22-08-13

regenweer...

...kan je plannen helemaal in de war sturen.
De kleinkinderen zijn naar huis tot maandag en ik was gisteren begonnen met wat knip- en snoeiwerk in de tuin. De droogte had veel bloemen vroeg doen uitbloeien of verwelken. Daar hielp geen water geven aan. Dus maar beter afknippen. De treurwilg kon ook wat lange slierten missen. Ik was pas in de namiddag begonnen want het was ideaal weer om wat te fietsen.
Ik had ook afgevallen bladeren mooi samengeveegd en in een tuinzak gegooid en toen mijn kruiwagen vol was, dacht ik "morgen doe ik nog een beetje verder".
Maar toen ik deze morgen opstond was het zachtjes aan het regenen en soms aan het gieten. De lucht was nevelig en het zag er niet naar uit dat het vandaag nog zonnig ging worden. Dat werd  het ook niet . Grijs met af en toe een miezerig regentje.

regenen.jpg

Ik had al een hele berg naai- en verstelwerk verzameld.  Vandaag was het moment om er aan te beginnen. Mijn eigen naaimachine heeft kuren en mijn vriendin heeft haar naaimachine  hier neergezet om te gebruiken. Vandaag niemand rond me en dus het ideale moment om eraan te beginnen. De dag vloog voorbij en het was avond voor ik er erg in had. Ik ben bijlange nog niet klaar maar het gaf me deze avond toch een voldaan gevoel als ik zag wat ik vandaag gedaan heb.

naaien.jpg 

 

22:15 Gepost in tuin, Vrije tijd | Commentaren (4) | Tags: tuin, naaien, regen |

Commentaren

ik had het zelfde gedacht, maar moest eerst nog naar de veritas om een rits, die staat er in met een drieg maar moet ze nog stikken.

Gepost door: lilane | 22-08-13

Reageren op dit commentaar

@Liliane, ik was content van mijn werk. Ik stelde het al zo lang uit en het moest nog dienen voor deze zomer op de koop toe,hèhè !

Gepost door: magda | 23-08-13

ik had anders nog wat verkortwerk hoor, maar k heb het dan maar bij het retoucheatelier binnen gedaan :-)

Gepost door: fotorantje | 23-08-13

Reageren op dit commentaar

@Antje , je had het kunnen opsturen!

Gepost door: magda | 23-08-13

De commentaren zijn gesloten.