09-09-15

ai ai!

 

kiespijn4.gif 

Wat zich gisteren aankondigde , is vandaag gebeurd. Ik kreeg gisteren in de loop van de namiddag ergens op de dijk in Yerseke zo'n hevige kiespijn.
Ik sliep de hele nacht maar kleine hazeslaapjes. Nam een dafalgan om de pijn te stillen en deze morgen heb ik de tandarts gebeld en mocht ik tussen twee klanten door deze namiddag bij haar langskomen.
De dikke kies was niet meer te redden en ze heeft die uitgetrokken. Alleen heeft ze nogal een paar spuitjes moeten geven omdat er een begin van ontsteking was. De wonde bloedde zo hevig dat ze die  heeft dichtgenaaid. Nu zit ik hier als een bloemzak. Suf en enigszins misselijk. Tja medicatie en ik zijn geen goeie vriendjes. Ik mag niet eten noch drinken om zeker geen infectie op te lopen. Honger en dorst heb ik niet en ik denk dat de enige plaats waar het nu goed is voor mij mijn bed zal zijn!
De wandeling in Yerseke en de verrassing van die dag zullen moeten wachten. Ook de beelden van de Dom en het verhaal errond zijn bijna klaar. Mijn zoon heeft windows 7 naast Windows 10 geïnstalleerd. Met windows 7 geen problemen , geen bewerkingsbladen die verdwijnen. Ik denk dat Windows 10 nog in testfase verkeert!!
Ik hoop dat het morgen beter met me gaat! Voor straks slaap lekker en morgen fris weer op!

20:07 | Commentaren (8) | Tags: tand, tandarts, kies, ziekjes |

Commentaren

Ach mensje! Wees blij dat hij er uit is, stel je voor dat je nog enkele dagen had moeten wachten alvorens je bij de tandarts terecht kon...tandpijn is om zot te komen. Ik vermoed en hoop vooral dat je u morgen een heel stuk beter zal voelen. Eens de medicatie uitgewerkt is zal het suffe gevoel ook weg zijn. Ik duim alvast dat je goed kan slapen en monter ontwaakt zonder pijn.

Gepost door: bea | 09-09-15

Reageren op dit commentaar

Oei.. mij wacht toevallig morgen ook een tandartsdagje.. de kroon op m'n implantaat zit al een tijdje los en die gaat nu toch maar vervangen worden. Niet zo'n ellende als bij jou, want ík heb geen pijn. Maar dat geklooi in je mond is zelden prettig hè.
Beterschap ermee hoor.. hopelijk nu ie eruit is snel weer de oude.
Mijn zusje heeft ook Windows10 sinds kort en die kon niet eens meer mailen..!
Ik pas maar voor die gratis upgrade hehe!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 10-09-15

Reageren op dit commentaar

@ Bea en Mizzy, dank voor het medeleven. Ik voel me zelfs vandaag nog erg beroerd. Die kies was aan het begin van een ontsteking en ze heeft extra spuitjes gegeven om die te kunnen verwijderen. Opvullen was geen optie meer. Vandaag voel ik me nog steeds beroerd maar dat zal wel door de extra inspuitingen komen. Anders was het eerst antibiotica en nog een paar dagen afzien. Beter de korte pijn . Vandaag nog even uitzieken( in bed kruipen en slapen).

Gepost door: magda | 10-09-15

Reageren op dit commentaar

Hopelijk ben je gauw van alle pijn en ellende verlost, Magda. Zo'n bezoek aan de tandarts is vaak geen lachertje.
Ik wens je alvast veel beterschap.

Gepost door: Fluwijn | 10-09-15

Reageren op dit commentaar

@Fluwijn , het was zeker gene lachertje en de dag ervoor ging ik nog mee naar Yerseke omdat ze rekenen op de foto's en de tandpijn nog draaglijk was. Maar 's avonds was het de volle bak. Vandaag nog een groot deel van de dag geslapen en ik denk dat die verdovingen nu stilletjes aan zijn uitgewerkt. Nog pijn tenslotte was het al een ontsteking en dat is ook niet in één twee drie genezen.

Gepost door: magda | 10-09-15

van harte beterschap gewenst Magda


aan sommige logjes is veel werk, ik vond het al vreemd dat je van Keulen eigenlijk niet veel liet zien

groeten

Gepost door: willy | 10-09-15

Reageren op dit commentaar

@Willy, ik was echt wat van mijn melk toen ik het logje van de Dom postte en nergens zag verschijnen. Ik had er uren werk ingestoken om zo volledig mogelijke gegevens te brengen en zo te laten zien waarom ik bepaalde dingen in de Dom op foto heb gezet. Hert komt er nog aan en zelfs nog vervolgen ook want het is een unieke reis geweest.
Alleen ben ik nog te suf van al die inspuitingen tenslotte was het een begin van een ontstoken kies die me héél veel pijn bezorgde. De tandarts heeft het met succes geprobeerd ( nochtans is het een heel voorzichtige)want anders was het eerst antibiotica en nog een paar dagen afzien.

Gepost door: magda | 10-09-15

Gelukkig gaat het nu al beter Magda. Tandpijn is vaak niet te harden.

Gepost door: Mieke | 13-09-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.