13-05-14

dat was moederdag.

De dagen zijn voorbij gevlogen! Ik had niet eens de tijd om op mijn blog wat te posten.
Zondag is dochterlief samen met schoonzoon en kleinzoon Kevin 's morgens met een moederdagontbijt afgekomen. Het enige wat ik te doen had was koffie maken en de tafel dekken!
Tegen de middag gingen ze eten bij de moeder van de schoonzoon ...

moederdag ontbijt.jpg

....en ik  stapte in de auto en ging op uitnodiging van zoon en schoondochter gaan eten op restaurant. De schoonmama van de zoon en haar familie was er ook. Een héél gezellige dag is het geworden. Iedereen koos het gerecht dat hij of zij graag at. Ik heb een maaltijdsalade met lauwe geitenkaas gevraagd. Zo lekker heb ik die nog nooit gegeten en natuurlijk veel te veel om het bord leeg te eten, zoveel ingredienten lagen erop..

moederdag middag.jpg

De oudste zoon heeft me uitgenodigd om voor moederdag een weekendje bij hem door te brengen. Met hun drie volwassenen kinderen die op die dag ook naar hun moeder komen , was het niet haalbaar om af te komen.
Een mooiere moederdag kon ik me niet wensen!

22:41 Gepost in familie | Commentaren (6) | Tags: moederdag, feest |

Commentaren

Fijn dat je zo in de watten gelegd bent.. daar was het per slot dan ook Moederdag voor hè! :-)
Ik zou die salade wel op gekregen hebben hoor.. mjammm.. geitenkaas.. m'n favoriet!
:-D
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 14-05-14

Reageren op dit commentaar

@Mizzy, het was echt een superdag! Enne die geitenkaas samen met de olijven,vijgen, tomaatjes, komkommers, eitjes, een hoop uitgebakken spekjes, een massa gebakken blokjes brood,..die kreeg ik wel op, maar àl de soorten salade opkrijgen die eronder lag dat was me echt teveel!

Gepost door: magda | 14-05-14

Goed Magda dat je geen tijd hebt voor je blog, ben er zelf blij voor dat ze hun moeder zo heerlijk verwennen, want jij verdien dat. Magda, noch nooit gegeten, wel 'n warme camembertkaasje zo heerlijk gesmolten in de oven, echt moet je eens proberen, met 'n fris slaatje en de rest...maar even niet aan de lijn denken dan.
Maar het moet ook heerlijk zijn, ga het zeker eens proberen, maar zwijgen aan tafel dat het om geitenkaas gaat!
Groetjes, wéér 'n mooie dag erbij Magda en dat er nog vele mogen komen

Gepost door: greta | 14-05-14

Reageren op dit commentaar

@Greta, die geitenkaas ( drie was echt te veel) lag op een rond toastbrood en was lauw. Héél zacht van smaak. Ik eet graag geitenkaas, Camembert in een houten doosje en goed laten smelten is ook zo lekker met een slaatje!! Ik heb diezelfde avond niet meer gegeten en zelfs niet de volgende morgen.Dat bord was zo gevuld en zo lekker dat je bleef eten. Gelukkig heb ik er geen last van gehad ,hihi!

Gepost door: magda | 14-05-14

wat een leuke Moederdag had je en nog een weekend te goed bij de andere zoon

Gepost door: fotorantje | 14-05-14

Reageren op dit commentaar

@Antje, ja het kan niet op!:-)

Gepost door: magda | 16-05-14

De commentaren zijn gesloten.