13-12-14

Kerstpost

 

 

kerstpost.JPG

Even geen tijd om te bloggen.
De kerstpost heeft voorrang!

kerst,kaartjes ,brieven

21:16 Gepost in Kerst | Commentaren (10) | Tags: kerst, kaartjes, brieven |

Commentaren

Oh.. dat deed ik tussendoor.. en ik ben juist klaar ook! Maar het lijken elk jaar wel meer kaarten te worden! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 13-12-14

Reageren op dit commentaar

@ Mizzy, tussenin kan ik dit niet doen. Ik wil naar de verre familie ook een brief bijvoegen en dat vraagt wat tijd want het !s niet eventjes copy en paste. Ik wil toch iedere brief een persoonlijk tintje geven :-)

Gepost door: magda | 14-12-14

Reageren op dit commentaar

Eventjes pauze nu want ben er ook mee bezig ;-) Het merendeel is al geschreven, de rest is voor na de middag.

Gepost door: bea | 14-12-14

Reageren op dit commentaar

@Bea, je stelt dat zo gemakkelijk uit hé. Ik heb er ook een berg te schrijven. Van al de vrienden wiens adres ik heb stuur ik een kaartje. Verbazend en toch erg leuk dat ik er nog zoveel krijg van vroegere collega's die zich haasten om de eerste te zijn.. Men zegt wel eens uit het oog uit het hart...blijkbaar klopt dat niet helemaal. Af en toe pauze is nodig anders krijg ik schrijfkramp. Typen en schrijven is niet gelijk. Na een tijdje schrijven heb ik de goesting echt weer te pakken. Ik schreef vroeger héél veel... pennenvrienden, schoolblad en later een tijdschrift op het werk.

Gepost door: magda | 14-12-14

veel schrijfplezier Magda
prettige zondag gewenst

Gepost door: willy | 14-12-14

Reageren op dit commentaar

@Willy, een kaartje of briefje schrijven is toch altijd persoonlijker dan een mailtje, maar ja soms kan het niet anders dan per mail als je geen adres hebt. Het is toch nog altijd een teken dat je die persoon belangrijk vindt om een wens toe te sturen.

Gepost door: magda | 14-12-14

Leuk om in deze tijd van het jaar kaarten en brieven te versturen en zeker ook te ontvangen. Op andere dagen is de brievenbus meestal alleen nog goed om een paar rekeningen in te laten glijden en zelfs die komen meestal digitaal.
Waar is de tijd dat ik elke dag ging kijken of er nog geen briefje van mijn pennenvriendin op de deurmat lag ? Hoef geen anderen de schuld te geven ben daar zelf ook een beetje laks in geworden.

Gepost door: Mieke | 14-12-14

Reageren op dit commentaar

@Mieke, de tijd van pennenvrienden en -vriendinnen is allang voorbij. Hoewel ik toch nog een paar vrienden heb waar ik tot heden nog contact mee heb. Maar de jaarlijkse brieven schrijven en kaarten versturen tijdens de kerstperiode heb ik altijd in eer gehouden. Hoewel er nu toch gemakkelijker contact is via oa. fb en mail. Die rekeningen mogen wegblijven maar die blijven trouw bij je binnenvallen op welke manier ook :-)

Gepost door: magda | 14-12-14

We zijn niet de enige, maar kaarten sturen doen wij eigenlijk ook nooit. Wel even een telefoontje naar al wie we kennen en waarvan wij het nummer hebben, januari is 'n lange maand dus.... en ik zie dat iedereen dat toch héél aangenaam vindt, ja elkaar nog een horen is toch nog altijd iets anders, daar iedereen nogal behoorlijk veraf woont. Maar ik waardeer ieder zijn mening. Het bedrag van de kaarten geven wij gewoonlijk aan het dierenasiel want ze kunnen het heel goed gebruiken.

Gepost door: greta | 14-12-14

Reageren op dit commentaar

@Greta ,ik heb altijd graag geschreven en al schrijf ik niet meer zoveel brieven ,die jaarlijkse traditie van kaartjes en brieven sturen behoud ik toch graag. Natuurlijk is een telefoontje leuk maar als ik dat bij iedereen zou doen dan kom ik met de maand januari niet toe, hahahah!

Gepost door: magda | 14-12-14

De commentaren zijn gesloten.