09-07-13

Petanque

petanque.jpg

Er was gisteren de veertiendaagse petanque namiddag. Ik was er lange tijd niet heengegaan. Teveel herinneringen maakten het me wat moeilijk. De kleinkinderen wilden het ook terug meemaken . Met het mooie weer reden we met de fiets naar het sportcomplex De Molenhoek in Westkapelle. Overal rond het complex grote afsluitingen...want Club Brugge oefende of vergaderde daar. Die mogen niet gestoord worden !!! Zelfs de toiletten mochten niet gebruikt worden ! Er stonden vòòr het gebouw twee verplaatsbare toiletten voor de mensen die van de niet afgeschermde sportterreinen wilden gebruik maken. Van verwaandheid gesproken door deze "sportieve" mensen.

Het was genieten tijdens de paar uurtjes petanque spelen en ook Cédric en Sébastien genoten ervan. Ze speelden soms beter dan de "ouderen". De namiddag vloog zo om.
Voor de terugweg kozen we de weg langs het helihaventje. Maar daar was niemand thuis tot spijt van Sébastien. De hele dag  hadden we af en aanvliegende heli's gezien, maar in de late namiddag houdt de bedrijvigheid daar ook op.

Het sportcomplex ligt in een mooie groene omgeving en een paar foto's aan de rand van het meertje dat  tegen  het bedrijventerrein ligt mocht  niet ontbreken.
Een mooie dag die eindigde in de tuin waar ze zich allebei nog even konden uitleven.

 

petanque1.jpg

Commentaren

Petanque is voor mij een vakantiespel, mijn sportieve kant is aquagym en lijndansen

Gepost door: liliane | 09-07-13

Reageren op dit commentaar

veel noten op hun zang die voetballers

maar gelukkig hadden jullie een gezellige namiddag

Gepost door: fotorantje | 10-07-13

Reageren op dit commentaar

Wedden dat jullie het veel meer naar jullie zin hadden, die namiddag, dan de voetballers ? Alweer een vakantiedag om te koesteren, Magda.

Gepost door: Fluwijn | 10-07-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.