17-05-13

de koffie staat klaar

de koffie staat klaar.JPG

Deze foto is genomen in het museumcafé het Koekoeksnest in Watervliet(Nl) . De kopjes stonden daar letterlijk klaar voor bezoekers die verwacht werden.

Ook bij mij staat de koffie klaar voor iedereen die graag eens langs wil komen want nu is er een einde gekomen aan een hele reeks werkzaamheden in het huis.
Boven dubbele beglazing gestoken, beneden nieuwe dubbele beglazing, serieuze werken in de badkamer , het weer in gang stellen van de waterontkalker , allerlei karweitjes in het huis , een heleboel serieuze werken in de tuin...en dan vergeet ik wellicht nog het een en ander.
Het heeft me geholpen een moeilijke periode door te komen en het waren ook allemaal werken die door het ziek zijn van opa op de lange baan werden geschoven.

Dit betekent nu niet dat ik niets meer te doen heb, alleen zal ik het nu wat rustiger aan doen .
Het enige wat ik héél graag zou willen (en dat iedereen ook wil ) is  dat het mooi weer wordt en dat ik opnieuw buiten kan ofwel op mijn terras ofwel met de fiets. Maar eerst ga ik eens vroeg slapen want de laatste dagen waren vermoeiend.

 

21:52 Gepost in werken | Commentaren (18) |

Commentaren

je bent voor een tijdje uit de grote kosten nu, alles staat op punt om het nu wat rustiger aan te doen en hopelijk komt die zon eens doorbreken zodat we echt kunnen genieten
dit herfstweer staat me niks aan

Gepost door: fotorantje | 17-05-13

Reageren op dit commentaar

@Antje, liever alles in één keer laten afwerken dan ben ik inderdaad voor een tijdje gerust . Ik kan beginnen denken om zelf eens op stap te gaan ;-))

Gepost door: magda | 17-05-13

Reageren op dit commentaar

als ik nog eens aan zee ben zal ik bij jou een kopje koffie komen dringen

Gepost door: merel | 17-05-13

Reageren op dit commentaar

@Merel, van harte welkom! Ik geef je dan wel de coördinaten ;-)

Gepost door: magda | 17-05-13

Zeker Magda, vroeg het doosje in kan wonderen doen.
Binnenkort ben ik ook in de buurt, voor het opstijgen met een helicopter van de Heligroup , van Manneke Paul en de VTM, vluchtje naar Oostende en terug , leuk.

Gepost door: roysfoto | 18-05-13

Reageren op dit commentaar

@Roy, moest ik weten wanneer dan kom ik je uitzwaaien!! De helihaven is niet ver van mijn deur.Geniet er alvast van.

Gepost door: magda | 18-05-13

Werken is soms de beste remedie om de zinnen te verzetten en nu die grote klussen gedaan zijn, al wat nog 'moet' kan je nu op uw tempo doen als je er zin in hebt. Ik verlang ook naar goed weer, super goed weer zelfs....als ik zo blijf verlangen kan ik straks niet meer door het deurgat :-(

Gepost door: bea | 18-05-13

Reageren op dit commentaar

@Bea, in feite door het minder goede weer hebben al die grote klussen zich in snel tempo opgevolgd. Anders zou ik meer naar buiten zijn getrokken. Dus was ik wel een beetje blij met het minder goede weer( foei) maar nu wil ik toch wat meer zon en wat meer warmte. Alé ook niet te veel anders kun jij niet meer door een deurgat, hahaha!

Gepost door: magda | 18-05-13

Reageren op dit commentaar

het was me wel wat Magda...

maar je bent van de kosten van af...

nu nog wat zon en de temperatuur mag gerust wat hoger..

prettige pinksterdagen

Gepost door: willy | 18-05-13

Reageren op dit commentaar

@ Willy, grote kosten zijn het geweest en ik hoop dat ik nu tenvolle en zorgeloos kan genieten. Het Pinksterweekend zette hier goed in :ik kon op het terras zitten onder een mager zonnetje weliswaar maar het was best aangenaam. Ook een mooi weekend toegewenst!

Gepost door: magda | 18-05-13

Oeh..die eerste foto deed me eigenlijk meteen aan een uitvaartcentrum denken..daar staan die kopjes ook altijd zo klaar. ;-)
Lekker zonder zorgen de zomer tegemoet magda..geeniet ervan!
Fijn weekend!

Gepost door: mizzD | 18-05-13

Reageren op dit commentaar

@Mizzy, oei dat is een minder leuk detail. Het is misschien een Nederlands gebruik want Nieuwvliet ligt in Zeeland. Wij vonden het erg grappig om al die kopjes daar te zien terwijl er nog maar een paar klanten in dit Museum Café waren. Ik kan je verzekeren dat het er daar lustig èn luidruchtig aan toe gaat als er veel volk is.

Vandaag viel het weer hier zo mee dat ik op mijn terras kon zitten!!

Gepost door: magda | 18-05-13

Ik wens je een gezellig weekend...en koffie gaat er bij mij altijd in xxx

Gepost door: Yolanda | 18-05-13

Reageren op dit commentaar

@Yolanda, wat lief om eens langs te komen! Voor jou ook een gezellig weekend en..de deur staat open hoor!

Gepost door: magda | 18-05-13

Een beetje beter weer zal iedereen plezier doen. laten we er allemaal op hopen ;-)

Gepost door: cuisine celine | 18-05-13

Reageren op dit commentaar

@Celine, ik kon alvast deze namiddag een paar uurtjes buiten zitten. Het zonnetje was wat magertjes maar de temperatuur was best aangenaam.

Gepost door: magda | 18-05-13

Beste Magda
Mocht je niet zover uit de buurt wonen, dan wipte ik meteen even binnen voor een tasje koffie om eens gezellig te praten in levende lijve.
Ondertussen hoop ik dat je zeker geniet van de voltooiing van je werken. Dubbel en dik verdiend.

Gepost door: Stefanie | 19-05-13

Reageren op dit commentaar

@Stefanie ,mocht je ooit naar de Oostkust afzakken ,laat het gerust weten. Ik zou het ook fijn vinden om in levende lijve met je te praten. Is het met de rein dan haal ik je op. Hooguit 5 minuten rijden naar het station.

Gepost door: magda | 20-05-13

De commentaren zijn gesloten.