15-06-16

Nooit in haar kot

"Nooit in haar kot " sms-te vandaag een oud collegaatje. Dat is de laatste tijd wel een beetje van toepassing op mij. Zij had foto's nodig en ik heb de oude fotoalbums van mijn vroeger werk hier liggen. Toen ik op pensioen ging heb ik de albums( die ik zelf had gemaakt) meegenomen naar huis met de belofte dat ze ten allen tijde foto's mochten opvragen. Ik wilde de albums niet achterlaten want dan zouden ze zeker verdwijnen bij het "oud papier" . De jongere generatie zou toch niet veel mensen kennen op al de foto's en zoals er tegenwoordig een wegwerp maatschappij is...
Ze zal de gevraagde foto's komen ophalen (feite zal ze kopies krijgen want de originele foto's geef ik niet mee). Leuk dat ze nog weet dat ik die albums bewaard heb. Nu wil ze bepaalde foto's gebruiken om een collage te maken voor een collega die op pensioen gaat.

Ik was vandaag inderdaad weeral eens niet in mijn kot. Een hele tijd terug was er met een schoolvriendin afgesproken dat we om asperges zouden gaan in de Kempen. Dat hebben we al meerdere jaren na elkaar al gedaan. Daar woont een vroegere schoolvriendin en die heeft zo graag  dat we eens afkomen. Dus de asperges waren een goede reden om nu te gaan want straks is het asperge seizoen voorbij.

Zes uur trein op één dag is best vermoeiend. De reis op zich duurt niet zo lang maar de overstaptijden zijn zo ruim gemeten dat je al vlug een klein uur overstaptijd mag meerekenen.
Het was best gezellig en we zijn oa ook gaan wandelen in de bosrijke buurt van Westerlo.

kempen.jpg

Morgen blijf ik zeker thuis...ik moet asperges kuisen!

 

23:43 Gepost in op stap, vrienden | Commentaren (10) | Tags: asperges, vrienden, kempen |

Commentaren

haha ja ze heeft gelijk, maar jij hebt ook gelijk, alles wat kan moet je doen, zelfs asperges kuisen
heel vermoeiend zo'n lange treinreis

Gepost door: fotorantje | 16-06-16

Reageren op dit commentaar

@Antje, ik voelde me gisterenavond echt versleten. Je bent dan al vroeg op en dan kom je nog eens laat thuis. Ja echt vermoeiend.

Gepost door: magda | 16-06-16

Oh mooi.. wilde orchis! En je hebt gelijk hoor.. thuis zitten kan altijd nog.. lekker meepakken wat je meepakken kan!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 16-06-16

Reageren op dit commentaar

@Mizzy, zo lang de gezondheid het toelaat neem ik mee wat ik kan. Er stonden verschillende van die orchies in dit duin en bosgebied. Deze stond er zo opvallend bij dat ik die moèst op de foto zetten.

Gepost door: magda | 16-06-16

Ha ha nooit in haar kot en altijd onderweg haha ... groot gelijk. Het is zomer 'zou moeten zijn' en dus tijd om op stap te gaan. Geniet ervan en de tuin komt je gelukkig niet achterna. Bloggroetjes

Gepost door: Chrisje | 16-06-16

Reageren op dit commentaar

@Chrisje, in de winter komt het er dikwijls niet van om op stap te gaan en de dagen zijn ook nog zo kort bovendien . Dus moet een mens er nu van profiteren.

Gepost door: magda | 16-06-16

Laat de asperges smaken
En zo van het een naar het ander zo heb je toch je bezigheid verveel je je niet

Gepost door: Merel | 16-06-16

Reageren op dit commentaar

@Merel, ik heb geen tijd om me te vervelen!! ;-) Er valt altijd wel iets uit de lucht.

Gepost door: magda | 16-06-16

Mooie groene foto's.
De beiaard en het belfort in Oostende is niet geopend voor het publiek. Maar gezien de beiaardier les geeft aan het conservatorium waar mijn vrouw piano leert mochten wij eens mee naar boven terwijl hij zijn zondagsconcert gaf.

Gepost door: Pieterbie | 18-06-16

Reageren op dit commentaar

@Pieterbie, ik denk dat de natuur nu overal erg groen uitslaat na al de regen die we al gekregen hebben!!


O dan hebben jullie geluk gehad om dit te mogen meemaken! Ik dacht al :ik heb nog nooit gehoord dat je op het belfort kon. Het is wel een unieke plaats om Oostende van bovenuit te zien.

Gepost door: magda | 19-06-16

De commentaren zijn gesloten.