04-07-14

Prettig weekend

sebbie.jpg

Het mooie weer, de kleinkinderen en onverwachts bezoek zijn de oorzaak dat jullie me hier een paar dagen niet zagen verschijnen. Ik laat het een en ander volgende dagen wel zien. De kleinkinderen zijn nu een paar dagen naar huis en er blijft dan een beetje meer tijd over om te bloggen.  Met het mooie weer leef ik ook meer buiten dan binnen. Deze avond moest ik wel vroeger naar binnen want een onweerswolk kwam over en heeft een verfrissend buitje laten neervallen. Het had wat  langer mogen regenen want de straatstenen zijn al terug droog!

Deze namiddag was ik even naar zee met de twee jongens. We waren niet vroeg gegaan omdat ze het te warm vonden. Toen we terugkwamen had Sébastien stiekem de camera genomen en had rond het huis wat foto's gemaakt. Ik maakte een collage van een paar foto's. Mooie beelden voor een 11 jarige!

 

22:57 Gepost in kleinkinderen, tuin | Commentaren (10) | Tags: kleinkinderen, foto's |

Commentaren

Jouw kleinzoon heeft ongetwijfeld talent als fotograaf. En waarschijnlijk heb je ook een hele mooie tuin om in te fotograferen.
Maak er een fijn weekend van, Magda.

Gepost door: Fluwijn | 05-07-14

Reageren op dit commentaar

@Fluwijn, zolang ze geen onnozele foto's trekken zoals tong uitsteken en ondersteboven zaken trekken dan mogen ze van mij de camera gebruiken. Al doende leren ze. De tuin daar werken de twee kleinkinderen graag in en dan willen ze er ook foto's van maken om te tonen dat ze meegeholpen hebben. Het is geen pico bello tuin maar er staan veel struiken en bloemen in ,dat wel.

Gepost door: magda | 06-07-14

Dag Magda, geniet van je kleinkinderen, want nu is het de mooiste tijd.
Doen ik ook nu iedereen hier met verlof is, want die paar weken zijn zo vlug om.
Ja kleinzoon heeft net als oma oog voor mooie details! Knap gedaan.
Vele groeten en tot wat later!

Gepost door: greta | 05-07-14

Reageren op dit commentaar

@ Greta, drukke tijden voor oma's hé! Leuk om je weer eens te zien verschijnen.

Gepost door: magda | 06-07-14

groot gelijk : profiteren van je kleinkinderen en van het mooie weer, alhoewel hier in Limburg was er vandaag niet veel moois te bespeuren

Gepost door: merel | 05-07-14

Reageren op dit commentaar

@Merel ,het weekend was maar somber ,maar de regen was meer dan welkom want aan de kust viel er heel wat minder regen ( zelfs geen hagelbollen die elders zoveel schade hebben aangericht)en dan nog dikwijls erg plaatselijk bv in blankenberge wel en in Knokke niet! Dus was ik in feite wel blij met de regen van de twee voorbije dagen voor de bloemen,planten en groenten!

Gepost door: magda | 06-07-14

Een prachtige collage.
Groetjes

Gepost door: Chrisje | 07-07-14

Reageren op dit commentaar

@Chrisje, maar het zijn ook prachtige dagen en dan lukt foto's maken ook veel beter!

Gepost door: magda | 07-07-14

Je kleinzoon heeft aanleg voor fotografie moedig dat maar aan Magda
Bedankt voor je bezoeken aan mijn blog.

Gepost door: marylou | 07-07-14

Reageren op dit commentaar

@Marylou zolang ze voorzichtig zijn met mijn camera moedig ik ze aan. Ik geef ze tips als we de foto's bekijken. Zijn grote broer kan er al héél goed mee overweg ! Hij heeft een fotografisch oog zeg ik altijd! ;-)
Ik kom graag bij je langs. Het is altijd mooi en interessant wat je plaatst.

Gepost door: magda | 08-07-14

De commentaren zijn gesloten.