28-08-12

Zwembad Duinenwater

zwembad.jpg

Als afsluiter van de zomervakantie bij oma en opa trokken we vandaag met Cédric en Sebastien én met Emma die speciaal was afgekomen om samen naar het nieuwe zwembad te gaan. Daar had ze wel anderhalfuur trammen voor over !

Er waren veel mensen die hetzelfde idee hadden. Het was druk in het zwembad maar volgens de kinderen viel het nogal mee . Alle baden hebben ze uitgeprobeerd het golfslagbad en het bad waar het water snelstromend was..

Maar natuurlijk trokken ze al vlug naar de waterglijbanen. Ik probeerde een paar foto's te nemen vanachter het dikke glas vanuit de cafétaria. Niets dan glunderende gezichten. En op de onderste foto zie je links in het midden Cédric die wachtte tot Emma met Sebastien naar beneden kwam. Op de foto rechtsonder zie je Emma en Cédric. Sebastien was buiten mijn gezichtsveld. Geen mooie foto's maar toch een leuk souvenir van hun eerste keer zwemmen in het nieuwe zwembad. Een prachtig zwembad en sportcentrum.

zwembad1.jpg

Emma heb ik deze avond teruggebracht naar de tram en de twee jongens zijn vertrokken met hun papa. Cédric pakte me nog eens stevig beet en zei " jammer dat het nog zolang duurt eer het weer vakantie is. Ze zouden de grote vakantie beter korter maken en dan wat later in het jaar nog een paar weken vakantie" .
We  zullen ze missen . De zomer is ontzettend leuk en vrolijk geweest met de twee jongens en zij...zij hebben veel gefietst ,veel gezien en veel gedaan. En al hoor je klagen van te koud, te nat ,te warm ...wij konden bijna elke namiddag weg. Dat zei Cédric deze avond ook nog.
Zelf ga ik het eerst een paar dagen wat rustiger aan doen want er staat een city trip op me te wachten...

 

Commentaren

ze hebben veel plezier gehad zie ik
het was weer een leuke vakantie voor de jongens en voor oma en opa
leuk dat je ze zoveel ziet en dat je het nog aan kan

Gepost door: fotorantje | 28-08-12

Reageren op dit commentaar

@Antje , het was een fantastische zomer voor iedereen. De kinderen zeiden zelf dat die voorbij was gevlogen. Maar om eerlijk te zijn moet ik nu toch wat uitrusten en niet zozeer door de kinderen maar we waren elke dag dat ze hier waren op stap en dat is toch op den duur vermoeiend.

Gepost door: magda | 29-08-12

Glunderende gezichten maken een mens gelukkig!
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 28-08-12

Reageren op dit commentaar

@jazeker ,P-ter, daar geniet je van als de kinderen zo blij zijn.

Gepost door: magda | 29-08-12

Lekker nat!!!

Groetjes

Gepost door: Hallo | 29-08-12

Reageren op dit commentaar

@Haha Hallo, droog water ken ik niet !

Gepost door: magda | 29-08-12

Dat was een geslaagde uitstap..aan die koppies te zien vermaakten ze zich tot en met!
En nu over tot de orde van de dag..hoewel..met een citytrip in het verschiet? het blíjft feest voor oma! :-D
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 29-08-12

Reageren op dit commentaar

@Mizzy, het is even afkicken dat is waar, maar die city trip was al zo lang geboekt. Ik had het wel liever een weekje later willen hebben. Maar een paar dagjes flink uitrusten en dan kunnen we er weer tegenaan.

Gepost door: magda | 29-08-12

de vakantie was snel voorbij of heb ik nu alleen dit gevoel..

het zal wat rustiger in huis zijn, alhoewel je hebt andere plannen, lees ik..

fijne avond

Gepost door: willy | 29-08-12

Reageren op dit commentaar

@Willy, we zeggen het hier allemaal:die twee maanden zijn voorbij gevlogen en het weer liet het meestal toe om elke dag op stap te gaan als de kinderen hier waren.De grootste zei "dat komt omdat broer nu ook op een eigen fiets kan rijden" en vroeger moest hij op een zitje bij mij meerijden. Dat is natuurlijker leuker om zelf te kunnen fietsen. Maar vooral ze doen het ook graag. Sleur maar eens kinderen mee op een fiets als ze het niet graag doen,amaai!

Gepost door: magda | 29-08-12

De commentaren zijn gesloten.