22-04-14

Bericht

pasen 005.JPG

16:45 | Commentaren (12) |

Commentaren

miserie dus
succes Magda en hopelijk geen te grote kosten
hier de kleine laptop het begeven en vandaag naar de 'kliniek' gebracht, zou nog in garantie moeten zijn, ben benieuwd

Gepost door: fotorantje | 22-04-14

Reageren op dit commentaar

@Antje ,het komt altijd ongelegen als je pc in panne valt!Nu maar afwachten og het grote kosten zullen zijn!

Gepost door: magda | 22-04-14

Altijd vervelend als er iets kapot gaat aan je pc.. hopelijk is het snel opgelost!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 22-04-14

Reageren op dit commentaar

@Mizzy, ik hoop dat het vlug kan opgelost worden. Het is wachten op de "reparateur" :-)

Gepost door: magda | 22-04-14

Aiai...maar niet zo heel erg. Ik heb dat ook voorgehad en met twee nieuwe adapters voor draadloos internet te kopen was het euvel opgelost..... + een flesje haarkleuring want tegen dat ze bij Belgacom doorhadden dat het die adapters waren had ik nog één gekleurd haartje over :D
http://dagelijksezaken.skynetblogs.be/archive/2013/04/01/e2da8e842b2947a3793a5cfcc433a1f5.html

Gepost door: bea | 22-04-14

Reageren op dit commentaar

@Bea, ik wacht af tot de " reparateur( een kleinzoon) gekomen is om een nieuwe router te kopen. Hij denkt dat er door een handeling iets gebeurd is waardoor de router een foutmelding doorgeeft en weigert om toegang te geven tot internet.
Ik las jou verhaal nu (in die periode kwam ik niet lezen wegens mijn hersenschudding), ik denk (en hoop) dat aanschaf van een nieuwe draadloze internetverbindig niet nodig zal zijn..

Gepost door: magda | 22-04-14

Ai Magda, da's geen paaskado. Hopelijk kan het allemaal op eenvoudige wijze worden opgelost. Gelukkig heb de laptop nog.
Groetjes !

Gepost door: Fluwijn | 22-04-14

Reageren op dit commentaar

Fluwijn ,ik heb niet alleen de laptop nog maar ook een kleinzoon die een IT- er is en een krak om je op afstand te helpen. Nu kan ik met de laptop toch mijn mail inkijken want om de laptop niet op te zadelen met al mijn foto's en mails staan die enkel op de vaste PC.
Gezien er geen internet verbinding is op de vaste pc zal hij tot bij mij komen om de pc weer aan de praat te krijgen.Hij is ervan overtuigd dat er geen grote kosten zullen zijn maar dat er iets gebeurd is( wellicht door een handeling van één van de jongens die op de pc bezig geweest is ) waardoor de interverbinding iets niet meer herkent en een foutmelding doorgeeft!Afwachten maar!

Gepost door: magda | 22-04-14

reparateur kleinzoon krijgt het zeker weer op orden. Mijn zoon heeft mij ook eens gedeponeerd van op afstand, gemakkelijk is dat wel :-)

Gepost door: lilianel | 23-04-14

Reageren op dit commentaar

@Liliane, makkelijk met zo'n kleinzoon inderdaad ,maar hij kan me nu niet op afstand helpen omdat ik niet eens op internet geraak met de vaste pc.Ik kan alvast op de laptop toch mijn mail lezen met de uitleg die ik kreeg

Gepost door: magda | 23-04-14

Gelukkig Magda dat je ook zo'n iemand in huis hebt, heb ik hier ook.
Want als je vreemden in je huis krijgt weet je waar het begint maar niet waar het eindigd, om dan nog maar van die rekening te spreken.
Zonder mijn man en zonen zou ik het zelf nooit geleerd hebben,laat staan gebruiken, en echt nu kan ik het ook niet missen.
Wees gerust binnenkort is dat machientje van u weer picobello aan de praat.
Groetjesssssssss

Gepost door: greta | 23-04-14

Reageren op dit commentaar

@Greta,w il je wel geloven dat ik dat machientje erg mis :-) Straks krijg ik nog afkickverschijnselen,hahahah! Met de laptop kan ik niet zo vlug werken ,die is niet zo sterk. De kleinzoon komt één van volgende avonden. Hij heeft goede hoop dat het niet zo erg is. Gewoon een probleem dat het ene het andere niet meer herkend en zo weigert om een verbinding te maken met internet. Tja de kleinkinderen waren hier en de jongste tokkelt liever op de vaste dan op de laptop!!Het zal in die handeling wel te zoeken zijn.

Gepost door: magda | 23-04-14

De commentaren zijn gesloten.