14-08-14

Afbreken

Bij de achterburen werd er vandaag een veranda afgebroken. Dat gebeurde niet echt in stilte. Aanvankelijk wist ik niet wat er gaande was . Ik hoorde 's morgens vroeg al gepiep van een kraan, geklop op metaal, luide stemmen en daar bovenop een radio die hard speelde. Toen ik boven uit het raam keek zag ik het.

Het afbreken van de aangebouwde veranda heeft een hele dag geduurd . Ik heb af en toe eens een foto genomen. Het was spectaculair om zien hoe die mannen met de kraan navigeerden, over het glazen dak kropen, met zuignappen het glas eruit trokken en met een grote zwaai over het huis heen ergens deponeerden. De kraan had een behoorlijke afmeting en de straat was plaatselijk afgezet . Autobestuurders moesten omrijden.

De klus is geklaard. Geen veranda meer te zien! De laatste foto heb ik wat laat getrokken . De avond viel en het regende pijpestelen. Overdag vergat ik het niet om af en toe eens een foto te nemen, er was lawaai genoeg om me eraan te herinneren. Toen werd het stil. Er was geen lawaai meer en ik vergat prompt om een foto te nemen van de "kale" gevel.

veranda.jpg

veranda1.jpg

veranda5.JPG

veranda2.jpg

Aan de ene kant waren de ramen er al uit en toen begonnen ze aan de andere kant.

veranda3.jpg

veranda4.JPG

 

22:19 Gepost in werken | Commentaren (4) | Tags: buren, veranda, afbreken |

Commentaren

dan zijn ze goed bezig geweest , zo'n ganse dag en jij kunt je buren verrassen met foto's van de afbraak

Gepost door: merel | 15-08-14

Reageren op dit commentaar

@Merel , ik ken die buren niet zo goed , ik zal dat maar niet doen. Zij wonen in een andere straat .

Gepost door: magda | 15-08-14

Ha! Lang geleden dat ik ook nog eens met m'n camera voor het raam heb gestaan om de werkzaamheden bij de buren vast te leggen. En ik hou nog wel zó van werken.. kan er úren naar kijken! hahahaa!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 15-08-14

Reageren op dit commentaar

@hahaha Mizzy, zien werken is toch zo leuk en helemaal niet vermoeiend hé! Het waren precies acrobaten zoals die op het dak klauterden. Ik was wel nieuwsgierig hoe de werken vorderden. Het was ook geen klein verandaatje.

Gepost door: magda | 15-08-14

De commentaren zijn gesloten.