02-03-13

een grote spiegel

spiegel.JPG

 

Vandaag heb ik mezelf getrakteerd op een grote spiegel. Ik zag in een folder een aanbieding voor een grote spiegel en de prijs was redelijk. Dat zocht ik nu allang . Meestal te groot , te klein, te smal ,te breed ... Ik was het beu om telkens op een stoel te kruipen als ik een zoom van een lange broek wil zien of eens kijken of ik netjes ben om naar een feestje te gaan.
Lang geleden had ik een grote spiegel met een eiken lijst errond afkomstig van een toiletmeubel .Vroeger had je zo'n toiletkast met aan weerszijden een draaibare spiegel. Zo eentje had ik maar die is gesneuveld. Het kwam er maar niet van om een nieuwe te kopen en nu zag ik er eentje in de aanbieding. Die zou mooi staan in de badkamer dacht ik.

Dus was ik deze middag op stap om een spiegel te kopen. Ik vond de spiegel niet in de winkel en vroeg of er nog spiegels waren.Ja eentje was er en die stond netjes tegen een pilaar met ervoor allerlei prullaria op een kastje en nog een stapel kleurige kussens. Zonder hulp vond je die spiegel nooit.
De verkoopster wilde afrekenen en de kassa tikte 10 euro meer aan. Ik zei dat de reclamefolder tien euro minder aanduidde en dat ik die tien euro meer niet betaalde.

Ik bespaar jullie het over en weer geloop, het zoeken naar de vrachtbrief met vermelding wat er afgeleverd is, naar het depot lopen waar er welgeteld vier spiegels staan  (en dan maken ze reclame in een folder!!!) , op zoek naar een codenummer die de prijs van de folder moet scannen aan de kassa...ik heb hen laten "werken" en ben de auto gaan halen die erg ver van de winkel geparkeerd stond . Ik zag me niet met zo'n groot pakket de halve Lippenslaan aflopen en gelukkig vond ik dichtbij een parkeerplaats.
Toen ik terug in de winkel kwam waren de twee verkoopsters blijkbaar zo opgelucht dat ze toch de reclame prijs konden intikken. Als jullie er eentje willen haast je, er zijn er nog drie en ondertussen rekenen ze je wel de reclame prijs aan!

De spiegel past precies op het plaatsje in de badkamer waar ik die wilde . Mooi hé! En ik kan die ook elders zetten want er is een steun aan de achterzijde.

21:28 Gepost in grappig | Commentaren (17) | Tags: reclame, spiegel |

Commentaren

Magda,

ik post alle dagen een reactie, maar het lukt bijna niet meer om ze op je blog te zetten. Ik hoop dat deze er op komt

Gepost door: liliane | 02-03-13

Reageren op dit commentaar

Zo moet ik nu net ook een hebben ,maar om er voor naan Knokke te komen is me toch wat te ver :-)

Gepost door: liliane | 02-03-13

Reageren op dit commentaar

@Liliane , zo heb ik twee reacties in één keer! hihi! O maar je hebt ook zo'n winkel in je buurt ! Het is nl de Casa. Ik wil dit niet in de tekst zetten want als die firma's dit oppikken krijg je reclame in je bus !! reclameprijs 39 euro en die van 49 euro heeft een bredere boord. Die had ik op dat plaatsje niet eens kunnen zetten.Dus toch wel wat geluk gehad dat ze uiteindelijk de juiste prijs konden intikken. Was me dat een gedoe,maar ja die verkoopsters moeten ook zorgen dat alles juist is anders kunnen zij ervoor opdraaien.
Ik snap niet dat je zo'n problemen hebt om hier iets gepost te krijgen. Misschiengaat het vanaf nu wèl lukken ;-)

Gepost door: magda | 02-03-13

Zo'n spiegel zou ik ook wel kunnen gebruiken.
Gelukkig kreeg je hem aan de reclame prijs, toch wel erg van sommige winkels dat ze hun eigen eigen reclame niet kennen ...

Gepost door: Mamapippa | 02-03-13

Reageren op dit commentaar

@dag mamapippa, lang geleden dat ik je nog hoorde!! Ja je moet echt opletten als je iets in reclame gaat kopen. Die verkoopsters wisten zich geen raad want de code wees 49 aan terwijl de reclame 39 zei. Hoe ze het opgelost hebben weet ik niet maar in elk geval heb ik maar 39euro betaald.

Gepost door: magda | 03-03-13

Ja..past goed daar! :-) En dat er maar vier stuks zijn ook al is het in de aanbieding..? dat is nooit anders volgens mij!
Ik heb er geen nodig..wij hebben ooit een hele schuifkastenwand op maat laten maken voor de slaapkamer..en de twee buitenste deuren hebben een houtmotief, maar de middelste is een bronzen spiegel..van de vloer tot aan het plafond, zeker 80cm breed..ik kan mezelf héél goed zien hoor hahahahaha!
Btw..ik kocht laats bij een huishoudzaak een paar kleine kadootjes en daar rekenden ze gewoon de prijs voor die erop voorgedrukt stond. Nu wilde ik laatst nog een paar van die dingetjes als kadootje kopen..het viel me al op dat er een groot papier bij hing met een andere ( duurdere!) prijs erop, maar omdat die lagere prijs er nog steeds opstond dacht ik dat dat niet op dát artikel sloeg. Maar wél hoor..'het stond er verkeerd op gedrukt' zeiden ze ijskoud bij de kassa. Het scheelde 50 cent..maar dat was wel 20% van het hele bedrag! Ik vond het belachelijk en heb de boel gewoon weer teruggelegd! Volgens mij mag dat wettelijk niet eens! En ook als iets in reclame is moeten ze die prijs echt wel rekenen..zou mooi zijn hè..zo krijg je de mensen onder valse voorwendselen je zaak binnen!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 02-03-13

Reageren op dit commentaar

@Mizzy, het is echt opletten geblazen en zoals in jou geval zou ik het ook terug leggen. Hier ging ik die ook niet meenemen voor de duurdere prijs. Het was een nieuwe folder en er lagen zelfs een stapel van die folders op de winkeltoog. Daar zagen de verkoopsters dat de spiegel inderdaad in de afslag was.Hadden zij de prijs niet aangepast of was er een nieuwe lading binnen gekomen met een andere code op dat kan ook ? Ze waren wel vriendelijk en probeerden het recht te zetten wat hen ook is gelukt. En ik blij natuurlijk met mijn nieuwe aanwinst.

Gepost door: magda | 03-03-13

Het is godgeklaagd dat men als klant voortdurend op zijn qui-vive moet zijn om niet bij bok gezet te worden, maar voor die prijs heb je wel een puike spiegel te pakken.

Gepost door: Benjamín | 03-03-13

Reageren op dit commentaar

@Benjamin, ja je moet op je strepen staan tegenwoordig en het gekke is dat die verkoopsters helemaal niet op de hoogte zijn van de reclames. Het zijn precies robotten die enkele spullen scannen en geld ontvangen! Maar beleefdwas ze wel daar klaag ik helemaal niet van. Die ene verkoospter was echt verveeld met de zaak. In elk geval heb ik geen euro teveel betaald.

Gepost door: magda | 03-03-13

Inderdaad, zo'n spiegel is erg makkelijk. Ik heb er ook een :))

Gepost door: Madammeke Kwebbelt | 03-03-13

Reageren op dit commentaar

@Ja he Madammeke,dan kun je jezelf eens ten voeten uit zien.Ik heb een andere badkamerkast gekocht en daar zit geen spiegel in en de grote spiegel in de slaapkamer is ook allang gesneuveld. Dus nu heb ik er opnieuww eentje!

Gepost door: magda | 03-03-13

Een op maat gemaakte spiegel kon daar niet beter passen ;-) Best dat je op uw strepen stond. 10euro is 10 euro, die vind je niet op straat (ik toch niet ;-) )

Gepost door: bea | 03-03-13

Reageren op dit commentaar

@Bea, die past er inderdaad uitstekend. Toch was het een gokje . En inderdaad als ze het 10 euro goedkoper zetten moeten ze er geen 10 bijlappen.

Gepost door: magda | 03-03-13

Flink assertief geweest, maar je hebt groot gelijk Magda.
En hij staat daar heel mooi.

Gepost door: stefanie | 03-04-13

Reageren op dit commentaar

@Stefanie, als ze reclame maken moeten ze ook hun woord houden.

Gepost door: magda | 23-04-13

Mooi plekje voor zo'n lange spiegel. En die decoratieve tegels vind ik ook de moeite waard. Mijn complimenten!
Mvg. David

Gepost door: decoratieve tegels | 23-04-13

Reageren op dit commentaar

Dank je wel voor het compliment!

Gepost door: magda | 23-04-13

De commentaren zijn gesloten.