11-02-14

een mededeling

captcha.png

Sommige bloggers zullen af en toe geen reacties van mij ontvangen en dat ligt niet aan mij maar aan skynet zelf.
Zodra ik een captcha moet invoeren om een reactie te sturen , verschijnt de reactie niet op jullie blog.
Ik had dit eerst niet in de gaten . Het begon mij op te vallen omdat ik mijn reactie niet zag  bij verschillende blogs toen ik nog eens langs ging.
Ik heb skynet aangeschreven en die vroegen mij om voorbeelden te sturen. Hoe kan ik nu voorbeelden opsturen . Ik weet toch niet op voorhand dat mijn reactie niet gaat verschijnen. Een hele week heb ik bijgehouden bij welke blogs een captcha werd gevraagd. De andere dag ben ik terug gaan kijken en ik vond nergens mijn reactie terug.
Ik heb  vandaag terug een brief geschreven naar skynet omdat het toch de spuigaten uitloopt.
Ook een andere blogster heeft een brief gestuurd met allerlei reacties van mensen die hun reactie niet zagen verschijnen op haar blog. Ik had haar gemaild omdat ik al verschillende keren geen reactie gepost kreeg.
Willen jullie meehelpen en ook in de gaten houden of je reactie na het invoeren van een captcha op de blog waar je reageert verschijnt ? Misschien kunnen we op die manier van die captcha verlost worden of wordt het tenminste aangepast.

19:45 Gepost in Algemeen | Commentaren (20) | Tags: captcha |

Commentaren

Magda,k heb dat regelmatig voor dat mijn reactie niet ver schijnt op blogs van skynetblogs, ook bij jou blog. Met skynet niets dan last, daarom ben ik er twee jaar geleden mee gestopt bij skynet. Heb dan wat andere uitgeprobeerd , en vond ik blogger de beste voor mij.

Gepost door: liliane | 11-02-14

Reageren op dit commentaar

@Liliane , inderdaad je hebt het al meerdere keren geschreven dat jou reactie niet doorkwam.En als skynetblogger is het niet altijd gemakkelijk scrollen op blogger accounten.Niet enkel bij jou maar ook bij anderen. Zo is het altijd iets hé!! Maar ik hoop dat ze die stomme captcha wijzigen of schrappen.

Gepost door: magda | 11-02-14

k zal er eens extra op letten, maar volgens mij staat m'n reactie er altijd

Gepost door: fotorantje | 11-02-14

Reageren op dit commentaar

@Antje, des te beter dat het iedere keer lukt,maar kijk het toch maar eens na.

Gepost door: magda | 11-02-14

benieuwd of het nu wel gaat lukken.
Zal het morgenvroeg controleren, nu bedtijd .... slaapwel

Gepost door: merel | 11-02-14

Reageren op dit commentaar

@Merel, het is er dezelfde avond nog doorgekomen!

Gepost door: magda | 11-02-14

Heb zelf niet die ervaring.. alleen soms juist als je géén captcha krijgt, dat de reactie helemaal verdwenen is.
Maar heb wél de ervaring dat het bij de Skynetblogs niet allemaal hetzelfde werkt, dus het zou héél goed kunnen dat het bij jou niet goed gaat en bij mij wél.
Heb over de captcha's al verschillende keren naar Skynet gemaild, omdat die woordjes vaak belachelijk onduidelijk zijn. Hielden ze het maar bij die cijfertjes, dan was ik al tevreden. Maar dan moeten de reakties er wél doorkomen natuurlijk..! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 11-02-14

Reageren op dit commentaar

@Mizzy,het heeft toch een tijdje geduurd eer ik in de gaten kreeg dat mijn reacties er niet doorkwamen. De letters zijn dikwijls niet leesbaar en dan klik ik zolang tot het wèl leesbaar is. Dat is al vervelend ,maar dat al die inspanningen voor noppes zijn, dat is er teveel aan. Ik had al een paar keer opmerkingen van bloggers gekregen dat hun reactie er niet doorkwam en dat ze het de andere dag opnieuw probeerden. Misschien gaat iedereen er nu meer opletten.

Gepost door: magda | 12-02-14

Ik zal er eens extra op letten of de reacties altijd doorkomen al denk ik van wel. Meestal moet ik zelfs geen captcha invullen en zie ik mijn reactie meteen staan.Indien er wel een captha is, is het ene met cijfers (veel makkelijker dan letters) en dan wordt de reactie na een tijdje zichtbaar.

Gepost door: bea | 12-02-14

Reageren op dit commentaar

@Bea, ik krijg afwisselend cijfers en letters die ik moet invoeren. Het resultaat blijft hetzelfde: geen reactie te bespeuren op de betreffende blog.Er zijn ook momenten dat een reactie versturen kan zonder die captcha .

Gepost door: magda | 12-02-14

Wat raar en jammer dit!
Misschien moeten ze eens overwegen om de keuze aan de blogger te laten (captha of niet)? ;-)

Gepost door: cuisine celine | 12-02-14

Reageren op dit commentaar

@Celine, ze maken het alsmaar moeilijker om veiligheid te garanderen.Maar op deze manier wordt het de blogger alleen maar moeilijker gemaakt.Inspraak hebben de bloggers niet :-(

Gepost door: magda | 12-02-14

Ik weet niet of dat voor mij van toepassing is, maar als ik die captha invul, komt die reaktie er nooit direct op te staan. Wel krijg ik de vermelding dat je binnen 'n paar seconden weer met die blog verbonden gaat worden, met je reactie. Maar als je dan kijkt geen reaktie te zien, wel 'n heel stuk later. Nu ga er eens op toezien ze Magda, maar die cijfers maken voor mij helemaal geen probleem om in te vullen, die letters, ja dat is soms echt een wirwar, totaal onleesbaar, dan maar klikken tot je eindelijk iets leesbaar gaat vinden.
Alé ik hoop dat dit er nu staat, want nu ga ik op zoek naar je Roomer.Je weet wel he?
zonnige groetjesssss

Gepost door: greta | 12-02-14

Reageren op dit commentaar

@Greta, ja als je een captcha moet invullen ofwel cijfers ofwel letters dan komt jer eactie ene hele tijd later ter bestemming. Maar als je de andere dag nog steeds geen reactie ziet dan is er volgens mij toch iets mis!

Veel succes met je zoektocht naar Roomer!! Laat eens weten of je het gevonden hebt en of je het lekker vindt !? Ook (magere) zonnige groetjes van de kust.

Gepost door: magda | 12-02-14

Ja gevonden Magda, mooi verpakt in bijhorende ice bag waar je het lekker koel kan in houden. Prima idee!
De rest lees je wel nog vandaag.

Gepost door: greta | 12-02-14

Reageren op dit commentaar

@Greta, fijn dat je het gevonden hebt,'k zal een keer komen proeven ,hihihi!

Gepost door: magda | 12-02-14

eind januari , kreeg ik steeds een foutmelding met het versturen van een reactie..

achteraf werd dit klaarblijkelijk rechtgezet, en de reactie's verschenen meerdere malen, wat uiteraard niet de bedoeling was..

je probleem heb ik bij mijn weten nog niet voorgehad, maar ik kijk dat ook niet na...

deze namiddag kan ik niet inloggen op mijn blog..
ik hou je op de hoogte Magda

groeten

Gepost door: willy | 12-02-14

Reageren op dit commentaar

@Willy,ik kon pas tegen de avond inloggen! Ja als iedereen er eens gaat op letten kunnen we druk uitoefenen op skynet. Ik heb ondertussen al vernomen dat ik de enige niet ben met dit probleem. Het is al meer dan één keer gebeurd dat ik ook bij jou geen reactie zag verschijnen.Ik probeerde het de andere dag nog eens ,soms lukte het dan wel en een andere keer weer niet.Daar word je toch moedeloos van ,vooral omdat je er zelf niks kunt aan veranderen.

Gepost door: magda | 12-02-14

Het zal je inmiddels genoegzaam bekend zijn dat ik een niet te onderschatten hekel aan die dingen heb. Ik heb heel veel moeite om die te ontcijferen en ik wind er me dusdanig over op dat ik het plaatsen van commentaren op skynetblogs beperk. Ik heb echt geen zin en geen tijd om me met zulke onnozelheden bezig te houden en ik weet uit goede bron dat ik niet de enige ben. Ik hoop dat skynet daar nu eindelijk eens wat aan doet en bijvoorbeeld overschakelt naar het uitstekende Akismet.

Gepost door: Benjamín | 12-02-14

Reageren op dit commentaar

@Benjamin ,ik heb alle begrip voor je commentaar ivm die captcha's. Ik heb al een paar keer gemaild naar skynet en ook anderen hebben nu ook gemaild.Ik hoop dat iedereen die captcha's moet invoeren achteraf ook eens terug gaat kijken om te zien of de reactie wèl gepost is. Ik had het eerst ook niet in de gaten.Ik hoop dat ze iets anders en gebruiksvriendelijker uit hun mouw schudden om skynet te beveiligen.

Gepost door: magda | 12-02-14

De commentaren zijn gesloten.