17-09-12

Ik was op stap...

...maar toch nog even geduld voor het relaas . Ik moet een berg foto's sorteren want ik kan die echt niet allemaal posten. Maar als je onderstaande foto ziet dan weet je waar ik gisteren de dag heb doorgebracht en waarom ik vandaag blaren op mijn voeten heb en liever lui dan moe ben !

Ook ben ik enorm ontgoocheld toen ik merkte dat een logje de mist is in gegaan. Ik heb het skynet team ingelicht , of die me kunnen helpen is maar de vraag. Een ezel stoot zich geen tweemaal aan dezelfde steen , wel dan ben ik een driedubbele ezel. Ik kwam het al een paar keer tegen en had me voorgenomen om in het vervolg de postjes in een word ducument te maken ipv rechtstreeks in het venster van skynet. Ik heb het niet gedaan en hupsakee ik heb het nogmaals voor.

Het logje ging over service na een aankoop van iets kleins of groot. Momenteel  heb ik er geen zin in om alles opnieuw te maken.

nieuwpoort.JPG

Nog een fijne dag !
Hier is de zon na de middag tevoorschijn gekomen.
Dus ga ik even buiten van het zonnetje genieten;

14:28 Gepost in Web | Commentaren (24) | Tags: web, senioren, uitstap |

Commentaren

Heb ook al meermaals zoiets ( foetsie logje ) voorgehad Magda ...
dà's bàlen tot en met ! Kiezen uit verschillende foto's van uitstappen, da's ook al zo herkenbaar. Wees gerust ... wij, bloggers, wij hebben geduld en kijken er al naar uit ...Zwaai zwaaaaaaaaaaaaai ... :-) !

Gepost door: Klaverke | 17-09-12

Reageren op dit commentaar

@Klaverke, het is zeker niet leuk als je dat tegenkomt ,maar het is toch een kleine troost als ik verneem dat jij het ook al tegenkwam. Dus ligt het wellicht niet enkel aan onhandigheid van mij!
En inderdaad ,nu is het foto's uitzoeken en ik heb er op die ene dag toch wel een 400tal getrokken . Er was nl.ook iemand die per sé foto's wilde maken waar ik ook eens opstond! Lief hé!!

Gepost door: magda | 17-09-12

ik vind dat SUPER lief van die éne ... :-) !

((( BIG SMILE ))) en een ((( knipoog ))) Wij verstaan elkaar met die verloren postjes .

Gepost door: Klaverke | 19-09-12

@Klaverke dat was zeker superlief van die ene! En die verloren postjes, mijn spaanse colère is ondertussen al gezakt ;-))

Gepost door: magda | 19-09-12

Heel vervelend..en nog nooit meegemaakt. Ook de twee postjes die ik afgelopen weekend gepland had zijn verschenen. Ik heb zo'n idee dat jouw blog op een niet zo goedwerkende server van Skynet staat magda..ook omdat er mensen zijn moeilijk op jouw blog kunnen of een virusmelding krijgen als ze dat proberen. Zéker Skynet ook eens naar vragen..hoewel je van die niet al te veel 'openheid' hoeft te verwachten...net zo min als behulpzaamheid. Ze schríjven wel dat klantvriendelijkheid hoog in hun vaandel staat, maar dat laten ze helaas nooit echt merken.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 17-09-12

Reageren op dit commentaar

@Wel Mizzy, ik heb skynet aangeschreven en ik heb een héél mooi mailtje teruggekregen. Veel oplossing kreeg ik wel niet alleen dat ik beter in kladblok zou werken en dan kopiëren .Van verschillende bloggers kreeg ik al te horen dat die virusmelding niet meer verschijnt. Afwachten maar.

Gepost door: magda | 17-09-12

k weet niet waar je geweest bent Magda, maar er was water, dat zie ik
is een groot werk hé, foto's sorteren na een uitstap hèhè, ik ben ook nog bezig :-)

zo vervelend als je veel tekst geschreven hebt dat dat postje dan in cyberspace verdwijnt

Gepost door: fotorantje | 17-09-12

Reageren op dit commentaar

@Antje,ik denk wel dat je aan onze Belgische kust ook deze stad al bezocht hebt!!

Ik had een postje met veel tekst en een paar bijpassende prentjes. Ik postte het ,keek het niet na en achteraf merk je dan dat het in cyberspace verdwenen is! bah ,helemaal niet leuk .

Gepost door: magda | 17-09-12

En dat is uiteraard mien stek.....Nieuwpoort.
Hopelijk hebben jullie zich geamuseerd......ben benieuwd naar de fotookes

Gepost door: Luc de pompier | 18-09-12

Reageren op dit commentaar

@Luc we hebben een prachtige dag gehad en de foto's komen eraan. Alleen ze uitkiezen is een héél werk ;-)

Gepost door: magda | 18-09-12

Hello, ik weet echt niet waar dit zou zijn, ik dacht de kant van Cadzand, maar iemand schrijft hierboven Nieuwpoort, het ziet er daar in ieder geval super uit, ben benieuwd naar je foto's, grtjes

Gepost door: Emily | 18-09-12

Reageren op dit commentaar

@Emilie, in Cadzand zou je geen zeilers tegenkomen !

Gepost door: magda | 18-09-12

dat is pech Magda....

je maakte wel een van mijn favoriete wandelingen, daar is altijd wat te zien..

fijne dag

Gepost door: willy | 18-09-12

Reageren op dit commentaar

@Willy, het was een fijne dag en iedereen was super tevreden met die uitstap.

Gepost door: magda | 18-09-12

Ik heb ook Nieuwpoort in de foto herkend, Magda. Een erg fijne stad. Als het daar is dat jij op stap bent geweest, dan heb je waarschijnlijk een erg leuke dag gehad.
Bij wordpress.com hebben we geen last van verdwenen postjes. Maar wordpress werkt dan ook iets professioneler dan skynet. Zelf zou ik er nooit meer willen terugkeren.
Groetjes !

Gepost door: Fluwijn | 18-09-12

Reageren op dit commentaar

@Ja Fluwijn het was Nieuwpoort en we hebben nu al gezegd dat we nog een keertje teruggaan.
Weet je wat ik nu tegenkwam? Ik wilde een kort tekstje opslaan om eens te proberen en weet je wat ik bovenaan zag staan :tekst is niet opgeslagen en effectief alleen de foto was opgeslagen en de tekst was foetsie!!! Om de kramp te krijgen.

Gepost door: magda | 18-09-12

Ja skynet hé ! ...
Luiheid is geen misdaad! Dat mag altijd een keer.
Ben benieuwt waar je blaren vandaan komen! :-)
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 18-09-12

Reageren op dit commentaar

@P-ter, de promenade is een lang stuk wandelen hé!!

Gepost door: magda | 18-09-12

Ben benieuwd naar je relaas en een kleine blogtip (ik spreek uit ervaring) is af en toe opslaan tijdens het maken van je bericht. Veel succes en hopelijk kunnen ze bij skynet nog je logje redden !

Gepost door: maaike | 18-09-12

Reageren op dit commentaar

@Maaike, ik zal dat ik de toekomst zeker doen!!

Gepost door: magda | 18-09-12

ik herkende ook direct de vaargeul van Nieuwpoort - daar ga ik altijd met mijn kindjes naar de bootjes kijken, en tot helemaal op de pier naar de vissers

Gepost door: oma-moetje | 18-09-12

Reageren op dit commentaar

Magda goede avond...

heel vervelend ! Heb mijn les ook al geleerd ! Ik save eerst en dan plaats ik mijn bericht, want verwijnt het door de een of andere oorzaak hebt ge het nog !
Anders zijt ge de muze kwijt ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 18-09-12

Reageren op dit commentaar

Van alles wat ik schrijf, bewaar ik minstens drie kopies op verschillende plaatsen.
Ik heb weliswaar geen ervaring met skynet, maar ik ben het wel eens met wat Fluwijn hierboven schrijft. Ik blog al zeven jaar met Wordpress.com en ben nog steeds zeer tevreden met die keuze. Dat ze af en toe reclameboodschappen op je blog gooien, moet je erbij nemen, maar dat doet skynet ook.
Ik weet niet of het nij anderen ook zo is, maar telkens als ik een commentaar bij je plaats, word ik geconfronteerd met een soms moeilijk leesbare captcha. Normaliter moet dergelijke veilighiedscontrole na een paar commentaren vanzelf ophouden, omdat ze je ondertussen kennen, maar dat is op jouw blog niet het geval, althans niet voor mij.

Gepost door: Benjamín | 18-09-12

Reageren op dit commentaar

@Benjamin ,als een captcha moeilijk leebaar is kun je een andere aanklikken. Altijd moet je bij skynet die code intikken , dus elke keer je een reactie wilt geven . Elk keer opnieuw,best vervelend .

Gepost door: magda | 18-09-12

De commentaren zijn gesloten.