23-01-14

een gewone dag

Een echt logje wordt het hier niet vandaag. Ik had er niet echt tijd voor.

Buurtje is terug van reis en kwam deze voormiddag langs om te bedanken dat ik voor Pluche ( de  poes) , het konijn en de kippen had gezorgd. Graag gedaan hoor buurtje!
Toen was het al middag en ik wilde graag nog wat voortdoen met de verhuis van allerlei fotoboeken naar opa's kamer . Wat doe je dan , ja even bladeren in de boeken en daar kruipt ook tijd in :-). Nog kaartjes gevonden van verjaardagen en andere gebeurtenissen en die dan ook ingeplakt en nieuwe stickers op de rug van de boeken. Neen ik ben nog niet klaar maar het vordert al goed.

Ik moest nog hoogdringend wat boodschappen aanhalen. Er was geen kattevoer meer in huis en het broodbeleg moest nodig aangevuld worden anders werd het droog brood want ik had ook geen boter meer. In het warenhuis kwam ik een kennis tegen die me al héél lang niet meer had gezien . Er werd een hele tijd bijgepraat elk met onze winkelkar aan de hand.

Ik had " 't vrouwtje" ( mijn vroegere poetshulp die 32 jaar lang elke week mijn huis opkuiste)beloofd dat ik spruiten zou brengen. Eigen gekweekte spruitjes. Dus spruitjes afgetrokken en naar haar gebracht. Een kopje koffie stond te wachten en omdat het water goot op dat ogenblik ben ik een tijdje gebleven tot de bui over was. Mijn auto stond op de parking van de carrefour waar ik juist boodschappen had gedaan . Zij woont daar niet zover vandaan , maar ik zou zeker kletsnat geweest zijn moest ik door de bui gelopen hebben.

Eenmaal terug thuis was het al donker .Niet moeilijk met zo'n rotweer. Het was pas halfvijf en reeds was het schemerig.
Ik heb me toen aan het lezen gezet van de brieven van mijn neef  die de oudste zoon had doorgemaild. Veel herinneringen kwamen boven . Morgen vertel ik er wat uitgebreider over.

captcha.png

 

ps. Wat ik ook nog wil vertellen is hetvolgende: ik heb ondervonden dat veel reacties die ik schrijf niet doorkomen  als ik een captcha moet invullen. Ik heb de blogs aangeduid waar ik een captcha moest invullen en ben daar terug gaan kijken of de reactie er de andere dag opstond . Ondertussen heb ik skynet aangeschreven hierover. Ik heb de indruk dat dit nu toch verholpen is, alleen heb ik er de laatste dagen veel tijd ingestoken om dit na te gaan.

Commentaren

vreemd dat je reacties niet doorkomen
die captchawoorden zijn vaak moeilijk maar volgens mij zijn al mijn reacties geplaatst
hopelijk blijft het nu goed voor je

Gepost door: fotorantje | 23-01-14

Reageren op dit commentaar

@Antje ,het was me beginnen opvallen als ik nog eens terugkeerde naar de blogs waar ik een captcha had ingevuld om andere reacties ook eens te lezen dat ik de mijne er niet terugvond. Ik heb dit een tijdje nagegaan en het gebeurde toch erg veel dat de reactie nergens te bespeuren viel. Als je de captcha niet goed invult gaat het niet door en moet je een nieuwe code invullen. Blijkbaar was de invulling goed want er werd geen nieuwe captcha getoond. Niet leuk voor al de tijd die je er in steekt en ook niet voor de ontvanger want die krijgt zogenaamd geen reactie van je. Enkel bij de skynetblogs niet op andere.

Gepost door: magda | 23-01-14

Al maar goed Magda dat U je dagen zo kan opvullen. En nu is er weer 'n nieuwe taak, want je bent met je waardevolle ontdekking nog archivaris geworden ook.
'n Gewone dag maar 'n mooie dag om wat over te schrijven.
Groetjessssssssss,

Gepost door: greta | 24-01-14

Reageren op dit commentaar

@Greta, het was een dag met onverwachte wendingen maar toch wel leuk achteraf gezien. Alleen is er tot nu toe nog niet veel in huis gekomen om de fotoboeken verder te verhuizen. Er komen nog dagen hé !

Gepost door: magda | 24-01-14

En waarom zou dit geen echt logje zijn? er wordt heel wat in verteld me dunkt! Het is nu eenmaal niet elke dág feest hè.. het gewone leven is ook interessant vind ik. :-)

Dat van die code heb ik nog niet ondervonden eerlijk gezegd.. wél dat je reactie verdwijnt als je géén code in hoeft te vullen.. zomaar ploefff weg! gelukkig komt dat niet al te veel voor.. vooral als Skynet weer bezig is nieuwe dingen in te voeren gebeuren dat soort dingen.. ze kunnen geen twee dingen tegelijk blijkbaar.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 24-01-14

Reageren op dit commentaar

@Mizzy , al schrijvend over een doodgewone dag werd het inderdaad een logje. Ik had het eerste zinnetje beter geschrapt. De dag verliep helemaal niet zoals ik het had voorzien. Onverwachts bezoek, een telefoontje om langs te komen....er kwam helemaal niets in huis van de "verhuis" van al die boeken en vandaag al evenmin. Een andere keer dan maar.

Dat je reactie verdwijnt als je geen code moet intikken ,kwam ik nog niet tegen.Ik probeer nog altijd na te gaan of de reactie met een code nu wel verschijnen. Het lijkt veel beter . Skynet "onderzoekt" het probleem.

Gepost door: magda | 24-01-14

Ik vind dit anders wel een aardig logje, hoor Magda. Het mag dan wel een doodgewone dag zijn geweest, zo te lezen was het ook een mooie dag voor jou. Er kan niet iedere dag iets spectaculairs gebeuren, natuurlijk. Dat gebeurt alleen maar in de soaps.
Groetjes !

Gepost door: Fluwijn | 24-01-14

Reageren op dit commentaar

@Fluwijn een doodgewone dag kan ook leuk zijn ,dat is waar. Ik besefte eigenlijk maar achteraf dat ik ene gevulde dag had ,al had ik andere plannen voor die dag.

Gepost door: magda | 24-01-14

een doodgewone dag dus Magda..

en dat mag ook wel eens..

ik denk niet dat ik dit probleem al voorhad..

wel zijn de codes in letters moeilijk te ontcijferen

groeten

Gepost door: willy | 24-01-14

Reageren op dit commentaar

@Willy, een doodgewone maar toch een goed gevulde dag ha dik inderdaad. Dat code probleem had ik niet in de gaten tot het zo opvallend was omdat ik zeker was een bepaalde reactie geschreven te hebben.Het lijkt verbeterd maar ik hou het toch nog in de gaten.

Gepost door: magda | 24-01-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.