07-10-12

Koopjes gedaan.

zeb.JPG

Ik had op FB gelezen dat er koopjes te doen waren in een outletwinkel in Brugge .
Deze voormiddag trokken dochterlief en ikzelf richting Brugge naar deze outletwinkel .
Drie dagen lang werd er een verkoop gedaan aan voordelige prijzen.
Ik vreesde dat we op de laatste dag niet veel treffelijks meer zouden vinden.
Maar ik heb twee lange broeken, twee wollen jasjes, twee Tshirts en een pullover gevonden aan prijzen om omver te vallen.
Neen niet door de hoge prijs maar door de lage prijs. Verkoop met verlies mag wettelijk niet, dan betalen we bijgevolg in de winkels veel te veel. Kan het mij schelen dat die artikels van het vorig seizoen zijn.
De seizoenen liggen toch dicht bij elkaar ;-)


Dochterlief vond ook wat ze zocht en we hebben onszelf daarna getrakteerd op een etentje in de Lunch Garden. Ja, een duur restaurant kon er niet meer vanaf,hahaha.

Dan met de buit naar huis en daarna naar opa. Die lag uitgeput in zijn bed. Ze hadden hem een paar uur in een zetel gezet. Dat leek blijkbaar toch niet zo'n goed idee . De oudste zoon en Ingrid en Emma waren afgekomen  maar lang zijn ze in het ziekenhuis niet gebleven . Opa had zijn rust meer dan nodig. Dan maar thuis nog wat gezellig napraten terwijl we aten.

Nu is het weer stil in huis. 22:10 Gepost in kinderen | Commentaren (11) | Tags: opa, ziekenhuis, koopjes, kinderen |

Commentaren

whaw Magda, goed geshopt!
nog nooit in een zeb geweest
maar zou er waarschijnlijk m'n maat toch niet vinden

opa zal goed kunnen slapen na zo'n vermoeiende dag

Gepost door: fotorantje | 07-10-12

Reageren op dit commentaar

@Antje,je zou verrast gestaan hebben wat je daar allemaal kon kopen. Natuurlijk was het al de derde dag en waren de grootste maten veel verdwenen. Ik vind het goed voor mijn portemonnee,maar to h erg dat je daar merkartikels voor een prik kunt kopen. Een merkbroek voor 25 euro!! Een wollenjasje voor 15 euro en had je geluk dat je jurkjes, pull's ,vestjes,leggings vond in grote bakken dan kostte je dat maar 3 euro.

Ja ik denk het ook wel dat opa vlug zal gaan slapen zijn.Hij zag er doodmoe uit. De inspanning was wellicht wat te zwaar.

Gepost door: magda | 08-10-12

Hmm..ben als Hollandse natuurlijk gek van koopjes...maar dan zóveel kopen, dan lijkt het me bijna al geen koopje meer..zoveel nieuws tegelijk heeft toch geen mens nodig? :-)
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 08-10-12

Reageren op dit commentaar

@Mizzy ,het hangt ervan af hoe je het bekijkt: een jeansbroek voor 10 euro is een superkoopje en als er dan twee liggen(verschillend kleur) dan laat je die niet liggen. Ik heb geen mannequin maat en als ik dan iets vind waar ik niks moet aan veranderen dan is dat meegenomen.Eentje leg ik dan weg voor volgend jaar. En die wollen jasjes: een gekleed zwart en een bruin sportief . De prijs :van 50 naar 12 euro. Het zijn ook allemaal spullen die eerder klassiek zijn.

Gepost door: magda | 08-10-12

Ah ja..dat is wel héél goedkoop! Ik hoor wel vaak van mensen als ze iets goedkoop vinden dat ze dan heel veel kopen, dingen die ze eigenlijk niet nodig hebben en dan wordt het uiteindelijk tóch nog duur hè. Maar dat valt in jouw geval wel mee dus. :-)

Gepost door: mizzD | 08-10-12

Magda,

ik lees nu maar pas wat er met je man is gebeurd, ik wens hem een spoedig herstel en een vlotte revalidatie toe.

Groetjes van mij

Gepost door: Paulientje | 08-10-12

Reageren op dit commentaar

@Paulientje,dank je wel voor de beterschapwensen.De revalidatie is voorizchtigjes begonnen.

Gepost door: magda | 08-10-12

Daar zou ik ook niet naar kijken dat het kleren van het vorige seizoen zijn, ik doe mijn kleren ook niet ieder seizoen van de hand, we zouden er wel mee zijn. Leuk om zo eens veel nieuws te hebben voor een prijsje ;-)

Gepost door: bea | 08-10-12

Reageren op dit commentaar

@Bea, die 7 artikels kosten niet eens zoveel als een jeans broek die ik anders in de Inno ga kopen.Die(Gardeur) zitten me altijd perfect. En weet je als het dan spullen zijn die je passen en als het kleur ook bevalt dan gaan ze zeker meer dan één seizoen mee ;-).

Gepost door: magda | 08-10-12

Reageren op dit commentaar

PRIMA gedaan en gewinkeld van jullie ! Altijd leuk als men koopjes kan doen, samen ... :-) !

da's genieten Magda !

Gepost door: Klaverke | 10-10-12

Reageren op dit commentaar

@Klaverke, dat was vooral genieten in de portemonnee!hahaha!

Gepost door: magda | 17-10-12

De commentaren zijn gesloten.