14-10-15

Grappige auto

auto.jpg

 

Ik moest met mijn auto naar de garage ten eerste omdat ik gisteren op het dashboard de melding kreeg dat ik een laag motorolieniveau had en ten tweede omdat ik een tijdje terug bij het buiten rijden van een ondergrondse parking flink tegen een trottoirrand had aan geschuurd. Er was een scheur in mijn voorband en in de garage was het verdict : twee nieuwe voorbanden. Stel je voor dat ik een klapband krijg! Nieuwe banden dus, want volgende week moet ik naar de autokeuring en met die scheur erin zou ik wel een knip krijgen. Bah bah, onverwachte kosten.

Maar in de garage zag ik dit vreemde autootje staan. Helemaal geen ongeluk gehad. Zo in mekaar geknutseld.  Ik twijfel er wel aan of je daar gemakkelijk inzit. Deze auto zal zeker veel bekijks hebben als die op de baan rijdt. Het autootje had zo kunnen meerijden met de Zoute Grand Prix als uniek wagentje!

 

19:03 Gepost in Algemeen | Commentaren (16) | Tags: autootje |

Commentaren

Dat is zeker hele vreemde auto om te zien. Je kan amper in auto stappen. Heb je wel geluk gehad met je band. Inderdaad kan klapband krijgen. Je auto word weer gemaakt. Dat kost weer geld.

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 14-10-15

Reageren op dit commentaar

@Ferry&Jacqueline, ik heb ook gedacht dat het toch moeilijk instappen zal zijn en dat je ook niet te groot moet zijn want anders zit je met je hoofd tegen het dak aan,hahaha! Ik schrok toch even toen ik op het dashboard zag verscijnen dat het oliepeil aan de lage kant was. Ondertussen is er olie bij gedaan en zitten er al twee nieuwe auobanden op. Zoonlief heeft daarvoor gezorgd.

Gepost door: magda | 14-10-15

Magda onze auto is juist naar de autokeuring geweest en kan er weer een jaartje tegen.
Hij heeft nu een nieuwe distributieriem gekregen want die was aan vervanging toe .

Gepost door: liliane | 14-10-15

Reageren op dit commentaar

@Liliane, tja die keuring komt jaarlijks terug als je de auto een paar jaar hebt hé. Tot nu toe heb ik nog weinig kosten gehad aan de auto die nu 7 jaar auto is. Die nieuwe autobanden is wel mijn eigen schuld. Het is maar aan één autoband die schade ,maar je bent wel verplicht om twee nieuwe banden te kopen wil je door de keuring geraken. :-(

Gepost door: magda | 14-10-15

Is inderdaad een specialletje

Gepost door: Merel | 14-10-15

Reageren op dit commentaar

@Merel, ik denk dat het wel een bedoeling zal hebben. Maar wat he? :)

Gepost door: magda | 14-10-15

Dat autootje ziet er grappig uit maar ik zou mij er niet veilig in voelen. Misschien dient het als 'promotie' voor verkeersveiligheid, dat moest je toch gevraagd hebben vind ik :D
De autokeuring...brrr...ook iets waar ik jaarlijks tegenop zie en toch is het best dat het bestaat. Er zouden nogal wat wrakken rondrijden moest er geen keuring zijn.

Gepost door: bea | 15-10-15

Reageren op dit commentaar

@Bea, ik heb het gevraagd maar de garagist lachte eens en zei enkel " dit komt niet door een ongeval hoor". Ik weet dat ze nogal dikwijls meedoen aan filmcampagnes ,dus het kan best zijn dat we dit karretje ergens op een plakkaat tegen komen :-)

Gepost door: magda | 15-10-15

Ik denk dat wie achteraan in die auto zit, z'n hoofd een beetje moet intrekken. Leuk, maar niet echt comfortabel, vermoed ik.
Onverwachte kosten, ik weet er alles van, Magda.
Groetjes !

Gepost door: Fluwijn | 15-10-15

Reageren op dit commentaar

@Fluwijn, Ik zou er niet graag inzitten noch vooraan noch achteraan!! Tja noodzakelijke kosten voor je eigen veiligheid, maar wel veroorzaakt door mijn eigen schuld. Hoewel zoiets doe je ook niet opzettelijk hé!

Gepost door: magda | 15-10-15

Leuk hebbedingetje in een hip kleurtje. Ik ben maandagmorgen het eerste uur na de keuring geweest. Alles was ok, kan er weer een jaartje tegen maar heb in juli ook 4 nieuwe banden moeten leggen. Inderdaad een minder aangename uitgave, maar voor de veiligheid onontbeerlijk.

Gepost door: Mieke | 15-10-15

Reageren op dit commentaar

@ Mieke inderdaad veiligheid voor alles. Ik laat mijn zoon naar de keuring rijden. Hij heeft al een afspraak gemaakt en rijdt dan na zijn werk eerst naar de keuring( Hij woont toch in Brugge-St Andries).

Gepost door: magda | 15-10-15

haha leuke auto
jouw onverwachte kosten zijn dan weer minder leuk

Gepost door: fotorantje | 16-10-15

Reageren op dit commentaar

@Antje ,zo'n kosten komen altijd ongelegen! Maar ja veiligheid gaat voor hé!

Gepost door: magda | 20-10-15

Heel speciaal wagentje. Zal zeker veel bekijks hebben op de baan. Ik denk dat het echt een eenmanswagen is.

Gepost door: Emmy | 17-10-15

Reageren op dit commentaar

@Emmy, ik denk dat zelfs de chauffeur daar niet gemakkelijk kan in zitten! Ik kwam niet te weten waarvoor dit dwaze autootje zou kunnen dienen !

Gepost door: magda | 20-10-15

De commentaren zijn gesloten.