01-06-15

foto's bekijken...

Een communiefeest is een familie aangelegenheid. Op zo'n dagen zie je veel familie bijeen en worden er veel foto's gemaakt. Dat was bij ons niet anders. Bij de vormselviering zijn er veel foto's gemaakt en aan de koffietafel naderhand bij de zoon en schoondochter ook.
Gisteren bij het etentje in het restaurant ( waar er meer dan één communiefeest doorging in aparte ruimtes waardoor je ook meer privacy had) zijn er ook een pak foto's gemaakt. Ik had er vandaag mijn werk aan om die te sorteren.

Ik bespaar jullie de familiefoto's maar eentje springt er toch uit: de beide oma's met hun kleinkind-communicant.

Een speciaal woordje voor de mama van Sébastien die ervoor gezorgd heeft dat de tafelaankleding héél persoonlijk was . Zij had allerlei tafelversieringen meegenomen , was er wat vroeger dan de genodigden en had de tafels versierd met watergroene ballonnen, menukaartjes, puntzakjes met snoepjes, kaarsjes ,servetten. Het was zo mooi dat de uitbaters en het personeel van het restaurant kwamen kijken en hun bewondering niet onder stoelen en banken stak!
Proficiat voor dat tikkeltje sfeer méér!

hof ter mude.jpg

hof ter mude1.jpg

hof ter mude3.jpg

hof ter mude2.jpg

Commentaren

t is echt heel mooi die zacht groene tafeldecoratie, schoondochter heeft dat goed gedaan
mooie foto's!

Gepost door: fotorantje | 01-06-15

Reageren op dit commentaar

@Antje, je moet er maar aan denken om dit in een restaurant te doen! Ik schreef het al dat de communiefeesten grotendeels in aparte ruimtes doorgingen en dan is zoiets te doen . Het gaf echt een wow gevoel als je daar binnenkwam.

Gepost door: magda | 01-06-15

Als de tafel zo mooi en persoonlijk 'aangekleed' is, weet je als gast dat je echt welkom bent. Zo'n gevoel krijg ik toch altijd. Er is moeite voor gedaan en dat wil wat zeggen vind ik ;-) Heel knap gedaan van Sebastiens mama! Mooie taart ook, best dat er foto's van genomen zijn, anders was het zonde om ze op te eten :-)

Gepost door: bea | 02-06-15

Reageren op dit commentaar

@Bea, mijn schoondochter maakt er een punt van om haar tafel bij feestelijkheden mooi en persoonlijk aan te kleden. Geen moeite is haar teveel. Zelfs bij de (eenvoudige) koffietafel was de tafel heel origineel aangekleed. Inderdaad je voelt je er iedere keer héél welkom.
De ijstaart was bijna te mooi om aan te snijden. Gelukkig kunnen we die nog eens bekijken...op foto!

Gepost door: magda | 02-06-15

Inderdaad heel bijzonder van decoratie tof dat je schoondochter dit mocht doen in een restaurant ook al is het ern apart zaaltje denk niet dat het overal zou mogen

Gepost door: merel | 02-06-15

Reageren op dit commentaar

@Merel, ja de uitbaters zijn supertoffe mensen. De schoondochter heeft wel niets veranderd aan de tafeldekking alleen accenten er aan toegevoegd. Gezien de uitbaters zelf zo enthousiast waren ,denk ik dat ze er wel ideetjes van opgedaan hebben !

Gepost door: magda | 02-06-15

die persoonlijke inbreng van je schoondochter maakt er mede een bijzonder feest van...

prachtig omzien

prettige dag

Gepost door: willy | 02-06-15

Reageren op dit commentaar

@Willy, ik stuur haar het complimentje door!

Gepost door: magda | 02-06-15

Hoe tof is dat! Proficiat!!

Gepost door: Gidsjoris | 02-06-15

Reageren op dit commentaar

@Gidsjoris, ja het was gezellig en ontspannen genieten met de hele familie.

Gepost door: magda | 02-06-15

Een communiefeest om in te kaderen ! Proficiat aan de communicant, de ouders en de Oma's !

Gepost door: Fluwijn | 02-06-15

Reageren op dit commentaar

@Fluwijn, dank je wel en het was voor ons allen zo genieten , dat we niet eens merkten dat het zo'n slecht weer was buiten.

Gepost door: magda | 02-06-15

Het ziet er allemaal piekfijn uit Magda, van de tafelversiering tot het eten. Pure klasse.
Proficiat aan de schoondochter. Schitterend gewoon.

Gepost door: Mieke | 02-06-15

Reageren op dit commentaar

@Mieke, die persoonlijke inbreng was voor iedereen een verrassing! Het eten is er altijd erg lekker in "Hof ter Mude" (op de grens gelegen)

Gepost door: magda | 02-06-15

Wat een fijne foto reportage van het communiefeest. ..... Weer een dag om nooit te vergeten, en mee te dragen een leven lang …
Een heel geslaagd feest Magda!

Gepost door: greta | 02-06-15

Reageren op dit commentaar

@Greta, het is toch fijn dat je de hele familie kunt bijeen krijgen voor zulke gelegenheden zodat we samen kunnen genieten. En foto's zijn er gemaakt wees maar zeker :-)

Gepost door: magda | 02-06-15

Sébastien verlaat nu ook de lagere school, en komt zo ook een beetje bij , te klein voor de grote, en te groot voor de kleine

Gepost door: liliane | 02-06-15

Reageren op dit commentaar

@Liliane, hij is erg klein voor zijn leeftijd en je kunt bijna niet geloven dat hij nu naar de middelbare school moet. Maar pienter als hij is ,zal het hem daar wel lukken.

Gepost door: magda | 02-06-15

De commentaren zijn gesloten.