13-10-14

Grand Prix

de reis naar Londen onderbreken!

De hele week ronkte het op het grondgebied van Knokke-Heist en er buiten( Sluis ) van auto's zowel oldtimers als chique boliden.
Er waren races, rondritten, tentoonstellingen van al die auto's, een elegantie wedstrijd... Overal op pleinen werden auto's tentoongesteld. Of je nu houdt van auto's of niet, je kon er echt niet naast kijken.
De jongste kleindochter was hier met haar vriend op weekend en samen zijn we eens naar Sluis geweest waar we die kleurige kevertjes zagen staan.
Gisteren trokken we met de fiets naar de zeedijk waar je op een groot stuk van de zeedijk een immens kapitaal aan auto's zag staan.
Ook ontzettend veel volk. Méér dan op een mooie zondagse dag in de zomer!  Een ongelooflijk spektakel aan auto's die je enkel ziet op foto's.
En was daar de auto koning, je eigen auto kon je in de verre omgeving niet kwijt. Ik heb wel duizend fietsen geparkeerd zien staan!!

Op het Albertplein waar de prijsuitreiking was kon je letterlijk op de koppen lopen en de balkons van het hotel Memlinc stonden propvol kijkers die alles van op de eerste rij konden zien.

Ik heb hier enkel een impressie weergegeven. Het was te druk om echt mooie foto's te maken. Daarenboven circuleren op FB talrijke mooie foto's die op kalmere momenten zijn getrokken.

autorally.jpg

autorally1.jpg

autorally2.jpg

autorally3.jpg

autorally5.jpg

autorally4.JPG

een gepersonaliseerde autokenteken ?

autorally6.jpg

autorally7.jpg

autorally9.jpg

18:39 Gepost in Actualiteit | Commentaren (7) | Tags: grand prix, zoute, auto's |

Commentaren

Auto's kijken, bijzonder hoor. Je hebt niet zo vaak de kans om zoveel schitterende, goed bewaarde exemplaren op één plaats te kunnen bewonderen. In één woord : super.

Gepost door: Mieke | 14-10-14

Reageren op dit commentaar

@Mieke , het is een evenement waar héél veel mensen op afkomen. Het is spektakel van (peperduur) niveau. Jammer dat het zonnetje het zondag liet afweten, dan zou het nog mooier geweest zijn zoals al die auto's netjes in een rij op de zeedijk stonden!

Gepost door: magda | 14-10-14

de "zoute grand prix"..

wat een evenement Magda..

een hobby voor mensen met een dikke portefeuille..

prettige dag

Gepost door: willy | 14-10-14

Reageren op dit commentaar

@Willy, auto's duurder dan een huis ! En als ik die zag staan op de zeedijk vraag ik me af waar ze met die bolides kunnen rijden. Zeker niet in Knokke met al die verkeersdrempels die voor velen een ramp zijn voor de uitlaat. Ik zou die niet graag onbeheerd ergens achterlaten ook! Maar ze zijn mooi om zien !

Gepost door: magda | 14-10-14

Ik rijd ook met een Rolls Royce en ik heb een Maybach Landaulet in de garage staan, maar ik geef me niet over aan het vertonen van druipende luxe.

Gepost door: Benjamín | 14-10-14

Reageren op dit commentaar

@Benjamin dat heb je tot nu toe goed kunnen verzwijgen! En ik maar compassie hebben dat je met je tweewieler rondrijdt in alle weer en wind. Van een Maybach had ik nog nooit gehoord. Manman, wat een wagen ! Je kunt er zelfs in wonen in sommige, zo groots!

Gepost door: magda | 14-10-14

Mooie sfeerbeelden juist hoor.. en als het druk is, mag je dat ook zien op de foto's vind ik! :-)

Gepost door: mizzD | 27-10-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.