15-11-13

Boodschappen doen

fieret.jpg

Dochterlief en ik hadden afgesproken om vandaag vrijdag( haar vrije dag), boodschappen te doen in Sluis . Weer of geen weer we zouden gaan. En wat zag ik deze morgen? Een stralende zon en blauwe hemel ! Het is de hele dag mooi weer gebleven. We hebben Sluis van voor naar achter doorkruist eer het hele lijstje van boodschappen was afgewerkt.

Normaal parkeer ik de auto op een soort binnenparking  in het midden van Sluis. Nu stond hij aan de molen want we zouden toch niet zo veel boodschappen halen aan de andere kant van Sluis. Amaai, we zeulden met boodschappentassen op weg naar de auto. De boscoop appels die in de aanbieding waren en waar je zo'n lekkere appelmoes kan van maken wogen nogal door, mijn armen zijn een paar centimeter langer geworden. ;-) De volgende keer zet ik de auto weer op de binnenparking.

Om even uit te blazen dronken we op een terras buiten een koffietje ( en echt waar geen pannenkoek of ander snoepje erbij !!) . Weer een dagje genoten van het goeie weer en van het gezelschap van mijn dochter natuurlijk.  

fieret1.jpg

21:43 Gepost in voeding | Commentaren (8) | Tags: kinderen, sluis, boodschappen |

Commentaren

Proficiat Magda, dat vond ik bij skynetblogs.be .Alle blogs per categorie: Familie/kinderen
Meest bekeken blogs:
1.dekindertjes
2.onsvlinderklasje
3.kidswelkom.be
4.sofiedegraeve
5.kinderliedjes

Gepost door: liliwens | 15-11-13

Reageren op dit commentaar

@Liliane, dank je ,maar die volgorde staat er al lang. Ik denk niet dat skynetblogs.be daar veel verandering aan brengt. Natuurlijk is het leuk om je blog daar bovenaan te zien taan.

Gepost door: magda | 16-11-13

Mooi, een moeder- dochterdag. Daar kan ik ook van genieten, zelfs al hangt mijn tong dan tot op de grond....en dat komt niet door met appels te sleuren maar door net een winkel (of tien) teveel in en uit te slenteren :-)
Magda, ik hoop dat je niet ziek bent. Jij die koffie drinkt zonder een zoetje erbij....de wonderen zijn de wereld nog niet uit :-)

Gepost door: bea | 16-11-13

Reageren op dit commentaar

@Bea, das kunnen hé. Neen neen ,ik ben was niet ziek , maar ik was allang blij om te kunnen uitpuffen. Veel te warm in al die winkels, :-)

Gepost door: magda | 16-11-13

Reageren op dit commentaar

Ja Magda ze zijn er weer volop, dat is dé appel! Zurige, en pittig. voor gebak en zeker appelmoes.Hier moet ik ook een heel eind rijden om te gaan winkelen, vandaar dat ik ook altijd zoveel bij heb, en mijn auto zo dicht mogelijk tracht te parkeren, wil ik niet als een pakezel fungeren. Heb ook graag wat voorraad in huis.
Ik ga nog eens je notencake bakken deze avond. Absoluut een blijver in mijn repertoire.
Nog een rustige zaterdagavond Magda

Gepost door: greta | 16-11-13

Reageren op dit commentaar

@Greta, schoonzus hield me deze namiddag gezelschap en samen hebben we appels geschild en uiteindelijk heb ik dertien potten van de lekkerste appelmoes gemaakt.Morgen ga ik die steriliseren.

Gepost door: magda | 16-11-13

Maar ik neem toch aan dat dat boskoop appels zijn.. met een k.. naar de plaats waar ze voor het eerst gekweekt werden. :-)
Maar wat zonde! fijn een dagje uit en dan géén lekkers bij de koffie? waarom niet??
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 18-11-13

Reageren op dit commentaar

@Mizzy, o ja het moet boskoop zijn ,een foutje van mij! Geen lekkers bij de koffie :omdat ik geen zin had in pannenkoeken of een appel in deeg!En andere keuze was er niet snif snif!!

Gepost door: magda | 20-11-13

De commentaren zijn gesloten.