15-07-14

Minigolf

minigolf.jpg

minigolf1.jpg

Het was vandaag vervelend weer in de zin dat het nu eens regende en dan weer niet. En als de zon doorbrak was het niet voor lang want je voelde al weer spetters vallen. Een fietstocht doen samen met Sébastien leek me niet erg verstandig want  soms waren de regenbuien toch heftig.
Tussen de regenbuien door vulde ik de auto met snoeisel van de laurierhaag. Dat leek me wel een werkje om met dit weer te doen. Het was niet druk op het recyclage park zodat we al vlug weer buiten waren.
Hoe later op de namiddag hoe meer de lucht opklaarde. Rond 16 uur kwam de zon erdoor en zagen we veel minder donkere wolken.
Met de fiets reden we naar de minigolf in Heist. Toch een twintig minuten doorfietsen tegenwind. Wat was dat puffen want het was drukkend warm.
Er waren in de minigolf meer oma's en opa's met hun kleinkinderen! Een mooie afsluiter van een dag waarmee je niet goed wist wat aanvangen met kinderen door het wisselvallige en broeierige weer.

Toen we terug fietsten zagen we donkere wolken in het binnenland( bovenste foto )en toch al opklarende lucht naar zee toe( onderste foto)! Op de tweede foto komt het niet zo goed uit maar onder de elektriciteitsdraden is de lucht mooi effen blauw.

Nog een stop aan MacDonald's in Westkapelle voor een happy meal voor Sébastien . Hij wilde dit thuis opeten, 't was veel te warm daarbinnen en mij kun je niet plezieren met dit voedsel. Eénmaal in de grote vakantie gaan we naar de macdonald's maar nu zullen het wel 2 maal worden gezien Cédric er momenteel niet bij kan zijn Knipogen.

minigolf2.jpg

fietspad naar Westkapelledorp

Commentaren

wisselvallig weer, maar er is beterschap op komst Magda...

in de buurt van Gent,hebben we nu een staalblauwe lucht..


prettige dag

Gepost door: willy | 16-07-14

Reageren op dit commentaar

@Willy ,het weer is tegen de avond helemaal opgeklaard en vandaag was het wat je noemt een echte zomerdag :warm, met een licht briesje en niet meer zo zwoel!

Gepost door: magda | 17-07-14

tof!

Gepost door: A | 16-07-14

Reageren op dit commentaar

@ dank je wel A

Gepost door: magda | 17-07-14

Lang geleden dat ik dit nog deed.. wij noemen het trouwens altijd midgetgolf.. mag zeker niet meer? ;-)
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 16-07-14

Reageren op dit commentaar

@Mizzy, in Vlaanderen wordt overwegend gesproken van Minigolf , elders wordt het woord midgetgolf gebruikt. groetjes.

Gepost door: magda | 17-07-14

Reageren op dit commentaar

en hier minigolf, deed ik graag
de kleinkinderen (momenteel kleinkind) hebben de tijd van hun leven bij oma

Gepost door: fotorantje | 18-07-14

Reageren op dit commentaar

@Antje, dat hoop ik toch en oma geniet evenveel! :-)

Gepost door: magda | 19-07-14

De commentaren zijn gesloten.