoe ieder zo zijn favorieten heeft. Tuurlijk is het dan pas écht af, als je je voor eeuwig en altijd naast hem laat fotograferen. Met of zonder bult , het zijn mooie momenten ... :-)

Gepost door: Klaverke | 27-08-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.