25-05-14

schoolfeest

grease.jpg

Vandaag was er een groot feest op de school van Sébastien. De school bestaat 75 jaar en een heel jaar lang zijn er allerlei activiteiten geweest met dit thema. Vandaag was de apotheose.
Er was een bbq waar 600 mensen voor ingeschreven waren! Twee grote speelpleinen stonden vol tafels en een traiteur leidde alles in goede banen!! Na de bbq werd er een show opgevoerd door alle leerlingen van de lagere school. Er was ook een act bij opgevoerd door de directeur van de school en al de leerkrachten. Hilarisch. Het thema dit jaar was de muziek gespreid over die 75 jaar.

De klas van Sébastien bracht de muziek van Grease. Ongelooflijk hoe al die jongens en meisjes zich uitleefden . Sébastien kon zo uit de film Grease gestapt zijn met een zonnebril , een vetkuif en leren jasje!

grease1.jpg

Het is gewoon niet mogelijk om alle acts te tonen  enkele sfeerbeelden  geef ik hier weer. De directeur en de leerkrachten gaven een medley ten beste oa. Soeur Sourire was er en de rock en roll meisjes ook.
Er werd taart en koffie verkocht voor een goed doel en één van de leerkrachten stond nog in vol ornaat en met de haren vol met  strikken in het haar de vaat te doen.
De standjes met drank deden gouden zaken want het was mooi en dorstig weer ! De opbrengst zal  goed zijn voor de schoolkas.
Veel kleine kinderen waren mooi geschminkt. Dit jongetje wilde even poseren voor de lens, de andere kinderen waren echte kwikzilvers en niet te vangen voor een foto.
Een superdag is het geworden en niet alleen dank zij de inzet van de kinderen, de leerkrachten, de directeur , de ouderraad en de vele sympatisanten maar zeker en vast ook door het mooie weer zodat alles buiten kon gebeuren.

schoolfeest.jpg

 

Commentaren

toch zeg al die jonge kinderen in 'Grease' stijl , er werd daar nogal goed gefeest

Gepost door: merel | 25-05-14

Reageren op dit commentaar

@Merel, het is een fantastische school waar iedereen-directie,lerarenkorp, ouders en sympathisanten -het voor de kinderen zo aangenaam mogelijk maakt met allerlei activiteiten.

Gepost door: magda | 25-05-14

O die schoolfeesten dat was altijd het hoogtepunt van het jaar, want de vakantie lonkte. Ja Grease met die mooie jongen John Travolta laatst nog gezien op televisie, op de film zelf was ik niet zo gek, maar dat lied 'You're the one that I want' was wel echt 'n meezinger. Prettig toch als grootouder dat kunnen meemaken!
Maandagse groetjes maar ik denk dat de tuinwerken hier in het water gaan vallen vandaag.

Gepost door: greta | 26-05-14

Reageren op dit commentaar

@Greta, wat hebben ze gisteren geluk gehad met het schoolfeest. Een grote speelkoer zat propvol en de schoolkinderen deden hun acts op een groot podium. Een hele namiddag zon ,dat was werkelijk genieten tot het einde toe. Sébastien deed zijn act uit de film grease erg goed. Hij danst graag op muziek en tegenwoordig kunnen ze al die nieuwe dansen oefenen op de TV.
Hier was het ook geen weer om in de tuin te werken vandaag.Morgen hopelijk beter want ik moet de boontjes opnieuw leggen. Ze zijn alllemaal aangetast als ze bovenkomen, dus dat betekent herbeginnen.groetjes!!

Gepost door: magda | 26-05-14

leuk feestje zo te zien
stoer die greasemannekes :-)

Gepost door: fotorantje | 26-05-14

Reageren op dit commentaar

@Antje ,je zag zo dat ze met volle overgave hun dans deden. De vonken sprongen eraf! En het enthousiasme van de toeschouwers zweepte hen nog meer op :-)

Gepost door: magda | 26-05-14

Heerlijk.. ze konden zich lekker uitleven hè! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 26-05-14

Reageren op dit commentaar

@Mizzy, zich uitleven deden ze allemaal op dat podium zelfs de leerkrachten deden hun acts met overgave tot hilariteit van het publiek! Ze waren allemaal mooi verkleed en sommigen ook geschminkt!

Gepost door: magda | 26-05-14

De commentaren zijn gesloten.