13-08-13

zwembad en snoepjes.

zwembad.jpg

 

Ik vraag me af of het nog veel zin heeft dat ik het zwembad regelmatig zuiver en de filter aanleg. De grote hitte is momenteel voorbij, de avonden zijn koel en de ochtenddauw legt al een frisse deken over het gras.
Vandaag kwamen de kleinkinderen met hun ouders langs . Ze waren allemaal nog aan het bekomen van de reis en de hitte in Turkije. En toen ze zagen dat de filter van het zwembad aanstond  zeiden de kinderen dat ze in dat "koude" water niet zouden springen,hahaha. Ik heb de filterpomp dan maar afgelegd.
Wordt het niet meer zo erg warm dat het zwembad niet meer aantrekkelijk is, dan gebruik ik het water wel om de tuin te besproeien. Ik ben nogal aan de zuinige kant hé 
Knipogen(cfr het brood)
Het was een zonnige dag maar de wind was toch fris en wat zelden gebeurt, het was niet zo aangenaam op het terras. We hebben de twee parasols zo neergelegd dat de wind werd opgevangen. Zo konden we toch buiten blijven zitten.

Ze hadden een cadeautje mee voor oma nl een doos lokum ! Ik ben verzot op die zoete snoepjes! Ik zal er proberen zuinig mee om te gaan zodat de doos niet te vlug leeg is Lachen

 

 

lokum.jpg

Commentaren

ahja turks fruit, erg zoet wel
maar lief dat ze toch aan oma denken als ze op reis zijn

Gepost door: fotorantje | 13-08-13

Reageren op dit commentaar

@Antje, dat doen ze altijd . Een kleinigheid meer moet dat niet zijn,maar het doet zo'n deugd dat ze aan je denken.

Gepost door: magda | 13-08-13

Mmmm Turks fruit, daar heb ik nog goede herinneringen aan (niet de film :-) ).
Benieuwd hoelang je van die snoepjes zal kunnen eten, ze zijn wel heel lekker ;-)

Gepost door: bea | 14-08-13

Reageren op dit commentaar

@Bea, ze zullen niet lang meegaan :-)) en als Sébastien hier is zeker niet want die vindt het ook zo lekker.

Gepost door: magda | 14-08-13

Vind dat wittige laagje eromheen niet zo heel erg lekker..maar voor de rest lust ik dat ook wel hoor. Wel grappig hè dat er óp die trommel zulke mooie snoepjes staan en erín zitten altijd van die eenvoudige! ;-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 14-08-13

Reageren op dit commentaar

@Mizzy,Het is de eerste keer dat ik zo'n kleine stukjes zie. De vorige keer waren het megablokken die ik zelfs in stukken sneed. Ja een tegenvaller met degene die op de doos staan hé! Dat wittige laagje is een beetje bloemsuiker tegen het kleven. Die met kokos omhulling moet ik niet hebben. Ben niet zo gek op kokos.

Gepost door: magda | 14-08-13

Het wordt afwachten, Magda, of het deze zomer nog zwemweer wordt. Het kan nog wel, de zomer is nog lang niet voorbij.
Een fijne attentie brachten ze voor jou mee uit Turkije. Persoonlijk ben ik niet zo'n zoetekauw, maar ik ken er wel die daar ook verlekkerd op zijn.
Groetjes !

Gepost door: Fluwijn | 14-08-13

Reageren op dit commentaar

@Fluwijn, de kinderen zijn hier niet meer zoveel de laatste weken van augustus en ik geloof niet dat we nog zoveel hitte gaan krijgen dat een (onverwarmd) zwembad nog aangenaam zal zijn.
Ze brachten speciaal kleine stukjes mee zodat de doos niet zo vlug zou leeg zijn ! Wat denk je? hahaha.

Gepost door: magda | 14-08-13

Ik lust dat ook zo graag, maar in een turkewinkel hebben ze dat ook

Gepost door: liliane | 14-08-13

Reageren op dit commentaar

@Liliane hier hebben we geen Turkenwinkel ,maar tijdens de zomermaanden staat er een Turk op de groentenmarkt en die verkoopt van die grote stukken!

Gepost door: magda | 14-08-13

dit is zo typisch van daar hé
maar ik lust dit niet :)
we hebben de markt afgeschuimd in heist tja was wat beter dan die van zeebrugge waar er maar 2 kraampjes stonden jou ben ik niet tegengekomen maar juffrouw Pfaff wel :)

Gepost door: pascale | 16-08-13

Reageren op dit commentaar

@Ah Pascale ,wat jammer dat ik je gemist heb, maar ik ben ook helemaal niet naar de markt kunnen gaan. Een beetje druk ten huize dekindertjes.;-)

Gepost door: magda | 16-08-13

De commentaren zijn gesloten.