03-01-16

Jarig...

 

... zijn zo vlak na de feestdagen, is helemaal niet fijn. Niemand heeft zin in nog eens een feestje. Maar daar heeft de jarige zelf geen boodschap aan!
Sébastien is jarig vandaag maar het feestje zal pas volgende zondag plaats hebben want mama moet -met het begin van de solden- dit weekend werken.
Gisteren belde de zoon op om te vragen of ik thuis was. Jazeker want na een paar dagen weg te zijn geweest  was ik al blij om rustig thuis te blijven. Hij kwam langs om nieuwjaar te wensen en zou een taart meebrengen...
Een stille hint om het huis wat te versieren voor de jarige!! Want zeg nu zelf iedereen vindt het toch fijn als er wat extra aandacht wordt besteed aan de jarige !  Vlug de verjaardagswimpels uitgehaald en van de ene muur naar de andere opgehangen. Wat serpentines aan de luster en op tafel . Ik vond nog een reuze speelballon. Ik heb die opgepompt en aan de luster gehangen. Ik weet dat de jongens daar graag mee spelen ( en dat hebben ze ook gedaan tot die op een scherp voorwerp viel en met een knal in flarden sprong).
Zoon had een lekkere biscuittaart gevuld met chocomousse mee en zo was er een minifeestje voor de jarige. Wel een dagje te vroeg maar hij vond het toch leuk.
Zijn cadeautje? Een envelopje met geld: hij zal zelf een shirt van de Rode Duivels kopen! Hij is een voetballiefhebber en speelt zelf ook elke week voetbal.

De jongste van de zes kleinkinderen is vandaag 13 jaar geworden !!dyn006_original_240_100_gif_2545386_4abed2ac24673ee0b41bf87fb8135191.gif

verjaardag.jpg

Commentaren

Verjaren zo vlak na nieuwjaar is inderdaad niet leuk en ik kan het weten, want ik ben morgen aan de beurt.
Desalniettemin wens ik Sébastien van harte proficiat.

Gepost door: Benjamín | 03-01-16

Reageren op dit commentaar

@Benjamin , de rakker zei zelfs "ppff, van cadeautjes komt ook al niet veel in huis, want de portemonnees zijn leeg of ze zeggen je hebt toch met kerst een cadeautje gekregen. Maar anderen die elders in het jaar verjaardag vieren krijgen toch ook een cadeautje" Gelijk heeft hij. Dus was er gisteren al een minifeestje en glunderen deed hij met al de aandacht die hij kreeg !

Gepost door: magda | 03-01-16

Och arme dat ventje! Gelukkig heeft hij een wijze papa en een lieve oma die toch zijn verjaardagsleed wat konden verzachten :-) Gefeliciteerd Sebastien!!
Magda, nu de jongste van uw kleinkinderen al 13 is....het gaat vooruit hé ;-)

Gepost door: bea | 03-01-16

Reageren op dit commentaar

@Bea, oma's hebben maar een half woord nodig en daarbij ken ik hem op de prik! Terwijl de zoon mijn nieuwe gsm met allerlei snufjes gebruiksvriendelijk maakte voor me, hebben wij spelletjes gespeeld. Razendvlug zijn ze daarin , maar oma heeft toch ook een paar keer gewonnen. En zeker niet omdat ze me lieten winnen :-) Zo was het toch een fijne namiddag voor de jongens en voor mij. Want er wordt nogal wat afgelachen met de blunders die oma soms maakt.

Gepost door: magda | 03-01-16

je zoon en kleinzoon weten wel waar ze op zo'n dag moeten zijn Magda..

mijn hartelijke felicitaties aan Sébastien

prettige zondagavond

Gepost door: willy | 03-01-16

Reageren op dit commentaar

@Willy, dank je voor de wensen, hij zal het hier wel komen lezen! Gelukkig wonen we maar 20 min rijden van elkaar.

Gepost door: magda | 03-01-16

Aaach.. dat is inderdaad geen leuke datum.. net als m'n neefje die op Oudjaarsdag verjaart.. maar die heeft dan nog altijd vuurwerk op z'n verjaardag hahaha.
Van harte Sébastien en nog vele jaren!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 03-01-16

Reageren op dit commentaar

@Mizzy, dan nog liever verjaren op oudejaar dan is er al een uitgebreid feestje. Maar drie januari is een dag waarop ofwel iedereen weer aan het werk is of nog aan het uitblazen van veel eten en drank. Ik geef de wensen door !

Gepost door: magda | 03-01-16

goh de jongste al 13, t is gedaan met de kindjes, dat zijn tieners nu
van harte gefeliciteerd Sébastien

Gepost door: fotorantje | 03-01-16

Reageren op dit commentaar

@Antje, ja ze blijven niet klein hé. Als ik naar de foto's kijk van een paar jaar geleden dan besef je pas hoe vlug het leven gaat. Vergeet ook niet dat er al een achterkleinkind is van meer dan een half jaar oud!!! Ik geef hem de wensen door !

Gepost door: magda | 03-01-16

Proficiat voor de jarige .

Ben blij dat het weer het gewone gangetje gaat allemaal want kerst en nieuwjaar is aan ons voorbij gegaan

Gepost door: merel | 03-01-16

Reageren op dit commentaar

@Merel, voor jou familie waren het zeker geen vrolijke dagen en de droefenis zal nog een tijdje doorwegen eer je je normale leven weer aankunt. Je vader maakte deel uit van jou leven vanaf je geboorte tot zijn overlijden. Zijn levensdraad is gebroken maar tevens neemt hij ook een deel van jou verleden mee. Je kunt hem niets meer vragen of vertellen. Je kunt geen herinneringen meer ophalen. Je blijft verweesd achter en alleen in je gedachten kun je nog aan vroeger denken. Mijn ouders zijn allang geleden gestorven en nog heb ik het er dikwijls moeilijk mee dat ik hen niets meer kan vertellen of vragen. Mijn boer was 56 jaar toen hij stierf en ik heb lang het gevoel gehad dat ik dan alleen op de wereld stond. Dwaas want aan moederszijde en aan vaderszijde is er nog veel familie. Toch is dat niet hetzelfde. Hou je goed , de tijd zal de scherpe kantjes zachter maken en geniet van de mooie herinnerignen want die blijven in je hart.

Gepost door: magda | 03-01-16

wat leuk voor hem!
inderdaad misschien minder leuk om zo kort na de feestdagen je verjaardag te moeten vieren.
Maar dat kies je natuurlijk niet.

Gepost door: pieterbie | 04-01-16

Reageren op dit commentaar

@Pieterbie, ja de ouders hebben indertijd niet goed opgelet, hahaha!

Gepost door: magda | 04-01-16

13 jaar al de tijd staat niet stil! Een heel gelukkige Verjaardag aan Sébastien gewenst en geef hem maar drie dikke zoenen als hij dat niet te erg vind ;-)
Niet zo leuk om half en half in een feestperiode te verjaren maar jullie hebben dit toch fantastisch aangepakt.
Het is toch geen reden om niet te vieren hé. Er zijn zelfs heel wat mensen die op oudejaar verjaren en dat is natuurlijk dubbel feest vieren.
Joehoe je weet dat ik ook een feestbeest ben hé Magda en er geen enkel oversla. Groetjes en tot gauw.

Gepost door: Emmy | 04-01-16

Reageren op dit commentaar

@Emmy, ik vind dat ook geen reden om niet te vieren. Al doen ze het volgende week , dat zijn vijgen na Pasen. Zelfs al moet je die dag werken dan kun je toch 's avonds een cadeautje geven en een paar pannenkoeken bakken! Ik deel je mening :elke kans om te feesten moet je vastgrijpen !

Gepost door: magda | 04-01-16

Mijn felicitaties voor je kleinzoon, al 13 jaar, wat ging het snel.
Geniet er ook van!
Bloggroetjes

Gepost door: Chrisje | 04-01-16

Reageren op dit commentaar

@Chrisje , aan de kinderen en kleinkinderen zie je hoe vlug de tijd gaat en dat wijzelf ouder worden jammergenoeg ook!

Gepost door: magda | 04-01-16

Minifeestjes kunnen net zo leuk zijn als grote feesten. Mijn welgemeende felicitaties aan de jarige.
Groetjes !

Gepost door: Fluwijn | 05-01-16

Reageren op dit commentaar

@Fluwijn ,bij minifeestjes krijgt de jarige alle aandacht en dat is best leuk voor de jarige!

Gepost door: magda | 05-01-16

Nog een beetje laat gefeliciteerd!

Gepost door: Ellen | 05-01-16

Reageren op dit commentaar

@Ellen, het is nooit te laat om iemand te feliciteren!

Gepost door: magda | 05-01-16

Dikke proficiat voor de jarige, tja Magda, kleine kindjes worden vlug groot hé. Maar het ziet er zo'n schatje uit.

Gepost door: Mieke | 07-01-16

Reageren op dit commentaar

@Mieke, ja ze worden vlug groot en ik ben blij dat de twee jongens (17 en 13 jaar) nog altijd graag naar oma komen op vakantie. De jongste windt iedereen rond zijn vinger ,hij heeft zo'n lief snoetje en die ogen van hem....

Gepost door: magda | 09-01-16

De commentaren zijn gesloten.