20-04-13

Naar het zwembad

zwemmen.JPG

Het beste wat we konden doen tijdens het Paasverlof was naar het nieuwe zwembad gaan, want het  was niet alleen te koud om te fietsen maar soms was er ook teveel wind om te wandelen.
Een superzwembad met reuze glijbanen en allerlei leuke ploeter-en zeeslagbaden. Emma was ook gekomen en met hun drietjes haalden ze hun hart op. Eén groot minpunt :alle vakantiegangers hadden hetzelfde idee gehad en het was er veel te druk. Ze hebben zich geamuseerd en dat was wel het voornaamste.
Oma ? die zat naar hen te kijken in de cafetaria samen met schoonzus en mijn breiwerk. Herinner je nog die sjaal van 2 meter lengte ! Ik heb toen toch een flink stuk kunnen breien.
ps.De foto's zijn getrokken vanachter dik glas 

 

zwemmen1.jpg

21:40 Gepost in Pasen, vakantie | Commentaren (8) | Tags: kleinkinderen, vakantie, pasen, zwebad |

Commentaren

ik kan me voorstellen dat zo'n nieuw zwemparadijs heel wat volk trekt bij slecht weer

maar brrr, zwemmen, nooit iets voor mij geweest

Gepost door: fotorantje | 20-04-13

Reageren op dit commentaar

@Antje, het is een fantastisch zwemparadijs. Ook voor hen die enkel baantjes trekken is er een apart zwembad en voor niet veel geld. Ik heb nooit in chloorwater mogen zwemmen , zeker niet in een binnenzwembad. Dus dit is ook niet aan mij besteed .

Gepost door: magda | 20-04-13

De foto's zijn heel geslaagd, dat dik glas zat zeker niet onder de spetters :-)
Kinderen en zwembaden, een goede combinatie. Zeker op koude dagen, de ideale indoor activiteit.

Gepost door: bea | 21-04-13

Reageren op dit commentaar

@Bea, zo dacht ik er ook over ,maar het was er echt te druk en de volgende keer gaan we wat later dan zijn de kleine kinderen terug naar huis!! De mijne voelen zich niet meer klein,hahaha!

Gepost door: magda | 21-04-13

Om de drukte te vermijden hadden jullie natuurlijk ook het zwembad kunnen gebruiken dat bij jou in de tuin staat. (hahaha)

Gepost door: Benjamín | 21-04-13

Reageren op dit commentaar

@Benjamin ,dat ik daar niet aan gedacht heb,hahahah. Alleen had ik er toch wat emmertjes kokend water moeten aan toevoegen en ontsmettingsmiddel want het water ziet er niet uit!En daarenboven zag ik me niet zitten breien aan de rand van het zwembad,woooeeeaaaahhh!!

Gepost door: magda | 21-04-13

Reageren op dit commentaar

Magda, ik hoop maar dat die sjaal tegen de zomer af is (lol)

en 2m ? moet dat echt

Gepost door: willy | 21-04-13

Reageren op dit commentaar

@Willy" zucht" ja dat moet zolang zijn want ze slaan dat tweemaal om hun hals ! Als de mode weer korte sjaals vraagt dan kunnen we er twee van maken!! Courage nog 30 cm en ik ben er. Ik heb dan in totaal 6 m sjaal gebreid. Die sjaal zal wel voor de volgende winter zijn denk ik . Kleindochjter gaf er niet om " als ik die maar heb tegen volgende winter ben ik al blij" hahaha!

Gepost door: magda | 21-04-13

De commentaren zijn gesloten.