28-12-14

Point final

 

 

point final.jpg

Neen neen, ik trek de stekker niet uit! Het is de naam van ons eindejaarsfeestje bij de Senioren. Dan wordt er een diavoorstelling gegeven met foto's over alles wat we in het voorbije jaar gedaan hebben. Je kunt er vrijblijvend naar toe kijken want de dia's blijven de hele namiddag door draaien.  Er zijn veel mensen die bijvoorbeeld niet naar de sportactiviteiten komen of niet naar de filmavonden of niet mee gaan of niet kunnen meegaan (wegens te vermoeiend, of niet goed meer te been) met de uitstappen ( treinreizen,wandelingen...)
Met een stuk kersttaart en koffie kan er bijgepraat worden en ondertussen zien ze zichzelf nog eens terug op de dia's of genieten ze gewoon van de beelden.

Toen we een paar jaar terug met een pajerotreintje naar  het Domein Eikendal (klik)reden werden we oa. vergast op liedjes gezongen door de gastvrouw. Dat was iedereen zo bevallen dat Sonja ,zo is haar naam, nu al voor de tweede keer ons Point Final feestje komt opluisteren.
Eén van de dametjes was zo in de wolken dat Sonja een liedje zong van Jan Smit dat ze vol overgave luid en mooi meezong. Middelste foto van de collage. 

De namiddag begon met een homage aan onze voorzitter die in augustus plots is overleden. De voorlopige voorzitter had moeite om de tekst voor te lezen en het liet ook niemand onbewogen. Zijn weduwe hield zich kranig toen het speciale fotoboek over zijn deelnames aan al de activiteiten van de laatste twee jaren werd overhandigd. Zij had één verzoek aan Sonja : het lied zingen dat hij bij een gelegenheid aan zijn vrouw had opgedragen" you'll never walk alone". Je hoorde dat de zangeres zelf geëmotioneerd was bij het zien van een zestigtal mensen die in de zaal rechtstonden gedurende dit lied.

21:37 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (8) | Tags: senioren, point final, homage |

Commentaren

Hallo Magda,
Hoe schitterend is dat zeg. Dat ziet er absoluut een toffe bende uit.
Lieve groetjes,
Joris
ps:
't Is gebeurd!
We kunnen niet blijven wachten tot Skynet ons blogprobleem oplost, en zijn fan geworden van Seniorennet.
WE ZIJN DUS GESTART MET EEN NIEUWE BLOG:
http://blog.seniorennet.be/gidsjoris/
We wensen iedere bezoeker veel leesplezier in 2015, 2016, 2017, ... en hopelijk veel verder.

Gepost door: Gidsjoris | 28-12-14

Reageren op dit commentaar

@Joris daar komen we zeker een kijkje nemen!!

Gepost door: magda | 28-12-14

Wat een mooie manier om een punt te zetten achter het jaar. Het was zo te lezen, een feestje met een lach en een traan. Op een jaar tijd kan er heel wat gebeuren.
Groetjes !

Gepost door: Fluwijn | 29-12-14

Reageren op dit commentaar

@Fluwijn ,ja er is veel gebeurd in dat jaar. Dat besef je pas als je achterom kijkt. We zijn ook allemaal niet van de jongsten .Sommigen worden ziek, anderen gaan naar een rustoord maar met hen kun je nog contact houden .Alleen een overlijden is definitief en dat was het voor onze voorzitter zeker. Nog niet eens zo lang op pensioen en geen dag ziek geweest...

Gepost door: magda | 29-12-14

mooie afsluiting van een jaar, eentje zoals bij iedereen, met ups en downs

Gepost door: fotorantje | 29-12-14

Reageren op dit commentaar

@Antje ,precies zoals het in ieders leven voorkomt inderdaad met ups en downs!

Gepost door: magda | 29-12-14

Zag er een gezellige boel uit. Denk zelfs dat de "connemara" ook op het programma stond, aan de servetten die gezwaaid werden te zien. Leuk om op die manier met veel vrienden samen te zijn. Leuke naam ook : Point final. Beter kan het niet omschreven worden.

Gepost door: Mieke | 29-12-14

Reageren op dit commentaar

@Mieke ,de start was wel wat droevig en de ambiance kwam er niet zo snel. Maar een paar jongere dametjes brachten er sfeer in en inderdaad de connemara kwam ook aan bod en het dametje dat zo flink zong dat ze op den duur alleen zong( de zangeres zweeg) stal ieders hart!
De Point Final was een afscheid aan 2014! Maar we beginnen opnieuw in 2015 ;-)

Gepost door: magda | 29-12-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.