08-10-12

Geen virus meer ?

virusb.jpg

 

Ik heb een tijdje terug regelmatig berichtjes gekregen van jullie dat het gevaarlijk was om door te klikken om op mijn blog te komen. Er zou hier een virus rondwaren die dan jullie blogs kon aantasten.
Zelf ondervond ik niet de minste hinder. Maar voor alle zekerheid liet ik de pc nakijken en praktisch elke dag "zuiverde" ik mijn pc en elke dag mocht ik alle gegevens terug invoeren. Maar dat had ik er graag voor over om jullie alle mogelijke ellende te besparen.
Maar omdat het bleef duren heb ik een mail gestuurd naar skynet . Ik kreeg een standaard mailtje terug dat mijn vraag geregistreerd was. Er is dan vlijtig over en weer gemaild want ze vroegen nogal uitleg. De andere dag kreeg ik een mail met de vraag of ik hen een printscreen kon bezorgen die een eventuele blogger had doorgestuurd. Ik stuurde een printscreen door en een dag later kreeg ik een mail dat ze het onderzocht hadden en dat de virusmelding afkomstig was van mijn kalender ( die is ondertussen al verwijderd)die in de rechterkolom stond. Of ik die wilde verwijderen en als er nog klachten waren mocht ik hen terug contacteren.
Hieronder één van de laatste mails die ik van hen ontving.

Beste Magda,
Na onderzoek laten onze technici en onze partner voor de Skynetblogs ons weten dat
de foutmelding wordt gegenereerd als gevolg van het vakje 'Vrije tekst'
in de rechterkolom (de knipperende kalender).
Dus als u deze verwijderen kan dan zou dit zich niet meer mogen voordoen.
Met vriendelijke groeten,

Klantendienst
Belgacom-Skynet.

 Ik hoop dat alle lezers die hier langs komen gerustgesteld zijn en nu maar hopen dat er geen virusmeldingen meer verschijnen .

22:14 Gepost in Web | Commentaren (16) | Tags: virus |

Commentaren

virusmeldingen heb in nooit gekegen , mischien om dat ik niet meer bij skynet zit,maar hopelijk is het nu gedaan voor de andere bloggers

Gepost door: liliane | 08-10-12

Reageren op dit commentaar

Is wel vreemd dat niet álle bloggers die melding dan kregen hè..ik heb nooit wat gemerkt op dit blog hoor! Maar aan die zogenaamde gratis dingen voor in zijkolommen als kalenders, klokjes en stats hangen wél vaak ongevraagde dingen als pop-ups en zo..dus het zou best wel kunnen dat het dat tóch was...dan had ik zeker júist de goede pop-upkiller op m'n pc hehe.
Toch fijn te lezen dat ze van Skynet ook weleens iets serieus proberen op te lossen! ;-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 08-10-12

Reageren op dit commentaar

ik heb hier ook nooit virusmeldingen gekregen
maar hopelijk is het nu veilig voor iedereen

Gepost door: fotorantje | 08-10-12

Reageren op dit commentaar

Hallo Magda!

Dat is wel raar want ik heb nog nooit geen melding van dat virus gekregen als ik op je blogje kwam!
Ik hoop dat de mensen die het wel kregen nu verlost zijn en jij bent ook weer gerustgesteld al een geluk dat Belgacom-Skynet het kunnen verhelpen heeft!
Ik ga ook het één en ander verwijderen wat niet echt nodig is alles wat er eigenlijk op komt vertraagt je pc maar het is verleidelijk om het één en ander erop te zetten he!!!
Wens je een deugddoende nacht en hoe gaat het met Opa? Heeft hij al wat minder pijn?
Groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 09-10-12

Reageren op dit commentaar

Ik heb ook nooit een onheilsboodschap op mijn dak gekregen als ik bij je op bezoek kwam, maar je hebt er goed aan gedaan om je voorzorgen te nemen. Voorzichtigheid is de moeder van de porseleinkast.

Gepost door: Benjamín | 09-10-12

Reageren op dit commentaar

dag magda,

ik heb de melding nooit gehad.
maar ben blij dat jij er van af bent.

groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 09-10-12

Reageren op dit commentaar

Magda goede middag...

altijd vervelend en hopelijk is alles opgelost en je kreeg dan toch antwoord, ook dat is formidabel ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 09-10-12

Reageren op dit commentaar

Ik ben blij dat Het Skynetteam mijn vraag toch serieus nam en liet weten waar de oorzaak kon liggen. Ik hoop dat niemand nog zo'n melding te zien krijgt wanneer je mijn blog aanklikt!

Gepost door: magda | 09-10-12

Reageren op dit commentaar

hopelijk lukt het wat met opa

Gepost door: fotorantje | 09-10-12

Reageren op dit commentaar

@Antje ,hij houdt er de moed in en de dokter spreekt al van overplaatsing naar een revalidatiecentrum einde deze week.Afwachten...

Gepost door: magda | 09-10-12

Vreemd, ik zag niets.
Kreeg wel een mail van Fenny, dat zij ook zo'n rood bericht kreeg van mijn blog, virusscan gedaan, dan een online scan, maar niets gevonden, alle beveiligingen zijn in orde krijg ik als melding, tja..
Mooi van skynet om het te helpen oplossen, dus toch nog in leven daar ;-)

Gepost door: roy | 09-10-12

Reageren op dit commentaar

@Roy de ene blogger kreeg het wel de ander eniet. Ik heb al gedaan wat ik kon en zelfs mijn zoon ingeschakeled om te kijken of er een virus was maar niks gevonden. Alles was goed en safe en veilig... Fijn van het skynet-team dat ze het opgezocht hebben.

Gepost door: magda | 09-10-12

Inderdaad Magda, de virus melding is weg. Ik sloeg er geen acht meer op en klikte altijd meteen door. Maar het is toch handiger als ik direkt op je blog terecht kan hé ?
Hopelijk blijven die vier russen nu voor een lange tijd weg van alle blogs.
Groetjes !

Gepost door: Fluwijn | 09-10-12

Reageren op dit commentaar

@Fluwijn ,ik ben ook blij dat er geen virusgevaar meer gemeld wordt. Ik keek bijna elke dag mijn pc na maar vond nooit iets. Alé dat is dan een klik minder voor jou om hier te geraken,hahaha!

Gepost door: magda | 09-10-12

Hoera, ja ze is weg die vervelende boodschap ! De eerste keer dat ik ze zag, schrok ik , Nooit leuk natuurlijk als men zoiets aan je blogje hangt! Gelukkig gebeurde er nooit iets als ik afkwam ... :-)


Groetjeeeeeeeeeee en bedaaaaaaaaaaankt ... :-) !

Gepost door: Klaverke | 10-10-12

Reageren op dit commentaar

@Klaverke, zelf had ik er geen last van ,maar vond het vervelend voor hen die dit bericht wel kregen.

Gepost door: magda | 17-10-12

De commentaren zijn gesloten.