06-07-15

De vakantie is hier nu echt begonnen...

 

...De kleinzoons zijn vandaag gearriveerd!
We zijn oa naar de grote tuin geweest om bessen te plukken( een kruising van blauwe bessen en stekelbessen). Een intensief werkje want je moet besje per besje plukken en we hebben er een emmer vol geplukt. Maar dat is het werk wel waard want de gelei hiervan is overheerlijk.
We keken ook in bewondering  naar de talloze dubbele papavers en cosmos die in bloei staan!

Maar behalve met het helpen plukken van de bessen , hebben ze vandaag een berg werk verzet. Ik  toon het morgen want eerlijk gezegd ik ben te moe om hier lang aan de pc te zitten!

papaver.JPG

cosmos.JPG

blauwe bessen.JPG

 

 

 

 

Commentaren

De bloemen staan er mooi bij. Dubbele papavers staan hier ook maar in het rood. Mijn stekelbessenstruik (ook dezelfde als die van u, een kruising) hangt overvol met bessen maar die zijn nog groen, er valt nog niets te plukken. Hopelijk goed geslapen Magda, blijkbaar waren het niet alleen de jongens die een berg werk verzet hebben ;-)

Gepost door: bea | 07-07-15

Reageren op dit commentaar

@ Bea, er is inderdaad een berg werk verzet door de jongens maar ze hebben om de haverklap bijstand nodig en ik help waar ik maar kan. Daarenboven hebben ze ook gezonde maagjes en oma doet dan in de keuken ook haar best.
Van die bessen heb ik ondertussen al sap getrokken en morgen maak ik er gelei van!

Gepost door: magda | 07-07-15

Een monnikenwerk Magda hebben jullie samen gewerkt maar het zal straks smullen geblazen worden

Gepost door: Mieke | 07-07-15

Reageren op dit commentaar

@Merel al die werken samen doen is leuk en het lijkt dan minder vermoeiend, al moest je me niet wiegen om in slaap te vallen,hahaha!

Gepost door: magda | 07-07-15

3 paar handen maken het werk lichter
veel plezier weer met de kleinkinderen

Gepost door: fotorantje | 07-07-15

Reageren op dit commentaar

@Antje ,dat is waar. Met drie iets doen gaat vlugger en is ook leuker. Ik geloof dat de jongens al hun energie opgespaard hebben. Wat die al allemaal gedaan hebben in twee dagen tijd!!

Gepost door: magda | 07-07-15

daar moet je geduld voor hebben..

leuk dat de jongensweer bij u zijn Magda.

groeten

Gepost door: willy | 07-07-15

Reageren op dit commentaar

@Willy, de dagen zijn weer gevuld met de twee jongens. Alleen was het weer niet zo dat ze regelrecht naar zee wilden en nog minder om te gaan fietsen. Echt veel wind. Maar ideaal om de tuin in orde te brengen. :-)

Gepost door: magda | 07-07-15

De commentaren zijn gesloten.