18-01-15

jaarlijks diner

 

Het was vandaag een uitstekende dag om in aangenaam gezelschap een dineetje te hebben. Buiten regende het, was er grijze lucht en dicht tegen de zee was het nevelig. Ik denk dat alleen wat wandelfanaten dit leuk weer vinden. Ik niet in elk geval.

De senioren verzamelden voor het jaarlijks diner! De sfeer zat er goed in en niemand maakte dit jaar vroeg aanstalten om op te stappen. Gezien  er veel ouderen (ouder dan ik hahaha) bij zijn en die dikwijls al vroeg opstappen, moet het toch zijn dat het erg gezellig was. Het is altijd zo dat de sfeer gebroken wordt als er aanstalten gemaakt wordt om op te stappen. Nu is iedereen ongeveer het zelfde moment van tafel opgestaan en toen merkten we tot onze verwondering dat het bijna 17 uur was.

Onafgebroken kon je naar een dia voorstelling kijken met foto's van alles wat we het  voorbije jaar hebben gedaan. Op de foto zie je de twee die elke activiteit dirigeren ( met hulp van anderen weliswaar)

Het eten was zoals altijd verzorgd en lekker.  Hapjes bij de aperitief, garnaalsoep, keuze tussen zalm en kip in de wijnsaus, rijsttaart en koffie. De gezelligheid dat maakten we zelf. Iedereen kent iedereen en babbeltjes links en rechts zijn dan ook schering en inslag. De volgende keer dat we allemaal samenkomen is op de BBQ die in de zomer plaatsvindt. Intussen gaan we sporten, wandelen en uitstappen doen Knipogen

 

egelantier.jpg

21:19 Gepost in senioren | Commentaren (22) | Tags: senioren, diner |

Commentaren

Blij te lezen dat je er weer wat bovenop zijt Magda,en het is altijd leuk als ge elkander terug ziet en dat bij een lekker etentje.Maar vergeet niet op tijd wat rust te nemen.
Vele groetjes
omaatje;

Gepost door: Omaatje | 18-01-15

Reageren op dit commentaar

@ Yes Omaatje :-) ,ik zal eraan denken om genoeg rust te nemen,anders kunnen wij straks niet op stap!

Gepost door: magda | 18-01-15

SCHITTEREND! Wij hebben ook zo een groep van natuurvrienden.
Hoed af en veel respect voor die twee kerels die zich daar voor inzetten!!
Vrolijke groetjes,
Gidsjoris

Gepost door: Gidsjoris | 18-01-15

Reageren op dit commentaar

@Joris, het is een ontzettend mooie groep .Iedereen helpt elkaar daar waar nodig is en de oudjes van de groep worden figuurlijk op handen gedragen opdat ze toch maar aan sommige activiteiten kunnen deelnemen ( met de auto ophalen, ziekenbezoek, kleine diensten verzekeren)

Gepost door: magda | 18-01-15

Die fotocollage is best grappig.. het is net of die mevrouw in de blauwe trui het ook is die achter het bord op de foto daaronder zit! Ze zit dan alleen wél nogal dicht met haar neus op die zalmmoot haha! :-)))
Het zag er in ieder geval weer heel erg gezellig en smakelijk uit allemaal!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 18-01-15

Reageren op dit commentaar

@Mizzy, hahahaha dat klopt ook nog. Hoewel de foto niet op hetzelfde moment is getrokken. Het is precies of ze in haar bord kijkt hé! Die onderste foto is uitgeknipt om het bord groter te laten lijken..

Gepost door: magda | 18-01-15

Je kon gisteren geen beter dag hebben om er eens tussenuit te zijn. Is heerlijk zo samen, waar iedereen elkaar kent.
Vandaag is hier de sneeuw gekomen, ook dat nog.
groetjesss en hoe is die vervelende pijn weer voorbij Magda?

Gepost door: greta | 19-01-15

Reageren op dit commentaar

@Greta, gisteren was het gene weer om buiten te lopen. Wellicht was het juist daarom zo gezellig . Het is een groep waar iedereen als gelijke wordt behandeld, geen naijver of steken onder water. Gewoon leuk en grappig omgaan met elkaar
Nog altijd geen sneeuw te zien. Vandaag zagen we toch de zon een tijdje volop schijnen. Ik had wel een ogenblik in de zon willen zitten, maar met + 2 ° is dat nog niet aan te raden ! Met de rug is het redelijk. Het is nog niet weg . Op tijd wat rusten is de boodschap , dus 's middags zo veel als mogelijk een uurtje in de zetel liggen.

Gepost door: magda | 19-01-15

gezellig samen zijn
tussenin even de benen strekken zou wel deugd doen :-)

Gepost door: fotorantje | 19-01-15

Reageren op dit commentaar

@Antje ,wees gerust ik strek de beentjes wel als fotograaf van dienst en overal wordt er dan een praatje gedaan zodat de tong ook zijn werk doet, hihi!.

Gepost door: magda | 19-01-15

Jaja … als er wat te bikken valt, is Magda van de partij.

Gepost door: Benjamín | 19-01-15

Reageren op dit commentaar

@Benjamin ,ik kan echt genieten van eten en zeker als het dan nog lekker is en ik het zelf niet moet klaarmaken!!

Gepost door: magda | 19-01-15

ik zat net hetzelfde te denken dan Mizzd..

jullie doen dit niet slecht daar in Knokke

groeten

Gepost door: willy | 19-01-15

Reageren op dit commentaar

@Willy, wij zijn gezellige mensen hé en de groep wordt alsmaar groter want de een brengt de ander mee. Mondelinge reclame is nog altijd de beste. Vandaag bij de koersbal toonden enkele senioren zich van hun mooiste kant. Een mentaal en fysisch gehandicapte jongeman kwam voor de eerste keer samen met zijn moeder. Hij werd zo goed begeleid bij het spel dat hij op het einde zijn vreugde uitte met zijn armen in de lucht en zijn moeder vastpakte( kan niet spreken en heeft één kunstarm). Ontroerend om zien en dat is ook de bedoeling van de sportnamiddagen: iedereen mee betrekken in het spel , de score is bijzaak.

Gepost door: magda | 19-01-15

Wandelen, uitstappen doen en af en toe een lekker etentje, meer moet dat niet zijn Magda.
Groetjes !

Gepost door: Fluwijn | 19-01-15

Reageren op dit commentaar

@Fluwijn, inderdaad meer moet dat niet zijn , ik ben er zeker van dat deze bijeenkomsten en sportnamiddagen en uitstappen voor veel ouderen hun enig en hoofdzakelijk verzet is.

Gepost door: magda | 19-01-15

Zag er gezellig uit en wat even belangrijk is, het eten zag er heerlijk uit. Fijn om zo met vrienden samen te zijn.

Gepost door: Mieke | 19-01-15

Reageren op dit commentaar

@Mieke, deze dineetjes worden druk bijgewoond. Velen van de leden zijn niet meer aan sport doen toe. Maar op die manier zien ze ook iedereen eens terug. In juli is er dan een grote BBQ die ook druk bijgewoond wordt. En de "jongere oudjes" die gaan tussenin sporten ,wandelen en uitstappen doen :-)

Gepost door: magda | 19-01-15

lekker eten en een fijn gezelschap , wat moet het nog meer zijn

Gepost door: merel | 19-01-15

Reageren op dit commentaar

@Merel, en dan mag je de babbeltjes erbij niet vergeten ;-)

Gepost door: magda | 20-01-15

Gezellig!, grtjes

Gepost door: emily | 20-01-15

Reageren op dit commentaar

@Emily, het was gezellig en lekker warm binnen terwijl het buiten regende vermengd met wat sneeuwvlokken !

Gepost door: magda | 20-01-15

De commentaren zijn gesloten.