17-06-16

Bij de familie

De fikse onweersbui in Esch sur Sûre had de lucht doen opklaren en het werd niet alleen zonnig maar ook  erg warm. We reden via Ettelbruck, Larochette, Consdorf( het geboorte dorp van opa)naar Scheidgen ( het dorpje er vlak naast) waar ons hotel was.  Een prachtige bosrijke streek. Ik merk nu dat ik geen enkele foto van dit mooie en moderne ingerichte hotel heb genomen. Dan maar eentje van internet plukken. Het is een hotel waar veel sportievelingen logeren. Je kunt er fietsen huren , er is een zwembad, wellness , sauna en relax ruimte en de kamers zijn voorzien van alle snufjes . Het hotel ligt op wandelafstand van  veel uitgestippelde wandelingen die dit gebied doorkruisen.Vlak vòòr het hotel begint een wandeling van twee uur en je komt niet zover van het hotel terug uit de bossen!! Die hebben wij op één van de dagen  gedaan. Daar toon ik wel enkele foto's van. Die eerste avond hebben wij buiten op het terras gegeten en daarna van een goeie nachtrust genoten!

bon repos.jpg

De volgende morgen werden we verwelkomd in de ontbijtkamer waar een mooi ontbijtbuffet op de hotelgasten wachtte. Vorig jaar logeerde ik in ditzelfde hotel( op de eerste verdieping de twee vensters rechts met een groot balkon opzij) toen ik tijdens de zomervakantie met de twee kleinkinderen op bezoek ging bij de familie. De vrouw die toen voor het onbijt zorgde was daar nu ook en ze herkende mij en vroeg onmiddellijk hoe het was met de twee jongens. Hebben de jongens indruk op haar gemaakt !! Ze vond ze zo'n schatjes.

Na het ontbijt reden we naar Echternach en maakten een wandeling door het stadje. We liepen aan de achterkant van de basiliek waar je niet enkel een beeld van Willibrordus zag maar ook veel informatieborden over Willibrordus en over Echternach in een mooi aangelegd parkje met zitbankjes. Linksonder zie je een koperen plaat met de vermelding Epternacensis. Als je die merkplaten op het voetpad  volgt  wandel je binnen de middeleeuwse stadsmuren langs de belangrijkste monumenten van Echternach over een afstand van ongeveer 2.2 km.

echternach.jpg

Dat hebben we niet gedaan , het was 28 ° en we zochten eerder wat schaduw door langs de Sûre te wandelen met zicht op Echternachbrücke ( Duitsland) , langs het mooie park en het prieel midden dit park...

echternach1.jpg

...om dan door de wandel-en-winkelstraat terug te keren.

echternach2.jpg

De foto rechtsonder is het hotel waar opa indertijd opgroeide en werkte en waar ik als jobstudent twee maanden ging werken( en opa leerde kennen :-) ) Het hotel-restaurant is er nog altijd.

Maar ik nam vooral deze foto omdat er boven de straat witte wimpels en hemdjes gingen te wapperen. Een mevrouw vertelde ons dat die nog waren blijven hangen na de pinksterprocessie . Op internet vond ik volgende uitleg:

Sinds de Middeleeuwen vindt op dinsdag na Pinksteren jaarlijks de Processie van Echternach plaats ter ere van Willibrord. De deelnemers van deze processie van Echternach, ook wel de springprocessie genoemd, zijn aan elkaar vastgemaakt met witte zakdoeken en springen in de maat van de processiemars naar voren, afwisselend op hun linker- en rechtervoet. Dit is in 1947 zo ingesteld omdat het toenmalige ritme (drie stappen naar voren en twee terug) voor chaos zorgde. De heilige Willibrord gold als een genezer van de Saint-Guy-kwaal: epilepsie.

echternach3.jpg

Tegen de middag gingen we terug naar het hotel en na een opfrissing  gingen we  naar de familie waar we uitgenodigd waren. Zij wonen letterlijk in het groen en met hun neus op de bossen. Een grote moestuin, veel fruitbomen en zoveel grasveld dat een boer dit  met een tractor komt maaien!!

We hadden een prachtige dag en pas tegen de avond trokken we terug naar het hotel...250 meter verder gelegen. :-).
Rechtsboven mijn neef, zijn dochter en met de rug naar de fotograaf zijn echtgenote. Er werd gegeten , gedronken, bijgepraat en petanque gespeeld! Kan een dag nog mooier zijn.

 

Commentaren

Mooi verslag Magda, en zoveel informatie, ik wist dat Sint Willibrord daar nog altijd van grote betekenis is, ondanks hij er niet geboren was, maar die gids toen vertelde dat het een vreemde ziekte was, ja hij wist niet welke, en dat daardoor die stoet nog ieder jaar heel veel volk lokt, zelf waren wij er in augustus, en kijk hier lees ik het bij U, dus aanroepen bij vallende ziekte!
Mooie uitstap, niet zo veraf om er naartoe te gaan, maar toch zo verrassend anders.
groetjesssssss en blij hier nog eens een verslag over te kunnen lezen en zien!

Gepost door: greta | 18-06-16

Reageren op dit commentaar

@Greta, het was die dag te warm om echt in de binnenstad rond te lopen en zoveel tijd hadden we ook niet om uitgebreid de basiliek te bezoeken. Mijn vriendin was wel geinteresseerd maar het echtpaar niet. Tja...

Gepost door: magda | 19-06-16

In Echternach heb ik een paar kerek de wandeling B1 en B2 gedaan met mojn leerlingen. bestaandie wandelingen nog met oa de perekop en heet rovershol?

Gepost door: anne catherine | 18-06-16

Reageren op dit commentaar

sorry voor de enkele tijpfoutenVolgende keer beter

Gepost door: anne catherine | 18-06-16

@Anna Catherine, die wandelingen zijn er nog altijd hoor. En nog een heleboel andere ook. Op deze reis hebben we eentje gedaan op een vroegere spoorbedding.

Gepost door: magda | 19-06-16

Ziet er gezellig uit en mooi ook
Je had een van de zeldzame warme dagen
Toch tof dat ze je kleinzonen nog herinnerde

Gepost door: Merel | 19-06-16

Reageren op dit commentaar

Update: ik kan momenteel niet op mijn blog! Skynet is tegendraads.

Gepost door: magda | 19-06-16

Reageren op dit commentaar

mooie herinneringen Magda

en die processie lijkt me wel niets voor mij :-)

prettige zondagavond

Gepost door: Willy | 19-06-16

Reageren op dit commentaar

@Willy, inderdaad voor mij mooie herinneringen en mijn reisgenoten vonden het ook leuk om na meer dan 30 jaar deze streek nog eens terug te zien. Die springprocessie is wel niet meer van drie passen vooruit en twee achteruit, maar ik zie me ook niet het hele parcours doen met afwisselend op elke voet te springen!!

Gepost door: magda | 19-06-16

Gelukkig had je toen goede weer gehad. Alleen begin niet. Mooie foto's om te herinneringen. Wat mooi al die foto's. Jullie hadden genoten met deze prachtig wandeling.

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 20-06-16

Reageren op dit commentaar

@Ferry&Jacqueline, we hebben al die dagen reuze geluk had met het weer. Overdag was het soms veel te warm en 's avonds dan een fiks onweer en alles was weer afgekoeld.

Gepost door: magda | 20-06-16

een gezellige dorpje lijkt me
en dat is geen tuin maar een park dat die mensen hebben :-)
nu nog wordt het als gezegd gebruikt als iets niet goed vooruit gaat t is de processie van echternach :-)

Gepost door: fotorantje | 20-06-16

Reageren op dit commentaar

@Antje , de mensen hebben daar in die dorpjes allemaal een grote tuin! De grond zal zeker niet zo duur zijn als bij ons hier, ;-) Die processie heb ikzelf nog nooit gezien maar blijkbaar houden ze die traditie in ere. Ik vroeg het in feite aan een kelner en die wist niet waarvoor die wimpels daar hingen. Een oudere dame had dit wellicht gehoord en ze kwam het ons uitgebreid vertellen! En inderdaad op foto's van deze processie zie je de mensen elkaar aan die wimpels vasthouden en de meesten dragen een wit hemdje!

Gepost door: magda | 20-06-16

Wat een mooie vakantie Magda ! Zelf heb ik ook mooie herinneringen aan Esch sur Sure, Larochette en Echternach. Vroeger gingen wij er vaak met het Hemelvaartweekend. Een supermooie streek.
Groetjes !

Gepost door: Fluwijn | 21-06-16

Reageren op dit commentaar

@Fluwijn, ja we hadden een mooie vakantie. Ik was er verleden jaar ook. Maar mijn reisgenoten hebben genoten want voor hen was het minstens al30 jaar geleden dat ze in deze streek waren. Het weer viel ook mee en dat is wel belangrijk als je wandelingen wil maken. We zijn niet zo gewoon om in natte en beslijkte bossen te wandelen ;-)

Maar we zagen nog meer, alleen kan ik het niet vertellen want ik geraak niet op mijn blog. Skynet is ijverig aan het zoeken hoe dit nu komt. De mailtjes vliegen over en weer. Sedert er een paar maanden geleden een paar uur een totale panne was van elektriciteit en zelfs telefoon door de werken aan de A11 heb ik het ene probleem na het andere met de telefoon en met de pc en zelf met de Tv ( nieuwe digicorders moeten halen). Hopelijk krijgt skynet het voor mekaar dat ik opnieuw kan bloggen.

Gepost door: magda | 21-06-16

Reageren op dit commentaar

Bij ons is het ook lang geleden dat we die omgeving opzochten.
Mijn sluimerende goesting om daar terug te gaan genieten is weer aangewakkerd.

Gepost door: Gidsjoris | 24-06-16

Reageren op dit commentaar

@Gidsjoris, Luxemburg is nog steeds even mooi en zeker een bezoekje waard!

Gepost door: magda | 25-06-16

Aan iedereen die hier langs komt :Ik zit nu al een tijdje met een pc-probleem: De start pagina van windows 10 heeft het laten afweten. Gelukkig kan ik met een ander programma toch op internet. Nu zit ik al veertiendagen met een ander probleem :ik kan niet meer inloggen op de skynetblogs. Ik krijg een foutmelding. Tot nu toe doet de technische dienst van skynet echt hun best om me te helpen met allerlei raad door te sturen. Alleen lukt het van geen kanten en kan ik nu zelfs niet meer op hun startpagina. Dus ligt de blog stil en wil je wel geloven dat ik een soort afkick verschijnsel heb? Ik kan wel reageren op andere blogs maar mijn verstand registreerde dit blijkbaar niet. Een lang verhaal om te zeggen dat dit de reden was dat ik niet reageerde op jullie blogs . Ik zal professionele hulp moeten inschakelen en skynet heeft me beloofd dat ze dan mijn blog gaan overzetten op een eventueel nieuwe gecreeërde blog. Ik wil mijn blog niet kwijt . Ik blog al sedert 2004 ! Ik sla die wel af en toe eens op maar nu kan ik dit niet eens doen omdat ik zoals reeds schreef niet eens op de skynetblogs geraak. Dus nog even geduld tot een IT-er het probleem ontrafeld heeft!

Gepost door: magda | 25-06-16

Reageren op dit commentaar

Hopelijk is het snel opgelost!

Gepost door: Ellen | 30-06-16

Hallo Matras, ik heb hetzelfde probleem gehad, en ben dan toch een nieuwe blog opgestart.
Mijn vroegere blog op Skynet kan enkel nog geconsulteerd worden. Commentaren kunnen zelfs niet meer.
Succes!!

Gepost door: Gidsjoris | 05-11-16

Niet fijn Magda hopelijk krijgt skynet het vlug opgelost want we willen je zeker niet missen

Ik wist dat je een skynet blog de gegevens van je blog kunt opslaan hoe doe je dat dan
Zou niet door problemen bij skynet alles op mijn blog willen kwijt zijn

Gepost door: Merel | 26-06-16

Reageren op dit commentaar

@Merel, zodra ik weer op de blog kan zal ik het je uitleggen. Dat kan enkel voor skynetblogs.

Gepost door: magda | 28-06-16

dat is wel heel vervelend Magda..

ik werk nu +/- 2 jaar met windows 10, en regelmatig heb ik de meest uiteenlopende problemen

na de laatste update, werkt hun browser (edge) niet meer en is de prullenbak is verdwenen enz

hopelijk krijgt skynet je blog weer in orde

groeten

Gepost door: Willy | 26-06-16

Reageren op dit commentaar

@Willy het is begonnen met het feit dat ik plots geen startpagina meer had voor windows 10. Ik kon me verhelpen met een andere windows. Dat viel best mee tot ik ineens niet meer op de blog kon.Toen is er vanalles beginnen verkeerd lopen en alles wat ik probeer om die startpagina terug te krijgen loopt iedere keer op een sisser uit. Skynet is erg behulpzaam maar alles wat ze voorstellen om te proberen het probleem op te lossen lukt niet. Ik moet nu "geduld "hebben om een ervaren IT-er hier te krijgen !!Dat zal wel het beste zijn ,anders maak ik wellicht het probleem alleen maar groter. Ik heb momenteel toch werk genoeg in de tuin waar alles lijkt ontploft te zijn met al die regen en dan hittedagen er bovenop. En anderszijds kan ik ook eens orde scheppen op mij pc zelf!!

Gepost door: magda | 28-06-16

k vreesde dat je ziek was toen ik geen meldingen meer kreeg van een nieuw bericht
maar t is je blog, wat vervelend is dat
k wist niet dat je een blog kon opslaan, k zou niet weten hoe
maar bij mij is dat minder belangrijk, de foto's heb ik sowieso

Gepost door: fotorantje | 28-06-16

Reageren op dit commentaar

@Antje ,ik blaak van gezondheid en werklust . Ondertussen is mijn tand hersteld en heeft de tandarts er ook echt alles aan gedaan om mijn andere tanden goed na te kijken zodat ik nu (hopelijk) voor een hele poos op beide oren kan slapen.
Alleen telt dat opslaan voor de skynetblogs .Of dit voor andere blogs ook kan weet ik niet.

Gepost door: magda | 28-06-16

zelfde probleem bij mij: ik krijg wel mijn startpagina, kan lezen en reageren, maar kan niets posten. Als het bij jou in orde komt dan misschien bij mij ook automatisch (wishfull thinking ;-)). Ik selecteer en kopieer alles in Word, zo raak ik ook niets kwijt.

Gepost door: omamoetje | 30-06-16

Reageren op dit commentaar

@omamoetje, ik heb al zoveel raad gekregen van skynet maar niks lijkt te helpen. Nu wacht ik op een technieker. Ik ben bang dat de pc op een keer helemaal blokkeert! Ik hoop dat als de mijne gerepareerd is die van jou het ook weer doet,hihihi!

Gepost door: magda | 30-06-16

Je hebt problemen met deze site. Wat erg. Hopelijk komt het goed met deze site. Skynet komt het door. Hopelijk helpen iemand voor je. Wij hebben vanmiddag vakantie. Wij gaan af en toe dagjes eruit. Alleen weer werkt helemaal niet mee. Brrr... Dat hebben wij weer. Hopelijk krijgen beter weer. Het is geen goede zomer.
Fijn weekend voor jou.
Hopelijk komt later weer goed met deze site. Zie later..

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 01-07-16

Reageren op dit commentaar

@Ferry&Jacqueline,ik vind het helemaal niet leuk dat ik niet kan bloggen. Zelfs met de hulp van skynet lukt het niet om alles in orde te krijgen. Ik wacht nu op een technieker die mijn pc moet nazien. Waar de problemen liggen weet ik ook niet meer!
Genieten jullie maar van de dagjes vakantie!

Gepost door: magda | 01-07-16

Paradijsje om daar een wandelingske te doen zeker,Grt,Freddy

Gepost door: Freddy | 01-07-16

Reageren op dit commentaar

@Freddy, en samen met familie is het zeker de moeite waard. Geen schrik om verloren te lopen :-)

Gepost door: magda | 01-07-16

Hopelijk ben je niet alles kwijt Magda, zoveel dat zou doodjammer zijn.
Neen wij nemen noch geen windows 10, kreeg iedere dag het gevraag om het gratis te nemen, maar wij hebben die upgrade reservering hiervan kunnen annuleren, en is dat gezaag eindelijk gedaan, en en dan blijf je gewoon bij je windows 8 dat is nog altijd voor ons het beste. Zolang als mogelijk, want je weet nooit.
Ik dacht dat je op vakantie was, je hier is het ook verlof, dus de p.c. ligt er verlaten bij.
Groetjes

Gepost door: greta | 10-07-16

Reageren op dit commentaar

@Greta, ik ben al lang terug uit vakantie. Maar windows10 heeft een echte ravage aangericht zonder dat ik het besefte. Want achteraf bleek dat veel programmas die je als bescherming hebt op je pc niet werkten op windows 10. En dan maar denken dat je veilig bezig bent. Tot ik de startpagina niet meer zag, de zoon kon het oplossen door een ouder programma er op te zetten. Maar toen ik niet meer op de blog kon was het natuurlijk alarm. Skynet zelf heeft me veertiendagen lang echt willen helpen met allerlei raad maar ergens mogen ze niet verder om niet in de wielen van IT'ers te rijden!! Dus heb ik een echte kenner in de arm genomen (een van de aangetrouwde kleinzoons) Die heeft de pc meegenomen en er drie dagen en nachten aan gewerkt om de ravage te klaren. Op zijn werk is er één persoon die zich dagelijks bezig houdt met problemen veroorzaakt door windows 10 !!!! Het ligt absoluut niet aan mijn pc en de ouderdom ervan heeft er ook niks mee te maken. Die is nu als nieuw. Alleen geraakt de kleinzoon ook niet binnen op skynet, die hebben mij afgesloten wegens een "kritieke fout" maar die fout ligt wel bij windows 10 . Hij heeft ze opgebeld en wacht nu op resultaat,onertussen kan ik nog steeds niet op mijn blog. Dat ik hier kan reageren komt omdat ik deze pagina bij de favorieten had gezet en dat werkt wel nog. Nu maar hopen dat r schot in heel die affaire komt. In elk geval heeft de persoon met wieik steeds over en weer contact had beloofd dat ze mijn blog willen overzetten op een eventueel nieuwe aangemaakt account.Maar dan moet ik wel een nieuw account kunnen aanmaken hé en dat lukt tot nu toe niet. Voila een hele uitleg waar misschien andere lezers iets aan hebben . Momenteel dus wegblijven van windows 10 om bovengenoemde problemen te vermijden. Ik werkte er al een jaar mee en snap niet waarom het nu allemaal misloopt!

Gepost door: magda | 10-07-16

Reageren op dit commentaar

erg irritant Magda dat ze dat voortdurend willen veranderen, en voor ons oudere gebruikers is het zeker niet makkelijk als je niemand hebt die het kent. En je weet IT'ers die werken aan een hoog uurloon, ik durf het hier niet schrijven wat ze vragen, en als ze dan ook nog aan huis komen zoals sommigen..... Daarom vraag altijd als je zo iemand laat komen wat hij vraagt aan uurloon. Natuurlijk grote bedrijven die hebben hun eigen mannen, maar die moeten het soms ook nog zoeken wat en hoe.
Goed dat u niet ziek bent, maar ik dacht dat je er even tussenuit was, en waarom niet? In de tuin is het echt niet te doen, zoveel onkruid, zonder dan nog te spreken van die zaadjes van de berkenbomen, het is noch nooit zo erg geweest als dit jaar, mijn tuin, terras, het lijkt wel sneeuwen in juli. Maar geen witte sneeuw maar wel duizenden mini kleine bruine vlokjes. Ze zitten dan echt overal tussen, in en op.
Allez hoop dat je er snel terug bent en alles weer in orde is.

Gepost door: greta | 10-07-16

Reageren op dit commentaar

Ik had me al afgevraagd waarom het hier zolang stil blijft. Maar er blijken dus nog steeds computerproblemen te zijn. Jeetje, het moet wel een heel ernstig probleem zijn. Hopelijk geraakt alles toch gauw opgelost, Magda.
Groetjes !

Gepost door: Fluwijn | 14-07-16

Reageren op dit commentaar

Dacht al Magda, dat ik de enige niet was met blogdip, maar jouw afwezigheid is van een gans andere orde. Hoop dat je problemen met de pc vlug het einde naderen.

Gepost door: Mieke | 14-07-16

Reageren op dit commentaar

Klinkt super! Hopelijk heb je er van genoten (maar dat denk ik wel) ;-)

Gepost door: cuisine celine | 16-07-16

Reageren op dit commentaar

Ooooh.. wat een pc-ellende hier.. ik lees dit nu pas!
Ikzelf heb na een update van windows ook problemen met op m'n blog te geraken, maar het lukt tot nu toe nog wel. Het heeft hier ook niks met windows 10 te maken, want dat heb ik nog steeds niet laten installeren en als ik dit zo lees, ga ik de uiterste datum van gratis upgraden (29 juli) dan ook zachtjes voorbij laten gaan denk ik.. laat mij maar blijven bij wat ik ken!
Sterkte hoor magda!

Gepost door: mizzD | 16-07-16

Reageren op dit commentaar

het probleem van je blog is blijkbaar nog altijd niet opgelost Magda.
Hopelijk kan iemand je helpen want we missen je wel hoor.

Sinds deze week is hier ook windows 10 geïnstalleerd. Tot nu toe gaan alles goed, hopelijk blijft het zo

Gepost door: merel | 21-07-16

Reageren op dit commentaar

Hallo Magda,

Nog steeds problemen met windows 10. Hopelijk gaat het lukken. Het duurt wel erg lang. Of neem je vakantie? Wij zijn weer terug. Lekker vakantie gehad.
Fijne zondag.

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 24-07-16

Reageren op dit commentaar

@ Aan allen die hier komen lezen:
Er lijkt geen einde te komen aan de problemen met mijn blog. Ondertussen is mijn pc weer gezond verklaard. Het probleem is echter dat ik nog altijd niet kan inloggen en evenmin een nieuwe account kan maken zonder er door proximus uit te vliegen. Ik heb proximus gebeld en de toestand uiteengezet. Er werd iemand bijgehaald maar gezien het niet om problemen gaat met internet of de telefoon, kreeg ik de raad de technische dienst te raadplegen dus skynet zelf. Daar beweren ze dat ik volgens hen wel moet kunnen een nieuwe account maken. Dat ging echter niet tot ik proximus belde. Daarna lukte het me wel. Dus was dat buitenwippen toch wel van de kant van proximus gekomen. Het kan ook zijn dat ze door de problemen met windows 10 op mijn pc zichzelf wilden beschermen. Maar dan moeten ze die ook opheffen als alles weer in orde is.
Ik had ondertussen al vele malen geprobeerd in te loggen of een nieuwe account aan te maken met een ander mailadres en wat doet zich nu voor: ik krijg nu de mededeling dat er op die naam al een account is aangevraagd en ik een nieuw mailadres moet opgeven !!! Geen enkel account heb ik kunnen afwerken want telkens waren er problemen. Wat een gedoe, ik kan me niet herinneren dat het vroeger zo moeilijk gegaan is om een blog op te starten.
Waarom ik bij skynet blijf ,vragen jullie zich wellicht af. Ik blog al sedert 2004 en af en toe sla ik de blog op ,maar nu was het al een hele tijd geleden en dan ben ik alles wat ik geschreven heb kwijt en dat wil ik toch echt vermijden. Maar als het echt blijft voortduren zal ik me toch genoodzaakt zien om te verhuizen!!!

Gepost door: magda | 26-07-16

Reageren op dit commentaar

Echt waardeloos als je al zó lang blogt, dat ze dan niks kunnen doen.
Maar je kunt je blog gewoon laten staan.. en tóch ergens anders een nieuwe blog opstarten. Dan raak je toch niks kwijt? als je niks delete blijft het voor eeuwig staan volgens mij.. er zijn zo héél veel in-actieve blogs.

Gepost door: mizzD | 28-07-16

Reageren op dit commentaar

@Mizzy , dat is wellicht zo maar ik kan het echt niet hebben dat er geen einde komt aan dat telkens uitgegooid worden. Ik wil dat ze me weer toelaten en geef het nog steeds niet op. Al een drukke correspondentie achter de rug en ook al een telefoontje aan Proximus zelf. Want de een schuift het op de andere af.

Gepost door: magda | 28-07-16

Reageren op dit commentaar

Ik snap je magda.. ik zou het ook niet zomaar over m'n kant laten gaan.. je blogt al zó lang.. dat heeft Skynet aardig wat reclamegelden opgeleverd aan al die reclames rondom de blogs hoor.. daar mogen ze wel wat voor terug doen ook. Maar ik vrees dat de 'deskundigen' achter deze blogs niet zo deskundig zijn als ze willen laten uitschijnen..
Ik hoop van harte dat het nog voor elkaar komt voor jou.. een andere provider zoeken kan altijd nog.

Gepost door: mizzD | 29-07-16

Reageren op dit commentaar

wat een miserie Magda, het duurt wel heel lang eer ze je kunnen helpen
laat ze het daar bij skynet maar uitzoeken en geniet van je zomer

Gepost door: fotorantje | 30-07-16

Reageren op dit commentaar

Nog steeds niks hier. Jeetje wat duurt het lang. Het is hele grote probleem. Waarom neem je geen ander blog. Hopelijk komt wel goed. Heb je geen hulp om te in orde komen. Kan je familie niet even kijken hoe het zit.
Succes!!!

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 04-08-16

Reageren op dit commentaar

Ik kwam ons Magda tegen op de dam in Oostende, en de problemen lijken niet opgelost te worden met haar blog .
Misschien dat er iemand van de lezers haar tips kunnen geven zodat ze niet alles kwijt is...
Magda, was leuk je weer eens te ontmoeten, je bent een lieve dame . ;-)

Gepost door: roy | 05-08-16

Reageren op dit commentaar

Heb er helaas helemaal geen kaas van gegeten. :-(

Gepost door: mizzD | 09-08-16

@Mizzy, ik heb er ook geen kaas van gegeten. De kleinzoon is terug van een lang verblijf in het buitenland en die gaat mij helpen een nieuwe blog op te starten. Skynet is gewoon onmogelijk geworden. Ik word aan geen kanten nog toegelaten. Geen enkele account wordt goedgekeurd.

Het zal héél waarschijnlijk Wordpress worden. Maar om op te starten kan ik eerst wel wat deskundige hulp gebruiken!

Terugkomen doe ik zeker!!!!!

Gepost door: magda | 10-08-16

Goed zo magda.. als ze je geen enkele mogelijkheid laten her op te starten wordt het echt tijd voor een blog bij een andere provider. Ik hoop dat het voor mij niet zo ver zal komen, want ik heb niet zo'n kundige kleinzoon als jij. Maar het lukt me tot dusverre gelukkig nog steeds in te loggen.. al gaat dat dan via omwegen.
Ik weet niet, maar ik denk dat de Skynetblogs geen lang leven meer beschoren zijn.. zeker niet als ze hun bloggers zo laten stikken. :-(

Gepost door: mizzD | 10-08-16

We missen je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: Emily | 06-08-16

Reageren op dit commentaar

hier dus ook nog altijd miserie! Bij mij is het ook weer koekenbak :-(

Gepost door: omamoetje | 08-08-16

Reageren op dit commentaar

He Magda ook noch altijd niet terug? Verdorie zeg wat een gedoe met die blogs. Maar eigenlijk was dat vroeger soms ook heel erg, weet je dat nog?
Hier is het ook altijd iets, ongelooflijk veel schade door die bliksem inslag, dan vakantie, en een zere rug, dus gaat het hier mij ook niet voor de wind, maar soms verliest een mens wel de moed, en dan die altijd terugkomende regen, helemaal niet goed voor dat oude ruggetje van me.
Ik hoop dat alles bij u in orde is, zowel thuis als hier op je vertrouwde plaatsje.
groetjessssssssssss vanuit een herfstachtig verregend Vlaanderen!

Gepost door: greta | 11-08-16

Reageren op dit commentaar

Gewoon ander blog nemen. Je wilt deze niet kwijt. Het is hopeloos. Hopelijk komt nog goed. Wat duurt ontzettend lang om te oplossen. Server bij jou hulp is waardeloos. Je kan wel hier reageren. Alleen je foto's niet plaatsen. Ramp!!
Fijn weekend daar.

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 12-08-16

Reageren op dit commentaar

Nog niet opgelost Magda? Dit is ook de reden dat ik toen overgestapt ben.
Jammer :-(
Hopelijk is alles verder in orde met je. Geniet nog van het goede weer!

Gepost door: Ellen | 13-08-16

Reageren op dit commentaar

Beste Magda
Misschien hier dan de nieuwe blog link zetten, als het zover is.
Nu ben blij dat ik jou weer eens in 'het echt' zag, samen met de al even fotogenieke dochter ;-)
Groetjes, Roy.

Gepost door: roy | 16-08-16

Reageren op dit commentaar

je zult maar zolang bloggen Magda..

erg vervelend is dit

groeten

Gepost door: willy | 20-08-16

Reageren op dit commentaar

Zie dat het maar niet opgelost geraakt erg toch dat ze je bij skynet niet echt willen helpen
Hopelijk kan je kleinzoon je helpen met het opstarten daar bij wordpress want we missen je hoor

Lieve groetjes

Gepost door: Merel | 22-08-16

Reageren op dit commentaar

Dit duurt wel uitzonderlijk lang al.. zo zonde van zo'n lang lopende blog.
Laat me het even weten of je ergens anders weer start Magda?
Tot dan!
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 31-08-16

Reageren op dit commentaar

Hallo iedereen die hier langskomt. Ik heb geschreven dat ik terugkom! Dat doe ik ook en binnenkort vind je me terug op een wordpress blog.
Ik heb hulp gekregen van een lieve blogger want zelf zou ik het niet voor mekaar gekregen hebben. Toen ik indertijd deze blog aanmaakte ,ging het werkelijk van 1-2-3 en je had een blog. Voor iemand die niet veel kent van het maken van een blog is het in de huidige tijd toch niet meer van 1-2-3 en is het even puzzelen. Maar zoals ik al schreef een lieve blogger heeft die taak op zich genomen.
Ik ben nog wat aan het oefenen ,maar zodra ik vind dat het oké is dan laat ik hier het adres na!!

Gepost door: magda | 31-08-16

Reageren op dit commentaar

Je kunt me terugvinden op: kinderenenkleinkinderen.com !

Gepost door: magda | 03-09-16

Reageren op dit commentaar

Magda, door al die problemen op skynet ben ik toen ook weg gegaan en een nieuwe blog aan gemaakt bij blogger.com, en heb sindsdien geen problemen meer.
En ik ben bijna terug :)

Gepost door: liliane | 22-09-16

Reageren op dit commentaar

topt vlug terugzien dan!

Gepost door: magda | 22-09-16

Reageren op dit commentaar

Esch sur Sûre... goh... wat is dat lang geleden...39 jaar om precies te zijn. Mooie herinneringen aan met een brave baby van een paar maanden toen!
Groetjes,
Lucretia

Gepost door: Lucretia | 19-10-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.